Gerçeküstü Gizemli Güzellik

Kazen

Babalar ve Oğulları
Administrator
14 Kasım 2001
21.393
92.182
‘’ GERÇEKÜSTÜ GİZEMLİ GÜZELLİK ‘’
TANSA takılarıyla açığa çıkacak!

Modayı takip eden ve sofistike kadının zarafetini yansıtan, mücevherin büyülü ruhunu takılarıyla hayata geçiren tasarımcı Tansa Mermerci Ekşioğlu, 2006-2007 Sonbahar/ Kış TANSA koleksiyonunu hazırladı. Bu sezon TANSA takılarını tercih eden kadınlar, içlerindeki ‘’Gerçeküstü Gizemli Güzellik ’’ leri açığa çıkartacaklar.

Tasarımcı Tansa M. Ekşioğlu, hazırladığı yeni koleksiyonu ile merakı olan tüm kadınlara sesleniyor. Her biri birbirinden enfes takıların hikayesi olduğu gibi ’’ Gerçeküstü Gizemli Güzellik ‘’ koleksiyonunun da bir hikayesi var. 2006-2007 Sonbahar/ Kış sezonunda kadın gerçeküstü, rüya gibi gizemli, şiirsel bir güzellikle buluşuyor. Güzel ve Çirkin, Vahşi ve Duyarlı, Dişi ve Erkek gibi zıtlıklarla dolu bir yolculuğa çıkan kadın, cesareti ve farklılığıyla kendini ifade ediyor. Kırmızının ateşi, siyahın gizemi, beyazın zarafeti ve altın tozunun sihri ile çıktığı yolculukta, ince ve hassas materyallerle birbirine tezat olacak şekilde üst üste geçirilmiş tarzdaki takıları benimseyen kadının son durağı ‘’Gerçeküstü Gizemli Güzellik’’…
Duygusal, gizemli, şiirsel ve hayalci ruhların zenginliğiyle oluşmuş bu koleksiyonda her kadına hitabeden farklı seçenekler bulunuyor. Duygusal kadın, asi tarafını ortaya çıkaran kırmızıdan siyaha farklı tonlardaki iri küpeler, deri bilezikler, büyük seramik taşlarla bezenmiş uzun kolyeleri tercih ediyor.
Gizemli kadın, ruhani bir kimliğin arayışında gri ve puslu siyah renklerle bezenmiş kaplama deri, dantel ve saten kurdeleler, kuş tüyü, kadife taşlarla , siyah metal ve kristallerden oluşan, incili dantel kolyeler, kuştüyü tasma kolyeler, kolluklar, yakaya takılan broşlar ve silahşor tarzı bilezikler takıyor. Şiirsel tarzı seçen modern kadının mat ve parlak beyazları ve gümüşi tonları tercih ettiği takılar ise; kuzu derisi, açık deriler, gümüş kaplama, kristal taşları, porselen ve pleksicam materyallerden oluşan büyük ve bol kristalli gümüş boncuklu kolyeler, kürk kolluklar, kar tanesi broşlar, geometrik pleksi cam bilezikler. Hayal kurmayı seven kadın prenses masallarının etkisinde kalarak daha lüks ve dişi renklerin hakimiyetindeki bronzdan antika altın ve bal sarısına renkleri benimsiyor. Yaldızlı muslinler, nakışlı danteller, leopar desenler, kadife kurdeleler, süslü tüyler, pullar, altın-bronz materyallerden oluşan takıları arasında pullu ve incili dantel kolyeler, değerli taşlı bilezikler, iri küpeler ve tüylü broşlar.

2001 yılından beri, tamamıyla zarif bir anlayış ile seçkin el yapımı takıları tasarlayan Tansa M. Ekşioğlu, çağdaş, günümüz modasına uygun ve popüler kolyeler, küpeler ve bilezikler, kaliteli el işçiliğinin göz alıcı kombinasyonu ile dikkat çekiyor.

Yeni TANSA koleksiyonu kadınları, içlerindeki ‘’Gerçeküstü Gizemli Güzellik ’’ leri açığa çıkarmaya davet ediyor. Her biri tıpkı sizin gibi eşsiz olan TANSA takılarıyla duygularınıza dokunmanın tam zamanı!




Link Silinmiştir.
 
X