Gerçekten yaşamak istemiyorum artık

sonsuzgeceli

She saw suicide as the only way out
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
106
79
28
Merhaba
Önceki konularımı biliyorsunuzdur galiba biraz sık konu açıyorum buraya
Bilmeyenler için de özet geçeyim
Ben 16 yaşındayım, annemi kazada kaybettim üç ay olacak neredeyse.Üç kardeşiz.Biz bir aile apartmanında oturuyoruz babannemgil amcamgil ve bizim aile aynı kattayız.
Ben gerçekten her geçen gün yaşamaktan çok yorulduğumu hissediyorum. Kimse benim nasıl olduğumu ne yaptığımı iyi hissedip hissetmediğimi sormuyor. Kimsenin umrunda değilim. Eskiden babam ilgi verirdi bize ama artık küçük kardeşimin aşırı şımarık olması sebebiyle onun da sinirleri bozuluyor.Daha yeni kardeşime bağırdı çok yüksek sesle ben de ne yapıyorsun baba diye ona bağırdım ama şuan pişmanım iyi yapmadım bence :KK43:

Amcamın eşi var ben yenge olarak en çok onu seviyordum ama geçen o da kardeşime çok bağırdı ben de bir şey demedim ama korktum yani bir şey yapacak diye çünkü çok kötü bağırdı:oha: Sonra da babanneme demiş ki "sonsuzgeceli benim bağırmama bozuldu suratını astı"

E ben nasıl bozulmayayım ki, ben kardeşimi emanetim olarak görüyorum. Evet çok şımarık bana ders bile çalıştırmıyor ama başkaları ona kızmasın istiyorum:63::işsiz:

Çok kötü hissediyorum ben annemi çok özlüyorum her geçen gün artık eksikliği daha bir çok belli olmaya başladı. Düzenimiz bozuldu bazen babannemgilde bazen kendi evimizde kalıyoruz yemekleri bazen amcamgilde yiyoruz vs.. Her şey çok karışık ben geçen seneyi çok özledim bazen hala rüya gibi geliyor her şey:olamaz:

Kimse beni umursamıyor kimse. Geçen gün derste hikaye yazacaktık sınıfta trafik kazaları ile ilgili hikaye yazanlar vardı benim de gözlerim doldu kitabı önüme koyarak kendimi gizledim sonra ağladım ama sessizce kimse fark etmedi. Dersin sonunda öğretmenim ağladığımı gördü benim durumumu da biliyor ama bir şey demedi. Sınıfta başka bir konudan bir espri yapıldı hoca bir de ona güldü :KK1: Kendimi o kadar yalnız hissettim ki. Aslında hissetmiyorum zaten çok yalnızım. Ben sadece biraz anlayış bekliyorum. Bir an önce üniversiteye geçeyim de kurtulayım buralardan istiyorum. Çok yalnızım kimsem yok işte. Eğer annem burda olsaydı kardeşimle o ilgilenirdi kimseye de yük olmazdık kimse de bağıramazdı. Ama artık herkese muhtacız. Hiçbir şey için kimseye muhtaç olmak istemezken artık en ufak bir şey için bile herkese muhtaç hale geldik. Kendimi çok ezik,kaybolmuş,yalnız hissediyorum.

Dersleri de anlayamıyorum. Derste soru soramıyorum hocaların bir kısmı tersliyor sorunca ben bunu anlattım dinlemedin mi diyorlar :110: Bence ben bu dünyaya çook ağırlık veriyorum

Başın sağ olsun
Ne kendini ne kardeşini kimseye ezdirme. O annenin sana emaneti ezmelerine bağırmalarına göz yumma.
Allah yardımcınız olsun. Kendinizi yük olarak görme, aileler akrabalar istemesede baban var sen aklı başında birisin.

Başın sağ olsun
Ne kendini ne kardeşini kimseye ezdirme. O annenin sana emaneti ezmelerine bağırmalarına göz yumma.
Allah yardımcınız olsun. Kendinizi yük olarak görme, aileler akrabalar istemesede babam var sen aklı başında birisin.

Ama yük olduğumuza eminim..
Bilmem bence aklım başımda değil artık :110::110:

Eski konularini bilmiyorum canim onecelikle bunu belirteyim
Herkes bu hayatta bir seyle imtihan oluyor.bu senin imtihanin.evet anneni kaybetmissin cok zor bise bu ama hayat dewam ediyo. kolaylastirmak istiyosan dualara sıgınmalısın.
Ogretmenin agladigini gormus yanina gelseydi seni mutlu ederdi dimi. Ondan beklemissin bunu . Kuzum kimseden hic bir beklenti icine girme guçlu ol sen dimdik dur kardeslerine biri bise dedi mi sen uyar babanla guzelce oturup konusabilecek yastasin skntilarini babana anlatmaya calis cok sukur bak baban hayatta.

Canım internetten tarif bulup evde kendi yemeğinizi yapabilirsiniz onlara muhtaç olmazsınız onları cekmezsiniz hem çok zor zamanlar arkadaşlarınla gez kafanı dağıtmaya bak ve mutlaka psikolojik destek al kardeşini de kimseye ezdirme kimseden de korkma o sana annenin emaneti

Canım sen hassas bir dönemden geçtiğin için herşeyi üzerine alınıyorsun.
Baban psikoloğa falan götürmedimi seni? Kolay atlatılacak şeyler yaşamadın ama yengene babannene küsme.
Sana birşey olsa yine ilk onlar koşarlar babandan sonra onların canı acır.

Babama psikolog konusunu açmadım okul rehber öğretmenimle görüşüyorum biraz iyi geliyor..

Eski konularini bilmiyorum canim onecelikle bunu belirteyim
Herkes bu hayatta bir seyle imtihan oluyor.bu senin imtihanin.evet anneni kaybetmissin cok zor bise bu ama hayat dewam ediyo. kolaylastirmak istiyosan dualara sıgınmalısın.
Ogretmenin agladigini gormus yanina gelseydi seni mutlu ederdi dimi. Ondan beklemissin bunu . Kuzum kimseden hic bir beklenti icine girme guçlu ol sen dimdik dur kardeslerine biri bise dedi mi sen uyar babanla guzelce oturup konusabilecek yastasin skntilarini babana anlatmaya calis cok sukur bak baban hayatta.

Herkes bir şeyle imtihan oluyor ama kimilerinin imtihanı çok kolayken kimilerininki çook çook zor

Evet keşke yanıma gelseydi.Çok mutlu olurdum.

Babamla öyle aşırı bir samimi ilişkimiz yok.Annemle her şeyimi paylaşırdım mesela ama babamla öyle değil.O zaten hala olayı atlatamadı bir de ben onu sıkmak istemem ki.

ah kuzucum canim benim
babanin da durumu zor ama sizinki daha zor
cekinme babandan konus , erkrkler kadinlar kadar duyarli yaklasamaz
senin kendini ifade etmrn lazim ki bu konuda cok basarilisin
hatta baban da seninle gelsin ozellikle kucuk kardesine nasil davranilmasiyla ilgili psikolog yol gostersin
herkes simariklik diyor ama 4.5 yasinda annesiz kalmak cok zor , o minik haliyle kendini yaramazlikla ifade ediyor tepkisini gosteriyor

sen cok akilli bir kizsin hem kendin icin hem kardesin icin konus babanla ve beraber bi psikolog destegi alin

Ablan ne yapıyor? O destek oluyor mu size? Canım sen daha çok küçüksün tam ergenlik döneminde böyle bir acı yaşaman çok daha zor. Ama geçecek emin ol. Biraz sabret büyüyünce kardeşini kimseye ezdirmezsin merak etme. Sen şimdi diyelim ki Allah korusun intihar ettin? Eee kardeşini onların eline mi bırakacaksın? Ne zulüm yaparlar kim bilir, o yüzden çok güçlü dur tamam mı?
Allah ömrünüzü güzel etsin.

Ablan ne yapıyor? O destek oluyor mu size? Canım sen daha çok küçüksün tam ergenlik döneminde böyle bir acı yaşaman çok daha zor. Ama geçecek emin ol. Biraz sabret büyüyünce kardeşini kimseye ezdirmezsin merak etme. Sen şimdi diyelim ki Allah korusun intihar ettin? Eee kardeşini onların eline mi bırakacaksın? Ne zulüm yaparlar kim bilir, o yüzden çok güçlü dur tamam mı?
Allah ömrünüzü güzel etsin.

Evet ablam oluyor o olmasa ben napardım bilemiyorum.

Ama ben çok yoruluyorum artık. Kurtulmak istiyorum hemen büyümek istiyorum ya da bir şekilde ölmek,intihar etmek değil yoksa annemi göremem ama ölmek istiyorum.

ah kuzucum canim benim
babanin da durumu zor ama sizinki daha zor
cekinme babandan konus , erkrkler kadinlar kadar duyarli yaklasamaz
senin kendini ifade etmrn lazim ki bu konuda cok basarilisin
hatta baban da seninle gelsin ozellikle kucuk kardesine nasil davranilmasiyla ilgili psikolog yol gostersin
herkes simariklik diyor ama 4.5 yasinda annesiz kalmak cok zor , o minik haliyle kendini yaramazlikla ifade ediyor tepkisini gosteriyor

sen cok akilli bir kizsin hem kendin icin hem kardesin icin konus babanla ve beraber bi psikolog destegi alin

Psikoloğa gittik ama sürekli bize istediğini yapmayın bir şey isterse yapmayın falan diyor
Ama yırtınarak ağlıyor nasıl yapmayalım ki uygulamaya koyamıyoruz mecbur yapıyoruz :(
Teşekkür ederim

Merhaba miniğim.
Yaşadığın kolay değil.Anneye ne kadar ihtiyaç duyuyorsun anlıyorum.Ama tek çıkış intihar değil.Önce o yazıyı ordan kaldırarak başla olur mu.
Kardeşin çok ufak.Bağırarak terbiye edilmez çocuk.Hele ki o yaşta.O da anne kuzusu.Bir şekilde tepki verecek bu doğal.Daha anlayışlı yaklaşmak lazım.
Ben kardeşler olarak üçünüzünde psikolog yardımı almanızı öneririm.Tek başınıza bunları göğüslemek için çok küçüksünüz.Öpüyorum güzel yanaklarından.

Merhaba miniğim.
Yaşadığın kolay değil.Anneye ne kadar ihtiyaç duyuyorsun anlıyorum.Ama tek çıkış intihar değil.Önce o yazıyı ordan kaldırarak başla olur mu.
Kardeşin çok ufak.Bağırarak terbiye edilmez çocuk.Hele ki o yaşta.O da anne kuzusu.Bir şekilde tepki verecek bu doğal.Daha anlayışlı yaklaşmak lazım.
Ben kardeşler olarak üçünüzünde psikolog yardımı almanızı öneririm.Tek başınıza bunları göğüslemek için çok küçüksünüz.Öpüyorum güzel yanaklarından.

Çok çok teşekkür ederim..
Kardeşim gidiyor psikoloğa ama sadece psikolog istediğini yapmayın şımartmayın vs diyo ama yapıyoruz elimizde olmuyor çok ağlayınca bıkıyoruz
Ben rehber öğretmenimle konuşuyorum da psikoloğa gerek olsa beni yönlendirmez miydi?
:KK200::KK200:

Ah kuzum hic agirlik olur musun sen dünya senin gibi iyi kalpli cocuklarimizla güzel canım benim başın sağolsun yasadiklarin zor biliyorum ama hayat devam ediyo kardeslerine babana sarıl tutun hayata zamanla acın hafifleyecek düzeniniz oturacak birakma kendini kardesin de daha bebek kimsenin bagirmasina musaade etme elinden geldigi kadar ilgilen ama once sen iyi ol öpüyorum seni güzel yüreginden

Evet ablam oluyor o olmasa ben napardım bilemiyorum.

Ama ben çok yoruluyorum artık. Kurtulmak istiyorum hemen büyümek istiyorum ya da bir şekilde ölmek,intihar etmek değil yoksa annemi göremem ama ölmek istiyorum.
Sakın öyle bir şey düşünme Allah hayırlısını versin çok güzel ömrün olsun canım benim. Zamanla alışacaksın. Emin ol geçecek. Çok güçlü olacaksın hatta.

Back
X