- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Benim babam da çok sever. Akşama kadar 500 binlik arabalara bakıyor kendisi.Ben de çok severim sahibindende gezmeyi
Bence çoğu hayatının mutlu olan yönlerine tutunmayı seçen insanlar..İnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
Milletin gozune sokulan iliskiler kesinlikleGecenlerde haberlerde görmediniz belki. Kendini böyle mutlu söyle asik ciftiz diye gösteren bir cift vardi. Adam kadini öldürdü. Baska örnekler de var. Mesela hep cocugula mutlu pozlar verip kamera arkasinda siddet uygulayan ebeveynler. Böyle örnekler cok. Benim tanidiklarim var. Borc icindeler ama instagrama baksaniz gezmedikleri yer yok. Yani hicbirsey göründügü gibi degil. Moraliniz bozuksa baskalarinin hayatina degiö, sizin kendinizi gelistirmeye katki saglayacak sayfalar takip edin.
Allah razı olsun rabbim yüreğinizden gecenleri nasip etsin sizedeBence çoğu hayatının mutlu olan yönlerine tutunmayı seçen insanlar..
Yani hiç sorunsuz diyemeyiz ama daha çok hayatlarının sorunsuz taraflarını seviyor ve sergiliyor diyebiliriz.
Ve lütfen kendinize çok yüklenmeyin hiç bir şey baki değildir.
Mutlulukta, üzüntüde fanidir..
Bu gün sizi böyle derinden üzen her ne ise o da fanidir ve geçecek..
Milletin gozune sokulan iliskiler kesinlikle
Saglikli olmuyor zaten.. zamaninda bloglarini takip ettigim biri vardi.. gecen duydum intihar etmis.. neyse kurtulmus..onu elestirdim diye engellemisti beni tesaduf zamanindatanitim yaptigi bir urunu elestirmistm oysa.. soyle mutlu boyle mutluydu guyya.. noldu? Kocasi
Aldatmis..dedim
Ya bu kadar goze sokulan iliskilere ya nazar deger, ya da asla gozuktugu gibi degildir.
Tabi ki yalan.Kameraya gülümseyip ardından solgun yüzüyle yaşayan o kadar insan var ki...Sıkma kendini kalıcı değiliz zaten dünyada misafiriz ve zaten çıkıp gidecez.Anini güzel değerlendir.Mesela o ezana kalktın madem kalk 2 rekat namaz kıl.Anlat derdini ferahlık dile, gönlündekini dile inan terapi gibiİnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
Oyle tabii.. insanlarin gozu onunde yasayinca onlara karsi mahcubiyet hissediyorsun o kadar guzel gosterdigin sey berbat oldugu icin…bunalima giriyorsun.. kiBenim sosyal medya ile kisisel olarak bir bagim yok. Insan yasaminin her detayini niye dünyaya gösterir ki? Bence insan kimseyi fazla hayatina sokmamali. Kaldi ki disardaki insanlarin niyetlerini asla bilemez kimse. Öyle sahte mutlu dünyalar kuranlar normalde aldatilirken bile yikilirken, iki kat yikilir, cünkü hem gercek hayatlari hemde o instagram dünyalari altüst olur. Kadinin kurtulduguna sevindim. Insallah tekrar denemez
Amin amin cümlemize inşaAllah.Allah razı olsun rabbim yüreğinizden gecenleri nasip etsin sizede
Bu bir genel örnek olamaz kiHiç bişey sosyal medyada göründüğü gibi değildir, buna bizzat şahit oldum kadın eşinin doğum gününü kutlamak için bir video hazırlıyor, tüm tanıdıkları video da şöyle diyor atıyorum , Mehmet doğum günün kutlu olsun karın seni çok seviyor , video da belki 40 kişi adamın doğum gününü kutluyor ama hepsinin son cümlesi ( karın seni çok seviyor) akşamı tabi pastalar kafede eğlenceler , eşiyle kadın danslar ediyor öpüşüyor ,bizde canlı yayında ve fotoğraflarda görüyoruz , sonra mı ne oldu ? kadın bir ay sonra başka adama kaçtı , kocasını çocuklarını bıraktı megersem yıllardır yasak ilişkisi varmış, ama sosyal medyada profiline baksan sorunsuz bir hayat , mutlu giden bir evlilik görürdün .
Ya size bu kadar zarar veriyorsa neden kapatmıyorsunuz? Benim yok, ölmedim yaşıyorum hala, hicbirseyden geri kalmış gibi de hissetmiyorum kendimi.Çok düşünmek beni mahvediyo tiroidlerim bile yükseldi endişe stres hemen bağırsaklarımı etkiliyo midemi etkiliyo
Bende hergun bakarımBen de çok severim sahibindende gezmeyi
AminnnnAmin amin cümlemize inşaAllah.
Sizinde en en kısa zamanda karanlığınıza aydınlık, hayatınıza huzur versin güzel rabbiam
Tabi ki herşey sahte değildir , ama hiç birşeyde sosyal medyada göründüğü kadar mükemmel değil, bakıp bakıp onlar çok mutlu, ben neden değilim diye düşünmekte yanlış .Bu bir genel örnek olamaz kigerçek olduğu kadar sahteleride var tabi ki
Yada geçen mutfakta geceden kalma bulaşık. Yikancak çamaşırlar. Yemek yok evde. Her yer talan. Yemek masasının üstüne kahvemi koydum paylaştım. Bı kahve hakettim diyeHemen bugün kendimden örnek vereyim.
Hikaye attım günaydın diye kendimi güzel, daha iyi hissetmek için.
Tabi o hikayedeki fotoğrafta görsen pek bir güzelim, makyaj yapmışım, saçlarım fönlü gayet mutluyum he bir de filtrem var.
Arka fon da bel ağrım, gece iyi uyuyamadım, gözlerimin feri kaçmış, çalışmak istemiyorum diye bağırıyorum.
Ben çok küçük bir örneğim, gerisini sen düşün
Paylasmadaki motivasyonunuz neydi? Laf falan sokma değil, kahve vb. Paylaşmak bana garip geliyor nedenini merak ederim hep.Yada geçen mutfakta geceden kalma bulaşık. Yikancak çamaşırlar. Yemek yok evde. Her yer talan. Yemek masasının üstüne kahvemi koydum paylaştım. Bı kahve hakettim diyebaşkası kahve paylassa diyorum ki vay bee işini gücünü bitirmiş sıra kahveye gelmiş. Hâlbuki her zaman öyle olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?