Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

Gerçekten o kadın bana neler yapmış biri ve görüşmüyorum ben kardeşiyle görüşüyorlar bu beni asla alakadar da etmez.
Tepkimi koydum ama yaptığı normalde değil. Sabahları hem zorlanıyor hem de yaranılma uğruna eziyet ediyor ve eziyet çekiyor

Öğretmenim işten çıkalı 4 ay oldu neredeyse. Kadrolu olmak için dersaneye gidiyorum :) yorum için çok teşekkür ederim.

Acimasizlik falan deilde erkek olarak hani dusundugu su olabilir sabah erkenden tek basina yolda yurumesini istememistir ablasinin sonucta neler nelr oluyor eminim size belli etmiyodur ama oda korumak icin ablasini hani.. gorumce evli deilmi
Evli eşi yarım saat önce gittiği için bırakamazmış görümcem yarım saat erken işe gidemezmiş

Teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için size katılıyorum benimde ailem var ancak ben eşimi böyle zor durumda bırakmam.

Bir mesleğim var yaklaşık 4 aydır çalışmıyorum KPSS’ye hazırlanıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yorumunuz için teşekkürler yukarıda yazdığınız İlk mesaj okunduğunda biraz tepkisel yaklaşmışsınız izlenimi veriyor. Hanımefendi o yüzden sinirlendi sanırım. Kalplerimiz kırılmasın olur öyle yanlış anlaşılmalar. İkinizin demek istediği şeyler de güzel ama üslup sorunu oldu başta yanlış anlaşıldınuz o nedenle. Hamileliğinizi tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder inşallah.

Görümcemle görüşmüyorum. Çünkü en güzel her anımı mahvetmiş bir insan. Asla kardeşiyle arasına girmedim, girmem de. Benim bir mesleğim var ezik biri asla değilim , Rabbim oldurmasında. Ya ben kendimi yanlış ifade ettim ya da siz yanlış anladınız. Kendimi yanlış ifade ettiysem kusurs bakmayın. Kayınvalidemi de beni sürekli iğnelemesine rağmen severim. İnsanları karakterleriyle kabullenmeyi öğrendim şükür . Eşim normalde sabahları senin hakkını asla ödeyemem diyerek uyanır sabah sabah neşeli olayım diye elinden geleni yapar. Bu 2 haftalık süreçte erken uyandığı için sinirli birine dönüştü kalkınca. Sanırım hıncını benden aldı buna alışık olmadığım için normal mi diye forumda sordum. Amacım ne yapmam gerektiği ile ilgili Bilgi almaktı. Tabiki o an tepki verdim. Ancak ben bir şeyleri çabuk absorbe edebilen biri değilim onca özrüne hediyesine rağmen aptal biri olup aa süper bana kızıp sonra affedilmek için her şeyi yapıyor diye polyannacı olamıyorum hala kalbim kırık. Eşime kızgın olduğum icin buraya yazdım. İnan’ın ailesi onca şey yaptı ki ve bir o kadar da yapmadı ki yeni yeni toparladık ilişkimizi. Onları suçlayacak olsam bu bininci konum okurdu bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim

Eşimin gerçekten davranışı tam bir öküzlüktü.
Bu su götürmez bir gerçek. Her zaman böyle bir şey yapan biri değil olsa idi bu konuyu çok daha evvel açmış olurdum. Benim bir mesleğim var şükür eline de asla bakmıyorum yani bakıcısı değilim. Bilmyirıum ben her sabah kahvaltı edilen bir evde büyüdüm belki de bu alışkanlığım ordan geliyordur. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Çok tatlısnız ya teşekkür ederim yorum için.

Ben çalıştığım için 4 ay öncesine kadar erken uyanmaya alışığım yani 8 gibi uyanırım her sabah. 7 de uyanmak artık şuan bana da zor geliyor. Bir de bu götürme işi olmadan önce o kadar hoş sohbetle oturup kahvaltı ediyorduk ki adam resmen erken uyanınca canavara dönüştü Sabahları kahvaltı ederek büyümemiş o ancak birlikte sohbet ederek kahvaltı edince alıştı. En azından gözü beni arıyor kendi yiyince bile .
Çok pişman oldu nankörlük ettim dedi umarım bir daha böyle bir saçmalık yapmaz. Tabi ben saçmalık yapar mı yapmaz mı demeyeceğim artık kahvaltısını kendisi yiyecek öyle konuştuk

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum . Herkesin her dediği ile gaza gelecek biri asla değilim . Aklıma yatan, mantıklı gelen fikirleri kendi heybede koyuyorum geri kalana ise fikir beyan ettiği için teşekkür ediyorum. Eşimin nasıl biri olduğunu sadece ben biliyorum tek bu olaydan mütevellid beni hizmetçi , robot, asalak bir ezik gibi göstermeye çalışanlara karşı saygım sonsuz zira kendi pencelerinden bakıyorlar olaylara. Soruyu sorduğum için cevaplara anlayışlı yaklaşmam ve eleştiriye açık olmam şart. Ne eşim evi geçindirdiği isteklerimi karşıladığı için köle ne de ben onun hizmetlisiyim. Sadece böyle bir problem oldu devamı gelirse diye çözüm aradım. Ama sorun çözüldü inşallah bir daha olmaması temennim. Ne bana ne eşime hakaretvari konuşuyorlar diye biz öyle olmuyoruz gerçekten karakter olarak çok farklı insanlar var saygı duyuyorum. Ben daha anaç bir yapıya sahibim sanırım zira kahvaltısız çocuğum okula gidemez mesela( rabbim nasip ederse)
Öğretmen olduğumdan için çocukların nasıl beslenmesi gerektiğini, düzgün beslenmezse ilk dersler nasıl olduklarına çokça şahit oldum. Mesela poğaça gibi hazır gıdalar sabahları en az 3 saat derse adapte olmalarını engelliyor zira bir çocuk işin 400 kalori ve meyvesuyu da 200 kalori 600 kalori çok fazla. Zeytin ekmek yemesini tercih ederim :) mesela bakın yukarda bana ben çocuğuma bile hazırlamıyorum dedi asla eleştirmiyorum ama hanımefendinin eleştirisine katılmasam bile saygı duyuyorum . Düşünceleriniz için sağ olun, hemfikiriz birçok konuda.

Sadece yazi oolunca ses tonlamalari olmayınca bu yanlis anlaşılmalar gayet normal o yuzden her okudugumuiki kez okuyorum haksiz yere kalp kirmamak icin biyle bir platformda herkes bunu yapmalı. Sizin de inşallah yuvaniz huzura kavuşur. İyi dilekleriniz icin tesekkurler

Erken kalkana kadar çok anlayışlıydı erken kalkmak onu da bozdu :)

Bende teşekkür ederim çok naziksiniz.

Tam olarak sizinle aynı hisleri paylaşıyorum.

6 yaşındaki çocuk kendisi mi hazırlıyor kahvaltısını?

Neden kendi hazirlasin aslan gibi babasi var
Ya babasi hazirliyor ya da diger arkadaslaro gibi okulda kahvalti yapiyor, ama nedense ben hazirlamiyorum diyince herkes cocugun ac kaldigini sanmis, sanki babalar bir kahvalti hazirllamaktan bile aciz zavalli yaratiklar

Sen çalışıyormusun canım çalışmıyorsan bundan olabilir onun gözünde sen zaten bütün gün yatıyorsun (bu asla benim düşüncem değil canım)
Öğretmenim canım ama şuan kadrolu olmak adına sınava hazırlanıyorum. 2 yıl çalıştım kolejde vs.
Eşim asla tüm gün yatıyorsun demez ya da akşam Harika sofralar beklemez hatta yorma kendini der kahvaltı alışkanlığı yoktu benim yüzümden oldu çünkü ben 8 de net uyanan biriyim uzun yıllar okula gitmek için kalktım sonra da iş için biyolojik saatim oldu resmen. Bir önceki gün kaçta uyanırsam diğer gümde aynı saatte uyanma gibi tuhaf bir huyum var malesef dün bu saatlerde zor uyanmıştım bugün alarmsız kendim uyandım :) ama kalkacak mıyım asla birkaç gün protesto edeceğim.
Buradaki çoğu kişi köle vs demiş eşimi tanımıyorlar bende sinirle adama saydırdım. Ama yönetici mecbur gömlekle gitmek zorunda. Aynı zamanda Cumartesi Pazar evde iş yapmam gezdirir dışarıda yeriz beni köle gibi görse Böyle düşünmezdi. Erken uyandığı için bu ara saçmaladı diye düşünüyorum. Özür dileyip nankör olduğunu ifade etti çünkü gelişmeleri takip edip bu sorunu çözeceğim. Yorumunuz için teşekkürler

Tabiki babası hazırlayabilir . Çalıştığınızı bir sonraki yorumda gördüm:)
Eşim haftasonu kahvaltıları hazırlar ben ise haftaiçi. Bahsettiğim şey şu kesinlikle kölesi gibi davranmıyorum ancak birlikte kahvaltı etmeyi kahvaltı ederken sohbet etmeyi çok seviyoruz. Eşim sanırım ablasına söz verdiği için pişman erken uyanamıyor sinirli oluyor. Umarım dün güzel bir ders vermişimdir ve bir daha yaşamam. Gerçi protesto ettiğim için şuan totomu devirip uyayacağım hayırlı işler size iyi günler yorum için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…