- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
hahahahaha ii fikir:)))) düşünsene bööle bi gelenek olurmuş tam o esnada fotosu çekilip kız tarafına yollanırmış:))))))))) ahahahahahahaha çok güldüm yaa:))))
valla var boyle bir adet dese biri cıkıp sasırmam mumkundur
valla var boyle bir adet dese biri cıkıp sasırmam mumkundur
ben şaşırırım çünkü ataerkil toplumda yaşıyoruz malesef
şaşıracak halmi kaldı:) baksana kaç kişi bu topiğe şaşırmış,bir çoğumuz geyiğini yapıyoruz ve hatta yeni adetler üretiyoruz:))))
arkadaşlar 1arkadasımın yeni dügünü oldu yalasık 1 hafta oldu ama esinin ona yaklasmasını istemiyo yaklastogında bagırıyo annesi beni aradı onu arayıp tavsiyelerde bulunmami istedi ben de ona ulasamadım annesi demin yine aradı cok üzüldügünü ve eltisi ise niye yapmıyo diye annesini arıyo arkadasım eltisine sonradan yaptıgını ama gerdek bezinı yıkadıgını söylüyo şimdi yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar hemen olsun diyorlar yani sabırlı degiller
Sanki yemek yemekten falan bahsediyolar.. ne bu rahatlık ? yatakodası iki kişinin arasındadır, özeldir. bu insanlarda hiç mi saygı denen bişey yok ya? ne yapıp ne yapmadıklarını 7 mahalle biliyo ve çekiştiriyo resmen! o kız belli ki vajinusmus ve bu kadarda üstüne gidilir mi? bu şekilde yaparak düzelceğini mi zannediyolar.. bu kadar da olmaz ki ya! oldu olcak evlenmeden önce soyunukta görselermiş bari bakalım fiziği güzel mi bakımlımı oğullarına laik görücekler mi?cehaletinde bu kadarı yani pes doğrusu
çocuk gitsin ailesine desin ki ''bu sizi ilgilendirmez, o benim kadınım helalim, sizin değil'' desin kapasın onların ağzını
yoksa kızcağızın psikolojisi bozulur yahu
aynen erkekde biter is baska zaman namusdan bahsedilir ama bu kadar ozel bir olayı elaleme gostermek normal olur ben bakamam utanırım yahu ne rahat insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?