- 5 Eylül 2018
- 98
- 124
- 3
- 35
- Konu Sahibi menekse1380
-
Gerçekten o kadın bana neler yapmış biri ve görüşmüyorum ben kardeşiyle görüşüyorlar bu beni asla alakadar da etmez.Siz kendi ailenizi silip attiniz sanırım zira onun ailesi sizsiniz demezdiniz. Tabiki ailesi yuvasi var esine yaptığı da yukarida dediğim gibi zulüm! Ama ailemiz annemiz babamiz kardeslerimiz de hala ailemiz...
Ancak kendi ailesine yaptigiyla size yaptigini kiyaslamak eşinizi uzmekten baska bir işe yaramaz.
Kendinizi gorumce ile kiyaslamak yerine bana bu sekilde bagiramazsin sebebin ne olursa olsun ben o saatte kalkamam demelisiniz.
Öğretmenim işten çıkalı 4 ay oldu neredeyse. Kadrolu olmak için dersaneye gidiyorum :) yorum için çok teşekkür ederim.En güzeli iş bulup sizde çalışın eli ayağı yok mu kahvaltı hazırlıyorsunuz. Böyle şeyler sizin içinizden geliyorsa siz severek yapıyorsanız sıkıntı yoktur bazıları cok hoslanır hizmet etmekten ama siz bir bireysiniz ezdirmeyin kendinizi. Bir de uyku sersemi bazen insan istemeyeceği şeyler söyleyebiliyor kendımden biliyorum önemli olan normal tutumunun nasıl oldugu :)
Ben öğretmenim. İşten ayrılalı 4 ay olacak. Kadrolu olmak için dersaneye gidiyorum. Özel derste veriyorum bu arada.Siz çalışmıyor musunuz ?
Bence sizde hazırlamayın. Kalsın öyle
Evli eşi yarım saat önce gittiği için bırakamazmış görümcem yarım saat erken işe gidemezmişAcimasizlik falan deilde erkek olarak hani dusundugu su olabilir sabah erkenden tek basina yolda yurumesini istememistir ablasinin sonucta neler nelr oluyor eminim size belli etmiyodur ama oda korumak icin ablasini hani.. gorumce evli deilmi
Teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için size katılıyorum benimde ailem var ancak ben eşimi böyle zor durumda bırakmam.Terbiyeli ol benim canım sıkma.
Ailemi neden silip atayım? Ama şöyle bir durum var. Kardeşim istiyor diye eşimle düzenimi bozup 1 saat erken kalkmam. Eşimde aynısını yapmaz. Yapamaz. Yapmamalı.
Sizin bilmem kaçıncı sınıf aile yaşantınızda öyle olabilir ama Zaten bizim gibi üst düzey ailerler de böyle istekler olmaz.
Herkes kendi işine gücüne bakar. Kimse kimsenin hayatını zorlaştırmaz. Gidebiliyorsa gider. Yol üstüyse ve saat uyuyorsa elbette birlikte gidilir ama Gidemiyorsa verir 15 lira abla ya da kardeş her kimse 3 dk lık yolu taksiyle gider eş kişisi de çoluğu çocuğu eşini kırmaz üzmez. Dediği lafa bak. Siz ailenizi sildiniz herhalde. Ne demek??
Herkesin kendi özel yaşam alanı vardır. Ama tekrar söylüyorum sizin gibiler anlamaz.
Bir mesleğim var yaklaşık 4 aydır çalışmıyorum KPSS’ye hazırlanıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.Eğer çalışan,hasta,hamile veya gece boyu küçük bebekle uykusuz kalan bir anne değilseniz o kahvaltıyı saat kaçta olursa olsun hazırlamanız gerekir
Gün boyu evdesiniz eşinizi gönderdikten sonra uyumaya devam edebilirsiniz
Son olay için haklısınız ama bunun karşılığı buradakilerin önerdiği gibi hazırlamıyorum ne yaparsa yapsın olmamalı
Yorumunuz için teşekkürler yukarıda yazdığınız İlk mesaj okunduğunda biraz tepkisel yaklaşmışsınız izlenimi veriyor. Hanımefendi o yüzden sinirlendi sanırım. Kalplerimiz kırılmasın olur öyle yanlış anlaşılmalar. İkinizin demek istediği şeyler de güzel ama üslup sorunu oldu başta yanlış anlaşıldınuz o nedenle. Hamileliğinizi tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder inşallah.Haminefendi gayet terbiyeli bir üslupla yazdim kirilacak alinacak tepki verecek bir durum goremedim ben. ne dediğinize dikkat edin lütfen. Herkesin konuşmasından sınıfı belli oluyor. Ailemden birine yardım etmek icin bunu talep etmesini beklemem. Tabiki öncelik eşim ancak eşimi rahatsız etmeden de elimden gelen herşeyi yaparım ailem icin bunu onlarin talep etmesine gerek yok. Talep edilse samimiyet kalkar zaten ortadan. Lutfen seviyeli konuşun. Ben onun ailesi benim diyerek diger aileyi yok saymaniza yorum yaptım sadece bana yanlis geldi.(sizin fikrinize saygi duyarak fikrimi belirttim bunda özgün olduğumu düşünüyorum) Sizin gibi seviyesiz bir yorum yapip aile sifiniza yorumlar yapmadım. Ki buna hakkım yok. Sizin aile sinifima yorum yapmaya hakkiniz olmadigi gibi. İyi günler
Görümcemle görüşmüyorum. Çünkü en güzel her anımı mahvetmiş bir insan. Asla kardeşiyle arasına girmedim, girmem de. Benim bir mesleğim var ezik biri asla değilim , Rabbim oldurmasında. Ya ben kendimi yanlış ifade ettim ya da siz yanlış anladınız. Kendimi yanlış ifade ettiysem kusurs bakmayın. Kayınvalidemi de beni sürekli iğnelemesine rağmen severim. İnsanları karakterleriyle kabullenmeyi öğrendim şükür . Eşim normalde sabahları senin hakkını asla ödeyemem diyerek uyanır sabah sabah neşeli olayım diye elinden geleni yapar. Bu 2 haftalık süreçte erken uyandığı için sinirli birine dönüştü kalkınca. Sanırım hıncını benden aldı buna alışık olmadığım için normal mi diye forumda sordum. Amacım ne yapmam gerektiği ile ilgili Bilgi almaktı. Tabiki o an tepki verdim. Ancak ben bir şeyleri çabuk absorbe edebilen biri değilim onca özrüne hediyesine rağmen aptal biri olup aa süper bana kızıp sonra affedilmek için her şeyi yapıyor diye polyannacı olamıyorum hala kalbim kırık. Eşime kızgın olduğum icin buraya yazdım. İnan’ın ailesi onca şey yaptı ki ve bir o kadar da yapmadı ki yeni yeni toparladık ilişkimizi. Onları suçlayacak olsam bu bininci konum okurdu bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederimSizi sabahın köründe kahvaltı ütü angaryasına süren eşiniz, uyandırdınız diye hakaret eden de eşiniz ama sorunun sebebi görümce öyle mi? Eşinizle didişmeye gözünüz yemeyince hemen görümce kaynana velhasıl bir kadın düşman yaratıyorsunuz ya ben ona üzülüyorum
Eşimin gerçekten davranışı tam bir öküzlüktü.Jestleriniz ne ara göreve dönüstü de üstünuze yapışıp kaldı önce bi oturup onu sorgulayın bence. Herifin ayarsızlıgı konusmaya degmez ama muhatabımız siz oldugunuz icin ben ona bi ayar vermeyen sizi de şu gidisattan sorumlu tutmalıyız diye düsünüyorum.
Zira evlilik degil yarım pansiyon maşallah; oda, kahvaltı, duş. Başka ne hizmetleriniz var, günlük oda ücreti ne kadar diye sorası geliyo insanın.
Çok tatlısnız ya teşekkür ederim yorum için.Ablasının şoförlüğünü yapmaktan kendisi de memnun değil belli , o sinirle size çemkirmiş.Kahvaltı hazırlamayın artık.Siz ona değer veriyorsunuz beraber kahvaltı yapmak için kalkıp hazırlayıp beraber yiyorsunuzdur.O bunu sizin göreviniz gibi algılamaya başlamış.Eşime kahvaltı hazırlamayı severim , ben zaten daha erken kalkmak zorundayım ama böyle davransaydı heralde kendime hazırlardım sadece.Böyle de mikrobumdur.
6 yaşındaki çocuk kendisi mi hazırlıyor kahvaltısını?Ben 6 yasinda cocuga cocuga kahvalti hazirlamiyorum, millet kazik kadar adama hazırlıyor, vay arkadas,
Boyle evliligim olsa ben de keske keske evlenmeseydim derdim yani
Ben çalıştığım için 4 ay öncesine kadar erken uyanmaya alışığım yani 8 gibi uyanırım her sabah. 7 de uyanmak artık şuan bana da zor geliyor. Bir de bu götürme işi olmadan önce o kadar hoş sohbetle oturup kahvaltı ediyorduk ki adam resmen erken uyanınca canavara dönüştüVay anam vay ne güzel alışmış adama bak bulmuş kendine bir robot basıyor tuşuna her istediği gibi moda uyduruyor, ayıptır sorması niye hergün hergün sabahın köründe kahvaltı hazirliyorsunuz dolaptan peynir zeytin çıkarıp yemek çok mu zor siz de ayrı bir insan evladisiniz canınızın kıymetini bilin biraz..
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum . Herkesin her dediği ile gaza gelecek biri asla değilim . Aklıma yatan, mantıklı gelen fikirleri kendi heybede koyuyorum geri kalana ise fikir beyan ettiği için teşekkür ediyorum. Eşimin nasıl biri olduğunu sadece ben biliyorum tek bu olaydan mütevellid beni hizmetçi , robot, asalak bir ezik gibi göstermeye çalışanlara karşı saygım sonsuz zira kendi pencelerinden bakıyorlar olaylara. Soruyu sorduğum için cevaplara anlayışlı yaklaşmam ve eleştiriye açık olmam şart. Ne eşim evi geçindirdiği isteklerimi karşıladığı için köle ne de ben onun hizmetlisiyim. Sadece böyle bir problem oldu devamı gelirse diye çözüm aradım. Ama sorun çözüldü inşallah bir daha olmaması temennim. Ne bana ne eşime hakaretvari konuşuyorlar diye biz öyle olmuyoruz gerçekten karakter olarak çok farklı insanlar var saygı duyuyorum. Ben daha anaç bir yapıya sahibim sanırım zira kahvaltısız çocuğum okula gidemez mesela( rabbim nasip ederse)Konu sahibi eşinizin bir anlık sinşrine gelmiş zaten özür dilemiş.bence bir iki trip atın fazla üzerinde durmayın gönlünüzü alır muhakkak.ama bir kahvaltı için de birbirinizi yıpratmayın.burda millet birbirinin kuyusunu kazarmış gibi yok kazık kadar adama kahvaltı hazırlıyorsun yok nankör yok akılsızın teki bilmem ne hoşunuza mı gidiyor eşinize böyle laflar söyletmek burda kimin ne haddine yani eşiniz aynı şeyi yapsa kırılmaz mısınız.o kadar okudum yapıcı bir kaç yorum dışında herkeste bir art niyet var sonra diyoruz ki insanlar neden böyle kötü oldu
Sadece yazi oolunca ses tonlamalari olmayınca bu yanlis anlaşılmalar gayet normal o yuzden her okudugumuiki kez okuyorum haksiz yere kalp kirmamak icin biyle bir platformda herkes bunu yapmalı. Sizin de inşallah yuvaniz huzura kavuşur. İyi dilekleriniz icin tesekkurlerYorumunuz için teşekkürler yukarıda yazdığınız İlk mesaj okunduğunda biraz tepkisel yaklaşmışsınız izlenimi veriyor. Hanımefendi o yüzden sinirlendi sanırım. Kalplerimiz kırılmasın olur öyle yanlış anlaşılmalar. İkinizin demek istediği şeyler de güzel ama üslup sorunu oldu başta yanlış anlaşıldınuz o nedenle. Hamileliğinizi tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder inşallah.
Erken kalkana kadar çok anlayışlıydı erken kalkmak onu da bozdu :)Sanirim gorumcenizi birakiyor ise.o yuzden erken kalkiyor.bunu tam aciklamamissiniz da.
Eger ev hanimiysaniz o gidince geri yatabiliyorsaniz bence kahvalti hazirlanabilir,normal.ama haklisiniz bir de isin icine gorumce girmis o zaman insan sinir olur.gerci esiniz de pek anlayisli biri degil belli
Bende teşekkür ederim çok naziksiniz.Sadece yazi oolunca ses tonlamalari olmayınca bu yanlis anlaşılmalar gayet normal o yuzden her okudugumuiki kez okuyorum haksiz yere kalp kirmamak icin biyle bir platformda herkes bunu yapmalı. Sizin de inşallah yuvaniz huzura kavuşur. İyi dilekleriniz icin tesekkurler
Tam olarak sizinle aynı hisleri paylaşıyorum.Kocama kahvaltı hazırlamak benim için sorun değil.
Bunun eşek kadar herif olması ile ilgisi de yok,ne enteresan yorumlar yapılmış.
Hasta değilsem yorgun uykusuz değilsem kalkar hazırlarım.
Ama ablası için 1buçuk saat erken kalkıp ona göre düzen kurmayı kabul etmem.
Sabahki uykuda 5 dk bile değerli iken başkası için erkenden kalkması beni de delirtirdi,haklısınız.
6 yaşındaki çocuk kendisi mi hazırlıyor kahvaltısını?
Öğretmenim canım ama şuan kadrolu olmak adına sınava hazırlanıyorum. 2 yıl çalıştım kolejde vs.Sen çalışıyormusun canım çalışmıyorsan bundan olabilir onun gözünde sen zaten bütün gün yatıyorsun (bu asla benim düşüncem değil canım)
Tabiki babası hazırlayabilir . Çalıştığınızı bir sonraki yorumda gördüm:)Neden kendi hazirlasin aslan gibi babasi var
Ya babasi hazirliyor ya da diger arkadaslaro gibi okulda kahvalti yapiyor, ama nedense ben hazirlamiyorum diyince herkes cocugun ac kaldigini sanmis, sanki babalar bir kahvalti hazirllamaktan bile aciz zavalli yaratiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?