- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Herşeyi tam değil. Başka mutsuz olduğum şeylerde var. Bide üstüne böyle olunca çıkmaza giriyorum. İçimden konuşmak gelmiyo kırıldığım için.Kavga ediyorum:) susmayi deniyorum olmuyo..
Herseyi tamsa bu kadarcik kusur kadi kizindada olur:)))
O konuşana ve gönlünüzü alana kadar konuşmayın madem,uzatmak istiyorsa keyfi bilir..valla bende çok inadım,haklıysam bir ay bile aynı evin içinde konuşmadan,hiçbir diyaloğa girmeden durabilirim:)Herşeyi tam değil. Başka mutsuz olduğum şeylerde var. Bide üstüne böyle olunca çıkmaza giriyorum. İçimden konuşmak gelmiyo kırıldığım için.
Valla bu konuda cogu kadin dert yaniyo.. gereksiz goruyolar herhalde gonlunu almayi.. trip attigimizi dusunuyo olabilirler.. ya da bizi onemsemiyolar ne yazikkiHerşeyi tam değil. Başka mutsuz olduğum şeylerde var. Bide üstüne böyle olunca çıkmaza giriyorum. İçimden konuşmak gelmiyo kırıldığım için.
Böyle durulur mu? Benim moralim bozuk oluyo böyle olunca.O konuşana ve gönlünüzü alana kadar konuşmayın madem,uzatmak istiyorsa keyfi bilir..valla bende çok inadım,haklıysam bir ay bile aynı evin içinde konuşmadan,hiçbir diyaloğa girmeden durabilirim:)
Ortada ikiside var ve aşikar aslındaKirilan sen , konusmayan o. Demek ki ortada ya kirilan yok ya da kirdiginin farkinda olan...
Kirilan sen isen konusmayan kisinin de sen olmasi gerek.Böyle durulur mu? Benim moralim bozuk oluyo böyle olunca.
Ortada ikiside var ve aşikar aslında
Ben de senin gibiyim, küs durmayı sevmiyorum. Ama karşı tarafa küs durabiliyorsa, küs kalamayan taraf eziliyo.Böyle durulur mu? Benim moralim bozuk oluyo böyle olunca.
Ortada ikiside var ve aşikar aslında
Bence de önemsemiyo acı ama gerçek...Kirilan sen isen konusmayan kisinin de sen olmasi gerek.
O konusmadigina gore kirdiginin farkinda degil ya da senin kirilmani onemsemiyor.
Yani rolleri degistirmeniz gerek.
Aynı durumdayım. Boşanmak bile istiyorumBöyle kırgınlıklar birike birike aradaki ipleri kopariyo bence. Yarın bi olay yaşansa evliliğin boşanmaya gidişi hızlanıyor. Benim eşimde de aynı sorun var. Ve ben hepsini biriktirdikce duygum azalıyor.
Aynen öyle oluyo. Gönül almayan adamla çok zormuş ya. Gitsem konuşsam yine mutsuz olucam kırıldığımla kalcam.Ben de senin gibiyim, küs durmayı sevmiyorum. Ama karşı tarafa küs durabiliyorsa, küs kalamayan taraf eziliyo.
Bu gibi durumlarda kapiyi gosteriyoruz. Kapi kolunu kirip kapidan girmemesini sagliyoruz.Bence de önemsemiyo acı ama gerçek...
Aynı durumdayım. Boşanmak bile istiyorum
Yazıldığı kadar kolay olsa keşke herşey. Gidememe hali olur ya öyle bir durumdayım.Bu gibi durumlarda kapiyi gosteriyoruz. Kapi kolunu kirip kapidan girmemesini sagliyoruz.
Zaten giden o olacak , sen degil. En azindan bunu hissettirmen yeterli.Yazıldığı kadar kolay olsa keşke herşey. Gidememe hali olur ya öyle bir durumdayım.
Erkeklee biraz daha inat oluyor sanki, o yüzden konuşmuyor olabilir, ama gerçekten çok can sıkıcı durumEşimle iyiken iyiyiz. Ama ne zaman küçük bi şeyden tartışsak aramız buz gibi oluyor. Kırılıyorum gönlümü hiç almıyor. Evlilik bu ömür boyu tartışacağımız alınacağımız konular olcak gönül almak bu kadar zor mu. Bütün görevlerini yerine getiriyo ama konuşmuyo. Ben mi gereksiz beklentiye giriyorum bu konuda. Siz kırıldığınızda napıyosunuz?
Gittiğide oldu ama ayrılamadıkZaten giden o olacak , sen degil. En azindan bunu hissettirmen yeterli.
Benim babam gönül alırdı. Etrafımda da alanlar var. Belki de erkekler diye genelleyerek kendimizi kandırıyoruz.Erkeklee biraz daha inat oluyor sanki, o yüzden konuşmuyor olabilir, ama gerçekten çok can sıkıcı durum
Böyle durulur mu? Benim moralim bozuk oluyo böyle olunca.
Eee böyle sen habire gönül aldıkça, sen ona gittikçe bir süre sonra yine moralin bozulacak,üstelik kırgın olan senmişsin..onun yaptığı gibi yaparım ki ne hissettiğimi anlasın, kendine çeki düzen versin,,haa vermiyorsa bir aile terapisti yada psikologdan yardım alırım..adam kendini hiç geliştirip, törpülemiyorsa da yol veririm gider..zira böyle de durulmaz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?