- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi menekse1380
-
Normalde öğretmenim ama bu sene ara verdim KPSS işin dersaneye gidiyorum kadrolu olmak için. Türkçe öğretmeniyim
Ay ben sanki bir yerde eşinizin kalk çocuğum aç kalıyor dediğini okudum da başkasının mesajını okudum sanırım karıştırdım. Çocuk var da ona da kahvaltı için kalkıyorsunuz sanmıştım. Çocukları da 1,5 saat erkenden kaldırmak zorunda kalıyorsunuz gibi, iyi çorba etmişim konuyu.Ben yeni evli sayılırım çocuğum yok henüz. Eşim böyle devam ederse uzun süre de düşüneceğim gibi. Tabi Allah herkese istediği zaman nasip etsin anneliği.
Kahvaltı hazırlamayın. O zaman Anlat değerinizi.Ben öğretmenim. İşten ayrılalı 4 ay olacak. Kadrolu olmak için dersaneye gidiyorum. Özel derste veriyorum bu arada.
Merak ettim kaç yıllık evlisiniz :) çocuk var mı? Sabah kahvaltı yerken gözü beni arıyor demişiniz ondan merak ettim galiba.Ben çalıştığım için 4 ay öncesine kadar erken uyanmaya alışığım yani 8 gibi uyanırım her sabah. 7 de uyanmak artık şuan bana da zor geliyor. Bir de bu götürme işi olmadan önce o kadar hoş sohbetle oturup kahvaltı ediyorduk ki adam resmen erken uyanınca canavara dönüştüSabahları kahvaltı ederek büyümemiş o ancak birlikte sohbet ederek kahvaltı edince alıştı. En azından gözü beni arıyor kendi yiyince bile .
Çok pişman oldu nankörlük ettim dedi umarım bir daha böyle bir saçmalık yapmaz. Tabi ben saçmalık yapar mı yapmaz mı demeyeceğim artık kahvaltısını kendisi yiyecek öyle konuştuk
Kocişim diye asla ezdirmedim kendini herkes haddini bilecek. Dersaneye gidiyorum KPSS için. Öğretmenim bu seneye kadar yani 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptım ve kolejde çalıştım. Kolej çok uzak olduğu için istemeyerek ayrılmak zorunda kaldım. Yani 4 aydır evdeyim. Eşim asla paramı almaz yani şu şekilde düşünüyor sen bu kadar emek veriyorsun kendine yeni kıyafetler al, yeni yerlere git arkadaşlarınla der. Cumartesi, Pazar asla evde yemek yaptırmaz tatil günüdür ikimiz içinde. Şimdi bu konularda hakkını yemeyeyim günah olur.
Gel gelelim eşim ablasına söz verdiğinden beri sabahları uyanırken çok sinirli olmaya başladı. Dün sabah yaptığından çok pişman olmuş. İş yerindeyken aradı çok özür dilerim nankörlük ettim haketmiyorsun benim gibi birini dedikten sonra akşam yemeğe çıkalım mı dedi ve akşamında da hediyeyle geldi yemeğe gittik.
Etraflıca konuştum bir daha sabahları kalkamayacağımı gerçekten benim için zor olduğunu söyledim. Oda haklısın bu yaptığımdan sonra ben de senin yerinde olsam uyanmazdım asla ben kendime hazırlarım iki dakika bir şeyler dedi.
Eşimin problemi şu ki herkese çok cömerttir bazen açıkçası aptallaşıyor. Ne yazık ki ailesinden herkes bu huyunu kullanma çabasında. Sürekli bir şeyler istiyor eşimde asla hayır diyemiyor. Sanırım birde yaranmak istiyor çünkü gerçekten ailesine düşkün biri.
Bu arada sabah kahvaltıyı hazırlamıştım uyandırmak istediğimde bağırdı yani o olaydan sonra direkt odaya girdim kapımı kapattım yüzüne bile bakmadım kendi kendine yaptı kahvaltısını. İşe giderken not bırakmış özür dilerim diye.
Ama bunları “ah canım kocam ne iyi biri” demek için söylemiyorum zira beni çok düşünseydi başta bağırıp kalbimi kırmazdı. Evlilik karşılıklı fedakarlığı getirir. Tek taraflı olunca enayilik olur. Ne ailem beni ezdirir ne ben kendimi böyle bir durumla ilk kez karşılaştığım için buraya yazdım. Hakettiğini alacak :)
Hepinize değerli yorumları için çok teşekkür ederim
Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Vay be çeşit çeşit erkek var. Abimde karısına acır kıyamaz banada yapmadığı pisliği bırakmazBana karşı bu sabahki iğrenç tavrı için sizce nasıl davranmalıyım? Eşine acımıyor ama ablasına 10 dakika için acıyor böyle bir erkek nasıl olabilir ?
Canım benim aynı benim durumumdasın ya resmen okur okumaz beni gördüm valla billa. Keşke hiç evlenmeseydim bu insanla.Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?