Gerçekten sevmiyor mu?

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
34
Eşim sinirlendiği zaman beni hayatinda istemediğini evden gitmemi istediğini söylüyor yani yuzume seni hayatimda istemiyorum diye acik acik söylüyor bende bunu ona sakinleşince bana karsi çok ağır laflar söyledigini bunlari haketmedigimi söylediğimde ise seviyorum ben seni bakma sen oyle soyledigime kizdigimdan soyluyorum sen sanki yapmiyormusun kizinca diyor sizce burada bir tuhaflık varmı? Bu adam neden böyle ani çıkışlar yapabiliyor gercekten sevmediginden mi yoksa öfke sorunumu var

Dün ben de anneme çok kötü sözler söyledim , çünkü beni çığrımdan çıkarttı. Ama bu dünyada en çok annemi seviyorum. Hem de çok :)

Ben de önceden sinirlenince öyle yapardım. Kendim kırılmışken karşımdaki de kırılsın isterdim çünkü. Sevmediğim için değil ama sonuçta kırılmasını isteyecek kadar sinirli olduğum için. Seviyor sevmiyor diyemem bu lafıyla ama sonuçta sizi kırdığına göre sinirlenince farklı yollardan bu sinirini atmayı öğrenmesi gerek.

Sizi üzmek hiç istemem ama kadınlar böyle seyleri öfkeyle söyleyeblir ama bı erkeğin söylememesi gerektiğini düşünüyorum.. eşinizle konuşun uyarın birdaha bu şekilde söylememesi gerektgini çok yalnıs buldum.
Kadın erkek farkı nereden geliyor sizin için merak ettim.

Eşim sinirlendiği zaman beni hayatinda istemediğini evden gitmemi istediğini söylüyor yani yuzume seni hayatimda istemiyorum diye acik acik söylüyor bende bunu ona sakinleşince bana karsi çok ağır laflar söyledigini bunlari haketmedigimi söylediğimde ise seviyorum ben seni bakma sen oyle soyledigime kizdigimdan soyluyorum sen sanki yapmiyormusun kizinca diyor sizce burada bir tuhaflık varmı? Bu adam neden böyle ani çıkışlar yapabiliyor gercekten sevmediginden mi yoksa öfke sorunumu var

Diyelim ki ofke kontrol priblemi var bunda sizin sucunuz ne? Yaptiklarini bir nedene baglayinca rahatlayacak misiniz? Ailesine, akrabasina, is yerinde sinirlendigi zaman her onune gelene istedigini soyleyebiliyor mu? Bunlari sizden baskasina yapamaz iste demek ki saygi onemliymis.

Kadın daha duygusal bı varlık daha çok etkinelip duygularyla hareket ediyo. Daha duygusal konusmalr yapyo gerçekten öyle düşündüğü için değil yani. Erkekler daha gerçekçi dümdüzdr ne hissediyorsa gerçekten ona göre konuşr. Erkekler her zaman daha nazik düşünceli olmak zorunda. Bu konuda eşitliğe inanmyorum.

İkinizde birbirinize sinir anında böyle şeyler söylüyorsanız evet tuhaflık var.Bence tartışmanında bir sınırı olması gerekir.

Sinirlenmek böyle bir şey değil. Ağzımızda çıkan lafın nereye gittiğini düşünmeden gelişine böyle saldırganlaşıyorsak tedavi olmalıyız. Böyle bir şey sinirin altına saklanamaz, eşime hiçbir zaman bu lafları etmek aklımdan geçmez. Sinirimden kudursam da çıkmaz ağzımdan

Sinirlenmek böyle bir şey değil. Ağzımızda çıkan lafın nereye gittiğini düşünmeden gelişine böyle saldırganlaşıyorsak tedavi olmalıyız. Böyle bir şey sinirin altına saklanamaz, eşime hiçbir zaman bu lafları etmek aklımdan geçmez. Sinirimden kudursam da çıkmaz ağzımdan
Evet aynen öyle bacım laf nereye gider diye asla düşünmez agzina geleni söyler sonrada bu laflari söyleyen sanki kendisi değilmiş gibi yok ben kizdigimdan söyledim der bende bunu hiç hazmedemiyorum yani kendimi böyle çıkmaz bi yolda gibi hissediyorum bu adamla sanki yaa karşındaki insan ne olursa olsun bir kadin ve senin eşin ne kadar kötü de olsa iyide olsa yinede bu kadar ağır sözlerde hani bulunmaz bi insan

Eşlerin birbirini evden kovmasi yanlis. Ancak ozellikle erkek, karisini evden kovmamali. Adam gidip bankta bile uyuyabilir, basina birsey gelmez, istemiyorsa kendisi gitsin. kadinin disarida basina gelecegi belli degil. Konu sahibinin geceyi gecirecek yeri, cebinde parasi var mi bilmiyorum ama yinede yanlis geliyor bana. Benim icinde boyle bir fark var, yazmak istedim

Canimben bosandim aynisiidi hakaret vs vardi bosandim😀
Olabilir siz boşandınız diye benim konumu alaya alıp küçümsemeniz gerekmiyor yada her hakarete uğrayan boşanmak zorundadır diye bir kural da yok davranışınız hiç hoş değil daha olumlu yorumlar yapabilirsiniz mesela madem o kadar tecrübelisiniz bu konuda?

Olabilir siz boşandınız diye benim konumu alaya alıp küçümsemeniz gerekmiyor yada her hakarete uğrayan boşanmak zorundadır diye bir kural da yok davranışınız hiç hoş değil daha olumlu yorumlar yapabilirsiniz mesela madem o kadar tecrübelisiniz bu konuda?

Ya bu senin ayni minvalde kacinci konun? Esinden ilk defa mi hakaret duydun tabi ki hayir. Kocani biz mi duzeltelim istiyorsun gelip burada cemkiriyorsun. Kadin diyor ki bosandim, sen bosanmayacaksin eski konundan biliyorum ama bazi kadinlar dik durabiliyor diye bu senin onlara cemkirebilecegin anlamina gelmiyor. Nasil bir olumlu yorum yapalim mesela? Madem esin bu madem bosanmayacaksin o zaman huyuna suyuna git otur madem baska ne diyelim istiyorsun? Burada ufacik seye verdigin tepkiyi esin hakaret ederken verebilsen zaten boyle dertlerin kalmaz dimi. Adam buldugu ilk firsatta al sunu gotur diye babani ariyor senin tek derdin sevip sevmemesi. Cok seviyor.

Son düzenleme:
Cocukda dusundugunu soyledim sinirlemi olmuş diye kendini teselli etme bicimin cocukca .gayet makul elestri.suan bile esinize kizginliginizi burdan cikariyorsunuz buda cocukca .adama deseydin kisi kinadigini yasamadan olmezmis diye

Ya bu senin ayni minvalde kacinci konun? Esinden ilk defa mi hakaret duydun tabi ki hayir. Kocani biz mi duzeltelim istiyorsun gelip burada cemkiriyorsun. Kadin diyor ki bosandim, sen bosanmayacaksin eski konundan biliyorum ama bazi kadinlar dik durabiliyor diye bu senin onlara cemkirebilecegin anlamina gelmiyor. Nasil bir olumlu yorum yapalim mesela? Madem esin bu madem bosanmayacaksin o zaman huyuna suyuna git otur madem baska ne diyelim istiyorsun? Burada ufacik seye verdigin tepkiyi esin hakaret ederken verebilsen zaten boyle dertlerin kalmaz dimi.şanmış olması dik durduğu anlamına gelmez bu bir ikin ayrıca sizde

Ya bu senin ayni minvalde kacinci konun? Esinden ilk defa mi hakaret duydun tabi ki hayir. Kocani biz mi duzeltelim istiyorsun gelip burada cemkiriyorsun. Kadin diyor ki bosandim, sen bosanmayacaksin eski konundan biliyorum ama bazi kadinlar dik durabiliyor diye bu senin onlara cemkirebilecegin anlamina gelmiyor. Nasil bir olumlu yorum yapalim mesela? Madem esin bu madem bosanmayacaksin o zaman huyuna suyuna git otur madem baska ne diyelim istiyorsun? Burada ufacik seye verdigin tepkiyi esin hakaret ederken verebilsen zaten boyle dertlerin kalmaz dimi. Adam buldugu ilk firsatta al sunu gotur diye babani ariyor senin tek derdin sevip sevmemesi. Cok seviyor.
Benim konum farklı hanimefendinin ne yasadigini nereden biliyim bilip bilmeden herşeye saçma sapan yorum getirmeyin ayrıca ben genel yazıyorum bana yazmak zorunda değilsiniz ki asıl siz boşyere çemkiriyorsunuz yazmak gibi bir zorunluluğunuz mu var?

Back
X