Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

Konu sahibi eşinizin bir anlık sinşrine gelmiş zaten özür dilemiş.bence bir iki trip atın fazla üzerinde durmayın gönlünüzü alır muhakkak.ama bir kahvaltı için de birbirinizi yıpratmayın.burda millet birbirinin kuyusunu kazarmış gibi yok kazık kadar adama kahvaltı hazırlıyorsun yok nankör yok akılsızın teki bilmem ne hoşunuza mı gidiyor eşinize böyle laflar söyletmek burda kimin ne haddine yani eşiniz aynı şeyi yapsa kırılmaz mısınız.o kadar okudum yapıcı bir kaç yorum dışında herkeste bir art niyet var sonra diyoruz ki insanlar neden böyle kötü oldu

valla guzelim sen yapmissin .Ilk benim esimde oyleydi sabah kalk cantasini hazirla kahvesini hazirla ki makina kahvesi sadece dozeti koyup dugmeye bascak anasi alistirmis cunku cocuk gibi kaynanam bide giderken arkasindan el sallardi (2 sene ayni oturduk)bem evime gecip cocukda olunca anlattim kalkamiyorum dedim bir kalkmadim iki kalkmadim simdi cantasini kendi yapar kahvesinide icer gider ise alistirma

Merak ettim siz neden altı yaşındaki çocuğa kahvaltı hazırlamıyorsunuz.Birde övünülecek bişey gibi söylemişsiniz bunu.ben üzüldüm o çocuğa

Neden anesi hazirlamiyorsa cocugun ac kaldigini saniyorsunuz, ya da uzulerek durumu dramatiklestiriyorsunuz ki, babasi hazırlıyordur belki, mesela bana butun egitim hayatim boyunca babam kahvalti hazirladi, annem ev hanimiydi, bos yere sabahin korunde uyandirmayalim diye parmak uclarimizda hazirlanip çıkardık evden, bana babamin anneme verdigi kadar deger veren bir es sectigim icin o da calismadigim surecte asla uykumu bolmedi.
Bu arada merakinizi gidermis olayim, cocuguma onceden babasi kahvalti hazirlardi, simdi okulunda diger tum okul arkadaslariyla birlikte acik bufe kahvaltisini yapiyor

Çünkü çocuk kahvaltı yapmıyor gibi soylemişsiniz.yani olayı dramatikleştiren ben değilim.ama gerçekten içim rahatladı çünkü ana sınıfında bazı veliler hocam beslenme koyuyoruz ya çocuğa bişeyler yediripte mi gönderelim kahvaltı yapacak mı diye komik sorular soruyorlar.ayrıca babanız anneniz için bulunmaz nimet.biz hep tam tersi olarak büyüdük lisede bile kahvaltısız göndermezdi annem.neyse hayırlı geceler

Sanirim gorumcenizi birakiyor ise.o yuzden erken kalkiyor.bunu tam aciklamamissiniz da.
Eger ev hanimiysaniz o gidince geri yatabiliyorsaniz bence kahvalti hazirlanabilir,normal.ama haklisiniz bir de isin icine gorumce girmis o zaman insan sinir olur.gerci esiniz de pek anlayisli biri degil belli

Eşin işe giderken 1 defa bile kalkmadım!
Kahvaltı yapacağı zaman geceden hazırlayıp fanusla dolaba koydum.
Bebeklerden sonra o da yok, eşek kadar herif.
Bir şey istiyorsa yapsın yesin, bana ne.

Sizin eşinize gelirsek ıslak odunla dövülesi gerçekten.
Elleri armut mu topluyor acaba yoksa nankörün nirvanasına mı ulaşmış, bilemedim.
Gidip yaptığı da ne sanki, sırtında taş mı taşıyor 100 kilo, ağır işçi mi de böyle izzet ikram ve adeta kölelik istiyor?
Ayrıca öyle bile olsa yine de davranışlarından dolayı ıslak odunla döverim, o ayrı.

Sen çalışıyormusun canım çalışmıyorsan bundan olabilir onun gözünde sen zaten bütün gün yatıyorsun (bu asla benim düşüncem değil canım)

Kocama kahvaltı hazırlamak benim için sorun değil.
Bunun eşek kadar herif olması ile ilgisi de yok,ne enteresan yorumlar yapılmış.

Hasta değilsem yorgun uykusuz değilsem kalkar hazırlarım.
Ama ablası için 1buçuk saat erken kalkıp ona göre düzen kurmayı kabul etmem.
Sabahki uykuda 5 dk bile değerli iken başkası için erkenden kalkması beni de delirtirdi,haklısınız.

Görümcenin yaşı kaç? Hiç mi demez abi ya da kardeşim sen erkenden gelme ben kendim giderim falan diye. Sonuçta senin eşinde çalışıyor karşı tarafın anlaması lazım. Bu arada haklısın. Hasta numarasi nereye kadar yapacaksın bence konuş gerekiyorsa sert ol.

Benim takildigim yer esiniz 8:30 gidiyor ise. Normal zamanda kahvaltisini hazirla, ye, ütüsünü yap derken e zaten sizin en gec 7.30 da uyanmaniz gerekiyor. Görümce de işin icine girince 6da mı uyaniyorsunuz yani? 1.5 saat erken kalkiyoruz deyince ben bunu anladim. Vallaha birak 1.5 saati yarim saat bile erken kalkamam. Kendisi istiyorsa uyansin kendi yesin veya gitsin kardesiyle disarda en mükellef kahvaltiyi yapsin. Ben hergün hergün 1.5 saat erken uyanacam ooldu.

Yok normalde eşim 8 buçukta gidiyor en erken
Ama şimdi ben 7 de uyanıyorum eşim ise 7 buçukta uyanıyor.

Ben yeni evli sayılırım çocuğum yok henüz. Eşim böyle devam ederse uzun süre de düşüneceğim gibi. Tabi Allah herkese istediği zaman nasip etsin anneliği.

Kocişim diye asla ezdirmedim kendini herkes haddini bilecek. Dersaneye gidiyorum KPSS için. Öğretmenim bu seneye kadar yani 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptım ve kolejde çalıştım. Kolej çok uzak olduğu için istemeyerek ayrılmak zorunda kaldım. Yani 4 aydır evdeyim. Eşim asla paramı almaz yani şu şekilde düşünüyor sen bu kadar emek veriyorsun kendine yeni kıyafetler al, yeni yerlere git arkadaşlarınla der. Cumartesi, Pazar asla evde yemek yaptırmaz tatil günüdür ikimiz içinde. Şimdi bu konularda hakkını yemeyeyim günah olur.
Gel gelelim eşim ablasına söz verdiğinden beri sabahları uyanırken çok sinirli olmaya başladı. Dün sabah yaptığından çok pişman olmuş. İş yerindeyken aradı çok özür dilerim nankörlük ettim haketmiyorsun benim gibi birini dedikten sonra akşam yemeğe çıkalım mı dedi ve akşamında da hediyeyle geldi yemeğe gittik.
Etraflıca konuştum bir daha sabahları kalkamayacağımı gerçekten benim için zor olduğunu söyledim. Oda haklısın bu yaptığımdan sonra ben de senin yerinde olsam uyanmazdım asla ben kendime hazırlarım iki dakika bir şeyler dedi.
Eşimin problemi şu ki herkese çok cömerttir bazen açıkçası aptallaşıyor. Ne yazık ki ailesinden herkes bu huyunu kullanma çabasında. Sürekli bir şeyler istiyor eşimde asla hayır diyemiyor. Sanırım birde yaranmak istiyor çünkü gerçekten ailesine düşkün biri.
Bu arada sabah kahvaltıyı hazırlamıştım uyandırmak istediğimde bağırdı yani o olaydan sonra direkt odaya girdim kapımı kapattım yüzüne bile bakmadım kendi kendine yaptı kahvaltısını. İşe giderken not bırakmış özür dilerim diye.
Ama bunları “ah canım kocam ne iyi biri” demek için söylemiyorum zira beni çok düşünseydi başta bağırıp kalbimi kırmazdı. Evlilik karşılıklı fedakarlığı getirir. Tek taraflı olunca enayilik olur. Ne ailem beni ezdirir ne ben kendimi böyle bir durumla ilk kez karşılaştığım için buraya yazdım. Hakettiğini alacak :)
Hepinize değerli yorumları için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…