- Konu Sahibi Julliannaa
-
Hayatım aşık olan herkes hayal kurar sevdigiyle sonra aşk biter hayaller gider yenisi başlar yeni hayallerle birlikte. Döngü bu. Evlenip 20 yaşlarında çocukların olunca da boşanabilirsin. Hem biz kadınlar çabuk atlatırız biz atlatırkende onlar özler.Daha önceleri çok çabalıyordu 1 gün konuşmadan duramıyordu zamanla değişti.. Yani biz ciddi düşünüyorduk evlilik hayalleri kuruyorduk ailesiyle tanıştım akrabalarıyla..
Bu arada onceki konunuza baktim bencil bir insandan kacarak uzaklasin. Hatta yalvarsa bile kendinize bir iyilik yapin donmeyin. Saglik sorununda bile yaninizda olmayan biri ne zaman olacak? Sizi anlayabiliyorum sevmissiniz ve mutlu olmak istemenizden daha dogal bir sey olamaz ama bunu hakeden biri ile.
Sorun sağlık sorunuydu demişsiniz,buna rağmen pek yanınızda olmamış.Sanırım sevgisi bitmiş.
Üzülmeyin bence önünüze bakın.
Zaten bu kadar kolay bitebiliyorsa sevgisi hiç sevmemiş demek sadece kendini ve beni kandırmış. Ama şu durumda bile bana pişman olacaksın dedi
Takmayın ya,klasik işte,beni bıraktın mutlu olamayacaksın kafası.Bu kadar değer veriyorsa önce gösterseydi verdiği değeri.
İnşallah öyle olur canım onun döndüğünü pişmanlığını gösterir Allahm..Hayatım aşık olan herkes hayal kurar sevdigiyle sonra aşk biter hayaller gider yenisi başlar yeni hayallerle birlikte. Döngü bu. Evlenip 20 yaşlarında çocukların olunca da boşanabilirsin. Hem biz kadınlar çabuk atlatırız biz atlatırkende onlar özler.
Hiç bekleme böyle birşey olmazsa üzülürsün gerek yok. Unutmaya çalış geçmesini bekle yani sosyal medya kullanma ki takip etmeyesin sonra bittiğinde"ben bunun neyini sevmişim piii" diyeceksin inan bana:)İnşallah öyle olur canım onun döndüğünü pişmanlığını gösterir Allahm..
Hiç bekleme böyle birşey olmazsa üzülürsün gerek yok. Unutmaya çalış geçmesini bekle yani sosyal medya kullanma ki takip etmeyesin sonra bittiğinde"ben bunun neyini sevmişim piii" diyeceksin inan bana:)
Ay yok hiç zor değil artık kalabalık şehirler kalabalık arkadaşlıklar falan... sosyal medyadan onun bunun hesabindan takip etme sorma arama 1 ay veriyorum.İnşallah öyle olur o benim ilkimdi çok zor olucak :S
Allahimmm bu ne drama
Şu KK kadınları bunca yoğun duygularla nasıl yaşıyor, vallahi anlamakta zorlanıyorum..
Arkadaşım, benim anladığım senin sana göre çok harika,kusursuz,ilgili bir ilişkin varmis. Seni ailesiyle tanıştırmış, sen de heves etmişsin evleneceğiz sanmışsin.
Herşey çok guzel giderken bu bey bir hafta boyunca abuk subuk ilgisiz tavırlarda bulunmuş, sen zor durumdayken oralı olmamış.
Sen de karşısına geçip tane tane neden böyle olduğunu konuşmak yerine,ilgisizliğin vermiş olduğu sinirle düşünmeden ayrılık cümleleri kurmuşsun. O da sana ilişkiyi kurtaracak cümleler kurmamış, sevmiyor mu diye sormuşsun.
Doğru anlamış miyim?
Yani buradan bakınca sen evlilik hayalleri kurduğun,seni ailesiyle tanıştıran adamı oktan b.ktan sebeplerle terkketmissin.
Adam ne yapsın??
İyi yapmis sessiz kalmakla.
Ayrıldıktan sonra artik senden sonra tufan kimin umurunda? İster çok sevmiş olsun isterse çabuk unutsun. Bunu hazmedemeyeceksen, hala içinde yoğun sevgi varsa ilişkinin kurtarmaya çalışsaydın, ya da trip atsaydin ... Böyle 1 hafta şunu bunu yaptın ayriliyorum falan demeseydin.
Bence suç tamamen sende
Ama bu olay sana ilişki tavsiyesi olsun, ileride hayatına girecek daha önemli kişilerle canın sıkılıp sıkılıp ayrılık konuşması yapma.
Yanlis anlama, eleştirmek için demiyorum.
Ben de ilk sevgilimden böyle trip icin ayrılmıştım ve Allah biliyor ya,çok pişman olmuştum.
Ama bana ders oldu,bundan sonra ilişkilerim sıfırı tüketmeden ayrılık konuşması yapmadım ve haliyle daha da öyle derin ayrılık acısı çekmedim :)
Boşver, aynı yaştayiz, karşına kimler kimler çıkar
Ay yok hiç zor değil artık kalabalık şehirler kalabalık arkadaşlıklar falan... sosyal medyadan onun bunun hesabindan takip etme sorma arama 1 ay veriyorum.
Allahimmm bu ne drama
Şu KK kadınları bunca yoğun duygularla nasıl yaşıyor, vallahi anlamakta zorlanıyorum..
Arkadaşım, benim anladığım senin sana göre çok harika,kusursuz,ilgili bir ilişkin varmis. Seni ailesiyle tanıştırmış, sen de heves etmişsin evleneceğiz sanmışsin.
Herşey çok guzel giderken bu bey bir hafta boyunca abuk subuk ilgisiz tavırlarda bulunmuş, sen zor durumdayken oralı olmamış.
Sen de karşısına geçip tane tane neden böyle olduğunu konuşmak yerine,ilgisizliğin vermiş olduğu sinirle düşünmeden ayrılık cümleleri kurmuşsun. O da sana ilişkiyi kurtaracak cümleler kurmamış, sevmiyor mu diye sormuşsun.
Doğru anlamış miyim?
Yani buradan bakınca sen evlilik hayalleri kurduğun,seni ailesiyle tanıştıran adamı oktan b.ktan sebeplerle terkketmissin.
Adam ne yapsın??
İyi yapmis sessiz kalmakla.
Ayrıldıktan sonra artik senden sonra tufan kimin umurunda? İster çok sevmiş olsun isterse çabuk unutsun. Bunu hazmedemeyeceksen, hala içinde yoğun sevgi varsa ilişkinin kurtarmaya çalışsaydın, ya da trip atsaydin ... Böyle 1 hafta şunu bunu yaptın ayriliyorum falan demeseydin.
Bence suç tamamen sende
Ama bu olay sana ilişki tavsiyesi olsun, ileride hayatına girecek daha önemli kişilerle canın sıkılıp sıkılıp ayrılık konuşması yapma.
Yanlis anlama, eleştirmek için demiyorum.
Ben de ilk sevgilimden böyle trip icin ayrılmıştım ve Allah biliyor ya,çok pişman olmuştum.
Ama bana ders oldu,bundan sonra ilişkilerim sıfırı tüketmeden ayrılık konuşması yapmadım ve haliyle daha da öyle derin ayrılık acısı çekmedim :)
Boşver, aynı yaştayiz, karşına kimler kimler çıkar
gerçek ten ozlerwrmi.madem özlüyor niye gri dönmüyorHayatım aşık olan herkes hayal kurar sevdigiyle sonra aşk biter hayaller gider yenisi başlar yeni hayallerle birlikte. Döngü bu. Evlenip 20 yaşlarında çocukların olunca da boşanabilirsin. Hem biz kadınlar çabuk atlatırız biz atlatırkende onlar özler.
Eh, demek ki sağlam ayakkabı değilmis.Ben trip atmak için ayrılmadım. İlgisiz oluşu, bencil oluşu bunlar hep birikti.. Ve son olayda da patlak verdi. Kendisinde bu tarz bi durum söz konusu olduğunda ( daha önce babası bi rahatsızlık geçirmişti ) sürekli msj atıp sormama ragmen bana çıkışmıştı hiç arayıp sormuyorsun vs.diye o zaman da kendisi gitmişti. Kendisi tekrar dönmüştü. Ama aynı şey bende olunca bi sormadı neymişş ne değilmiş.. Zaten bencilliği ve ilgisizliği bitirdi. Sürekli kendi istekleri kendi hayaleri kendi statüsü.. neyse teşekkürler yorum için
5 ayNe kadar süredir birlikteydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?