Gerçekten seven erkek ..!

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
Arkadaşlar bir erkeğin gerçekten sevip sevmediği nasıl anlaşılır ?__?:utangac:
sizin için herşeyi yapıyo olabilir mutlusunuzdur ama nebilim sizin için neleri göze alabilir gerçekten seven....
guclubacismileguclubacismile

öncelikle selam seven erkek herşeyi kerkesi senden üstün tutup ilişkiyi uzatmadan hemen nikah masasına oturan kişidir.uzatıp bahaneler buluyorsa bence ondan uzak durmalısın.niyeti evlenmek değil hoşka vakit geçirmektir..

gerçekten seven erkek senin her isteğine , her düşüncene saygı gösterendir...
seni kısıtlamayacak , olduğu gibi kabul edecek !

bir nevi seni değiştirmeye kalkmayacak ...

uzatma konusuna gelince çok göreceli bana göre... 9 yıllık ilişki sonunda evlendik...ama itiraf edeyim eşimle çıkarken ilk randevumuzda bana bana karşı çok ciddi olduğunu söylemişti...

çok teşekkür ederim yorumlarınız için olumunekankayizsmile

bunu anlaman imkansız tam bi muamma yani çok seviyo diyosun ama bi bakıyosun ki en kötü günlerinde aa yanında o yok kim var sadece ailen o yüzden kimseye güvenme :delphin:efkar bastıı:içelim:

bunu anlaman imkansız tam bi muamma yani çok seviyo diyosun ama bi bakıyosun ki en kötü günlerinde aa yanında o yok kim var sadece ailen o yüzden kimseye güvenme :delphin:efkar bastıı:içelim:

çook haklısın..en kötü gününde bide o yok diye yıkılıyosun sonra..!:kızgın:

aynen birde o yok yanında diye tümden yıkılıyosun hemde nasıl yıkılıyosun bilio musun bütün herşey çöpte işte gözünde o an gözün açıldığı anmafoldumbenmafoldumben

aynen birde o yok yanında diye tümden yıkılıyosun hemde nasıl yıkılıyosun bilio musun bütün herşey çöpte işte gözünde o an gözün açıldığı anmafoldumbenmafoldumben

Fakat o an ''iş işten geçmiş oluyor''.yaşanan herşey boşa gidiyor canım..senağlama

evet aynen her şey boş hayat yaşamak onunla geçirdiğin mutlu anlar verdiğin sözlere yeminlere acıyosun bu kadar mıydın diyosun bi taraftan güçlü olmalısın ama diyosun ki hani sözün hani yeminin nerde yine yalnızım ben demek hep tek başımaymışım diyosunsenağlama

fedakarlık yapar
en cadaloz hallerine bile katlanır
senin kendine güvenin kalmadığında dahi sana güvenir güç verir
süprizler yapar
verdiği sözleri tutar.
vss vss

iyi - kötü her gününde yanında olur.
can kulağıyla dinler aynı şekilde cevap verir.
her istediğini elinden geldiğince yapmaya çalışır.
ağlamana, üzülmene kıyamaz dayanamaz.
en katlanılmaz hallerinde bile katlanır sana.
her zaman aşkının arkasında dağ gibi durur...

öyle evlencez yapcaz etcez diye atıp tutmaz, uygular. eğer o an yapacak durumu yoksa açıklar...
her konuda sana açık davranır, yalan söylemez, bir şeyler saklamaz...
güvenir, sürekli yasaklar koymaz, kısıtlamaz...
en önemlisi de seni incitmekten korkar...

seni sen oldugun için kabullenen
en kötü anında bile varlıgını yanında hissettiren...
gözleriyle sana güldüğünde:asigim:

Yorgun olduğunu hissettiğinde sana yardım ediyorsa :asigim:

Yemek hazırlarkene usulca gelip arkandan aşkım...diye sarılıyorsa :asigim:

Alışverişten eve geldiğinizde alınanları yerleştirmende sana yardım ediyorsa :asigim:

Sen üzülüp ağladığında sabaha kadar uyuyamıyorsa :asigim:

Sıkıntını sıkıntısı biliyor,mutluluğunu mutluluk biliyorsa :asigim:

Sen hayatına eşi olarak girdiğinden itibaren seni ailesinden üstün görüyorsa :asigim:

Hatası olduğunda pişman olmayı biliyorsa :asigim:

İsteklerini emir olarak görüyorsa :asigim:

Bir süreliğine memlekete ailenizin yanına gittiğinde duvarların üstüne üstüne geldiğini söylüyorsa ,daha ilk günden seni ne kadar özlediğini belirtiyorsa :asigim:

Sen bağırırken susuyorsa,o bağırırken sen susuyorsan ,evliliğinde olmazsa olmazı saygıyı eksik etmiyorsan ,etmiyorsa :asigim:

Her ne olursa olsun bir karar alırken sana danışıyorsa :asigim:

Yaptığın yemek damak zevkine uymasa bile sen yaparsın da güzel olmazmı karıcım diyorsa :asigim:

Senin gitmediğin bir yere gitmek istemiyorsa :asigim:

Eksiğin gediğin varsa kendini tamamen arka plana itip sana alıyorsa :asigim:

Her sabah işe giderken ve işten gelince dudağına minicik bir buse kondurmadan gidemiyorsa :asigim:

Gün içinde sesini duymadan olmuyorsa :asigim:

Evinin herşeyiyle ilgileniyorsa :asigim:

aşıktır,aşıksındır :asigim:

Yorgun olduğunu hissettiğinde sana yardım ediyorsa :asigim:

Yemek hazırlarkene usulca gelip arkandan aşkım...diye sarılıyorsa :asigim:

Alışverişten eve geldiğinizde alınanları yerleştirmende sana yardım ediyorsa :asigim:

Sen üzülüp ağladığında sabaha kadar uyuyamıyorsa :asigim:

Sıkıntını sıkıntısı biliyor,mutluluğunu mutluluk biliyorsa :asigim:

Sen hayatına eşi olarak girdiğinden itibaren seni ailesinden üstün görüyorsa :asigim:

Hatası olduğunda pişman olmayı biliyorsa :asigim:

İsteklerini emir olarak görüyorsa :asigim:

Bir süreliğine memlekete ailenizin yanına gittiğinde duvarların üstüne üstüne geldiğini söylüyorsa ,daha ilk günden seni ne kadar özlediğini belirtiyorsa :asigim:

Sen bağırırken susuyorsa,o bağırırken sen susuyorsan ,evliliğinde olmazsa olmazı saygıyı eksik etmiyorsan ,etmiyorsa :asigim:

Her ne olursa olsun bir karar alırken sana danışıyorsa :asigim:

Yaptığın yemek damak zevkine uymasa bile sen yaparsın da güzel olmazmı karıcım diyorsa :asigim:

Senin gitmediğin bir yere gitmek istemiyorsa :asigim:

Eksiğin gediğin varsa kendini tamamen arka plana itip sana alıyorsa :asigim:

Her sabah işe giderken ve işten gelince dudağına minicik bir buse kondurmadan gidemiyorsa :asigim:

Gün içinde sesini duymadan olmuyorsa :asigim:

Evinin herşeyiyle ilgileniyorsa :asigim:

aşıktır,aşıksındır :asigim:

nerdeeee böyle erkek bulmak zor o zaman biz evde kaldıkkaydirigubbakcemile3

Back
X