Gereksiz beklenti mi

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Eşimle iyiken iyiyiz. Ama ne zaman küçük bi şeyden tartışsak aramız buz gibi oluyor. Kırılıyorum gönlümü hiç almıyor. Evlilik bu ömür boyu tartışacağımız alınacağımız konular olcak gönül almak bu kadar zor mu. Bütün görevlerini yerine getiriyo ama konuşmuyo. Ben mi gereksiz beklentiye giriyorum bu konuda. Siz kırıldığınızda napıyosunuz?

Kavga ediyorum:) susmayi deniyorum olmuyo..

Herseyi tamsa bu kadarcik kusur kadi kizindada olur:)))

Herşeyi tam değil. Başka mutsuz olduğum şeylerde var. Bide üstüne böyle olunca çıkmaza giriyorum. İçimden konuşmak gelmiyo kırıldığım için.
O konuşana ve gönlünüzü alana kadar konuşmayın madem,uzatmak istiyorsa keyfi bilir..valla bende çok inadım,haklıysam bir ay bile aynı evin içinde konuşmadan,hiçbir diyaloğa girmeden durabilirim:)

Herşeyi tam değil. Başka mutsuz olduğum şeylerde var. Bide üstüne böyle olunca çıkmaza giriyorum. İçimden konuşmak gelmiyo kırıldığım için.
Valla bu konuda cogu kadin dert yaniyo.. gereksiz goruyolar herhalde gonlunu almayi.. trip attigimizi dusunuyo olabilirler.. ya da bizi onemsemiyolar ne yazikki

Gönül almayi bilmeyene ömür emanet edilmez diye bu laf var o geldi aklimabazen haksız da olsa bı taraf alttan almayı gönül almayı bilmeli ama değisirmi bilemem.ve gereksiz bir beklenti değil elbet

O konuşana ve gönlünüzü alana kadar konuşmayın madem,uzatmak istiyorsa keyfi bilir..valla bende çok inadım,haklıysam bir ay bile aynı evin içinde konuşmadan,hiçbir diyaloğa girmeden durabilirim:)
Böyle durulur mu? Benim moralim bozuk oluyo böyle olunca.
Kirilan sen , konusmayan o. Demek ki ortada ya kirilan yok ya da kirdiginin farkinda olan...
Ortada ikiside var ve aşikar aslında

Böyle kırgınlıklar birike birike aradaki ipleri kopariyo bence. Yarın bi olay yaşansa evliliğin boşanmaya gidişi hızlanıyor. Benim eşimde de aynı sorun var. Ve ben hepsini biriktirdikce duygum azalıyor.

Kirilan sen isen konusmayan kisinin de sen olmasi gerek.

O konusmadigina gore kirdiginin farkinda degil ya da senin kirilmani onemsemiyor.

Yani rolleri degistirmeniz gerek.
Bence de önemsemiyo acı ama gerçek...
Böyle kırgınlıklar birike birike aradaki ipleri kopariyo bence. Yarın bi olay yaşansa evliliğin boşanmaya gidişi hızlanıyor. Benim eşimde de aynı sorun var. Ve ben hepsini biriktirdikce duygum azalıyor.
Aynı durumdayım. Boşanmak bile istiyorum

Erkeklee biraz daha inat oluyor sanki, o yüzden konuşmuyor olabilir, ama gerçekten çok can sıkıcı durum

Zaten giden o olacak , sen degil. En azindan bunu hissettirmen yeterli.
Gittiğide oldu ama ayrılamadık
Erkeklee biraz daha inat oluyor sanki, o yüzden konuşmuyor olabilir, ama gerçekten çok can sıkıcı durum
Benim babam gönül alırdı. Etrafımda da alanlar var. Belki de erkekler diye genelleyerek kendimizi kandırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…