- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
gerdek bezi mi?? ne kadar saçma istekler ve düşünceler var insanlarda ya :26: , ne yani gelinlerinden mi şüpheleniyolarmış.. gerdek gecelerinin olup olmaması o aileyi ne ilgilendiriyormuş? seonlara neymiş ya! bence sen arkadaşının annesine bunları söyle... size ne de gitsin..
öyle olmuyo işte aslında ben de senle aynı fikirdeyim ama bizim adetlerde bakıyorlar ama banma bakmayı unuttular galiba mecbur bakmak zorunda hissediyorlar kendini yani kız kız degil mi
pardon ama kızın bakire olduğunu kocası anlayamıyor mu da illa oğlan tarafı teyit etmek istiyor bunu yok kız mı değil mi diye hem onlara ne kız mı değil mi buna kocası karar verir
ne demek bu yaa.. madem emın değillermişş evlenmeseymıs.. çok onur kırıcı bı durum..
hem eltide kım yaa ... ne sanıoo kendını oo..mılleti galeyana getırme dertlerı filan...
acaba eltının sevgılı kaynına uygun gordugu baska bi hatun mu varda?? gerdek bezınden demvurup duruyor bu arkadasınızı sıkıstırıp duruyor..
kaynana kendi görevini bu eltiye vermiş cocugu olmuyo diye yani basında kaynana bu eltidir
arkadaşlar 1arkadasımın yeni dügünü oldu yalasık 1 hafta oldu ama esinin ona yaklasmasını istemiyo yaklastogında bagırıyo annesi beni aradı onu arayıp tavsiyelerde bulunmami istedi ben de ona ulasamadım annesi demin yine aradı cok üzüldügünü ve eltisi ise niye yapmıyo diye annesini arıyo arkadasım eltisine sonradan yaptıgını ama gerdek bezinı yıkadıgını söylüyo şimdi yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar hemen olsun diyorlar yani sabırlı degiller
gerdek bezi ha:))) bence oğullarının şeyini de görselerdi beze gerek kalmazdı:))
aslında kız tarafıda onu gormeli bakalım gercekten erkekmibelki kızımız anlamaz diyerekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?