- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
yeşim okudunmu yorumların hepsini?? biz şöyle düşündük bi arkadaşla,kız tarafına da erkeğin pipisinin o anki halinin fotosu verilsin:) bakalım erkekte problem varmıymış yokmuymuş die:)) nası adet ama:))))
hahahah
süpermiş, kız tarafının neyi eksik dimi ama eşitlensinler
tövbe tövbe
düşünsene yaa kız tarafının suratını:))))) yani kan gelmezse belki adamın şeyi kalkmamıştır ıspat lazım:)
tabiii canımmm. aslında kan gelcekti de adamın şeyi yetersiz kaldı belki de
2 taraflı düşünmek lazım
hahahahahahaha yetersiz damat:)))))))))))))))))))) ayy yine çok güldüm yaaa:)))))))))))))
kız senin yorumun beni çok güldürdü Allah da seni güldürsün emi
ben de ne bakarım ne baktırırım.
benim halamın gelini halama demiş ki ''bizim oralarda adet var, ilk gece çarşaf kaynanaya gösterilir, ben de sana göstercem'' demiş
yaa bunu bi de genç olcak bi insan söylüyor, ne cahillik
halam şoka girmişti''bu durum beni ilgilendirmez, oğlumu bile ilgilendirmez, sen mal değilsin ki senden hesap soralım, herkes kendinden sorumludur'' demişti.
herhalde bu laftan sonra göstermemiştir.
amiin,yarın Kpss sonuçları açıklanacakmış galiba umarım bu geceki son gülüşüm olmaz yusuf yusufumkız belki bu pipi muabbetine Allahta seni güldürsün dedin yaa kabul olur bakarsın gülerim yarın
düşünsene yaa kız tarafının suratını:))))) yani kan gelmezse belki adamın şeyi kalkmamıştır ıspat lazım:)
oda gostermeye meraklıymıs he
kız bence bu anı beklemis kimse boyle bir talepde bulunmadan soyledigine gore
evlenmeden once bir foto isteris kız tarafı olarak dimibenim uzaktan bir akrabam bu sebepten ayrıldı adamın erkekligi yokmus kız utanmısdı soylemeye biraz sakin sessiz bi tipdi ama sonunda dayanamadı ama onun annede sorun varmıs demiski kadın oglumu kilitledim evlenmeden once ilişkiye girmesin diye kilidini acmayı unuttum buyu yapmıs ya cok tuhaf insanlar var
kim bilir ne umutlarla bekledi o günü, ama hayalleri suya düştühalamdan bi beklentisi vardı sanırım. hani onların orda gösterilirmiş ya, belki gelin kaynanaya gösterince kaynana ona takı falan takıyo olabilir. saçma ama benim aklıma bu gelmişti..belki bu adeti yapmak istemiştir, kim bilir..
hahahahaha:)) ne kötü durum be yaaa,sen o günü bekle heyecanla pipi kalkmasın:) neyse bu sayede kız ilk günden kokrmamış oldu:)
nasılki kızdan kan gelmeyince ertesi gün kız şanslıysa doktora götürüolar sağlammı değilmi diye,pipisi kalkmayanıda biz götürürüz,doktor bu ölü dirilir mi dirilmez mi diye:)))))))))))))))
nasılki kızdan kan gelmeyince ertesi gün kız şanslıysa doktora götürüolar sağlammı değilmi diye,pipisi kalkmayanıda biz götürürüz,doktor bu ölü dirilir mi dirilmez mi diye:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?