Gereğinden fazla duygusal ve alıngan olmak!

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
Selamlar;

Başlıktan da anlaşılacağı üzere fazla duygusal bir yapım var ve bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. Biri ile aram mı kötü ya da ufacık bir tartışma mı yaşadık tamam yandık kafamda düşüne düşüne kendimi yiyorum. Bırakın eşimi, ailemi 8. kuşaktan akrabam bile olsa “ay neden böyle dedi, ay ne ima etti” diye düşünüyorum. Hayır sanki herkes beni sevmek zorunda, ben herkesi seviyor muyum yoo hayır! Bu arada öyle sesi çıkmayan, suskun biri de değilim ama böyle konularda gereksiz bir duygusallığım var. Özellikle işyerimde bu durum beni olumsuz etkiliyor. Gamsız, kimse ne demiş takmayan insanlara hayranım. Tavsiye olarak bir doktora görünün diyenlere de selam olsun her zaman gidebilseydik rahatça bölümün adı bir derdim var değil bir çözümüm var okuyun nimetlenin olurdu sanırım
Sevgi & Saygı & Selam

doktorluk bi durum değil ki bu herkesin yapısı farklı. çok neşeli bi insan doktora görünerek neşesiz olabilir mi ya da boşvermiş bi insan doktora giderek ya da herhangi bi biçimde başka bi yolla takııntılı birine dönüşebilir mi? bence hayır. kendinizi telkin edebilirsiniz ama yekten değiştiremezsiniz.

Tavsiye olarak bir doktora görünün diyenlere de selam olsun her zaman gidebilseydik rahatça bölümün adı bir derdim var değil bir çözümüm var okuyun nimetlenin olurdu sanırım
zaten dert belirtip öneri almak istememişsiniz,kendinizi tanıtmışsınız.

Burcunuz ne?
Bazı insanlar yapi gereği böyle oluyor.
Derdin tasanin içerisine boğulunca milleti de görmez olursunuz. Size biraz meşgale lazim

Birşey olduğu zaman sımdı ben bunu dusunmeyecegım dıyorum kendıme , o an baska bıseyle ılgılenıyorum ya da kıtap okumaya calısıyorum gecıyor.

Burcunuz ne?
Bazı insanlar yapi gereği böyle oluyor.
Derdin tasanin içerisine boğulunca milleti de görmez olursunuz. Size biraz meşgale lazim
Burcum yengeç, fazla düşümüyorum insanları, herkesin derdini dinliyorum içim şişiyor ayıp olmasın diye bişi de diyemiyorum. Dediğiniz gibi benim yapım bu galiba

Burcum yengeç, fazla düşümüyorum insanları, herkesin derdini dinliyorum içim şişiyor ayıp olmasın diye bişi de diyemiyorum. Dediğiniz gibi benim yapım bu galiba
Aa ben :)
Ben de yengecim ve dert dinlemekten icim siser. Hatta bi sure sonra sadece dinliyormus gibi yapip otomatik pilota aliyorum. Ben de sizin gibi yaprak düşse uzerime alinirim aslinda. Ama ne zaman ki basim kalabalik olur, aklim dolu olur o zaman boyle kukumav kusu gibi dusunmeyi birakiyorum. Mesela teyzem beni wp'tan engellemis. Normalde icim icimi yer ne yaptim ki diye. Ama simdi dugun telasim var. Hic boyle seylerle ugrasamam diyip geciyorum. Allah kolaylik versin, yengeçlik zor .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…