Gerçekten sevmiyor mu?

Cocukda dusundugunu soyledim sinirlemi olmuş diye kendini teselli etme bicimin cocukca .gayet makul elestri
Ben kendimi teselli etmiyorum hanfendi ben neyin ne olduğunun zaten farkindayim adam böyle söyleyip sonrasında kizginlikla soyledigini dile getiriyor bu sizin konunuzdan tamamen farkli bir konu ayrica yazmak zorunda degilsiniz bana sizde yazmak için tenezzür etmeyin o zaman

Kocanız sinirlendiği zaman iç sesi devreye giriyor.
1 kere söyler hadi 2 kere söyler ama dozu artmış.kırıldıgınızı da bilip yapıyorsa saygısı yok,seviyorum diye kendini de kandırıyor.
Bugune kadar kaybetmekten korktuğum anne,baba,evladım kocam en yakınlarım için sarfetrifim her söz aslı ile aynıdır

Abi 1 gun de beddua etmeyin ya 1 gun! Siz belli ki birini kinamissiniz o yuzden basiniza gelmis. Yapacak bir sey yok o zaman demek ki. Kinamayinda bir daha basiniza gelmesin bari.
Hanimefendinin avukatimisiniz siz car car tepeme üşüştünüz yorum yapmak zorunda değilsiniz

Cocukda dusundugunu soyledim sinirlemi olmuş diye kendini teselli etme bicimin cocukca .gayet makul elestri.suan bile esinize kizginliginizi burdan cikariyorsunuz buda cocukca .adama deseydin kisi kinadigini yasamadan olmezmis diye
Canim benim burası genel bir yer isteyen istediğini paylaşmakta özgürdür yorum yapmak zorunda değilsiniz ayrıca yazmayın o zaman

• Beğenmedim
Reactions: Cac
Benim konum farklı hanimefendinin ne yasadigini nereden biliyim bilip bilmeden herşeye saçma sapan yorum getirmeyin ayrıca ben genel yazıyorum bana yazmak zorunda değilsiniz ki asıl siz boşyere çemkiriyorsunuz yazmak gibi bir zorunluluğunuz mu var?

Hanimefendinin avukatimisiniz siz car car tepeme üşüştünüz yorum yapmak zorunda değilsiniz

Yazdiklarim isine gelmedi mi? Sen millete beddua ederken, istedigin gibi sallarken bir sorun yok ama ben tepki gosterince yazmak zorunda degilsiniz de. Oyle bir dunya yok iste. Birilerinden hincini alacaksan git seni evden kovan kocandan hincini al.

Yazdiklarim isine gelmedi mi? Sen millete beddua ederken, istedigin gibi sallarken bir sorun yok ama ben tepki gosterince yazmak zorunda degilsiniz de. Oyle bir dunya yok iste. Birilerinden hincini alacaksan git seni evden kovan kocandan hincini al.
Ben kimseye beddua falan etmedim kücümseyici bir tavirla yorumda bulunduğu için kinamayin yargilamayin babında söyledim ayrıca siz avukati degilsiniz siz başkasının adına burada yorum yapamazsiniz haddinizi bilin!

Ben kimseye beddua falan etmedim kücümseyici bir tavirla yorumda bulunduğu için kinamayin yargilamayin babında söyledim ayrıca siz avukati degilsiniz siz başkasının adına burada yorum yapamazsiniz haddinizi bilin!
Tahrik içerici konuşmalar yaparsanız banlanirsiniz birdaha sizi ikaz etmicem

Bacim banim daha bu gun acildi etme eyleme gozunu seveyim. Bak aynen boyle kocana gidip had bildireceksin cok kolaymis dimi. Kovuldugun yerde de kalmayacaksin. Sonra bir ara buraya gelip had bildirirsin acele etme sira ile ilerle sonra siralamayi karistirip kocan seni evden kovunca sevmiyor mu diye konu acip had bildirirsen komik olur dimi.

Kadın daha duygusal bı varlık daha çok etkinelip duygularyla hareket ediyo. Daha duygusal konusmalr yapyo gerçekten öyle düşündüğü için değil yani. Erkekler daha gerçekçi dümdüzdr ne hissediyorsa gerçekten ona göre konuşr. Erkekler her zaman daha nazik düşünceli olmak zorunda. Bu konuda eşitliğe inanmyorum.

Madem kadinlar daha duygusal, o zaman asıl onlar daha nazik düsünceli olmasi gerekir. Erkek kadin fark etmez herkes diline kavga aninda sahip cikacak asıl. Iyi zamanlarda herkes iyi. Kadinlar da duygusalligin arkasinda toksik davranirken saklanamaz

Bacim banim daha bu gun acildi etme eyleme gozunu seveyim. Bak aynen boyle kocana gidip had bildireceksin cok kolaymis dimi. Kovuldugun yerde de kalmayacaksin. Sonra bir ara buraya gelip had bildirirsin acele etme sira ile ilerle sonra siralamayi karistirip kocan seni evden kovunca sevmiyor mu diye konu acip had bildirirsen komik olur dimi.
Sen mi had bildirceksin bana hadi gel öğret bana!

Bir insan siz uyardiginiz halde ayni davranislara devam ediyorsa bu size yeterli kadar saygi duymadigini gösterir ve sizi mutsuz etmemek ugruna kendini gelistirmedigini de. Bunu kavga olmayan bir zamanda oturup konusmak lazim. Saygi olmadigi yerde, sevgi de kalmaz. Iyi zamanda herkes iyi. Önemli olan kavgalari yetiskinler gibi cözebilmek. Esiniz bu konuda gerekirse destek almali. "Aman zaten hep affediyor" diye inanirsa degismesine de gerek olmaz

Kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diye bir söz var!
eşinizde öfke sorunu var diyecektim şu sözünüzü görünce bir gülme tuttu beni. bu sitede bu söz neden hep aynı tipler tarafından söyleniyor çok merak ediyorum bunu .

Evet aynen öyle bacım laf nereye gider diye asla düşünmez agzina geleni söyler sonrada bu laflari söyleyen sanki kendisi değilmiş gibi yok ben kizdigimdan söyledim der bende bunu hiç hazmedemiyorum yani kendimi böyle çıkmaz bi yolda gibi hissediyorum bu adamla sanki yaa karşındaki insan ne olursa olsun bir kadin ve senin eşin ne kadar kötü de olsa iyide olsa yinede bu kadar ağır sözlerde hani bulunmaz bi insan
aynı sözleri siz söyleseniz ne der ne yapar peki ?

Sen mi had bildirceksin bana hadi gel öğret bana!

La havle...hah aynen boyle simdi istikamet dogru kocanin yani. Dayak mayak yersen, yine babani arayip al bunu derse orasi senin bilecegin is. Dayak mayak atacak bir potansiyel varsa cok diklenme de bari kovuldugunla otur dayak yeme.

La havle...hah aynen boyle simdi istikamet dogru kocanin yani. Dayak mayak yersen, yine babani arayip al bunu derse orasi senin bilecegin is. Dayak mayak atacak bir potansiyel varsa cok diklenme de bari kovuldugunla otur dayak yeme.
Ahhh canım ne çok korktum bir bilsennnn dayaktan ölecegim hemdee

Back
X