Gereksiz ego savaşı

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.547
498
Kızlar bir konuda ben bıraz rahatsızım... Sizin de arkadaslarınız arasında boyle oluyor mu bilmiyorum ama ben cok şaşırıyorum. Lafa gelince dışarıya karşı kardeşim, her seyım ama ikili iliskilerde hep bir ego savaşı.

Gecen hafta anneannem hastanede yatıyordu onun yanına gittim. Saat dörtte oradan çıkacaktım ben aksam yedide de arkadasımla bulusacaktık. Benim saat uc buçuğa dogru telefonumun şarjı bıttı, neyse telefonu actıgımda baktım babam aramış. O da hastaneye geliyormuş bu tarafa, sen dönme aksama yemeğini de orada yeriz birlikte döneriz dedi. Ben de arkadasımı aradım akabinde, durumu anlattım gelemeyecegimi söyledim. Bana nasıl bağırıyor nasıl böyle rahat olursun seni anlamıyorum bıraz özenli davran son dakika haber veriyorsun programı mahvettin keyfine bak artık bu saatten sonra ne yaparsan yap bilmem ne. Dedim zaten biz aksam yedide buluşacağız ben de öğrendiğim an sana haber verdim nasıl son dakika, babamla konustum seni aradım yani. Ayrıca babam geliyor ben hayır baba arkadasıma sözüm var diyip geri mı döneceğim. Kaldı ki saat 4te cıkacaktım, kıza da cıkacagım saatte haber verdim cıkamayacagımı.

Mesela bizim okuldan bir erkek arkadasımızla üçlü whatsapp grubumuz var o gun cocuk sordu gruptan ee aksam buluşuyor musunuz bensiz falan diye. Ben de yok canım ya iptal oldu program dedim o kadar nedenini ne oldugunu da demedim. Arkadasım hemen benim zaten iptal ya kızlarla isim vardı dedi. O an öyle kaldım yani. Onun böyle seylere taktıgını bildigim icin ucuncu bir kisinin yanında planın benden dolayı iptal oldugunu belirtmedim cunku yoksa beni ektin bir de insanlara anlatıyorsun diye laf ediyor. Ben orada onu keyfi bir sekilde ekip baska birinin yanında onu küçük düşürmek gibi bir sey de yapmadım, ama o hemen benim zaten isim vardı, programı ondan iptal ettim'e getirdi.

Bu olay gecen hafta cuma gunü oldu ben de bir sey demek istemedim sonrasında, içimden de gelmiyor. Zaten anneannem hasta, surekli hastaneye gidip geliyorum, uzak, o hala bana tripli. Sözde son dk haber verdim de planını bozdum diye. Bizim salı günleri hep yemeğe gittiğimiz bir yer var. Dun aksam mesaj atmıs "biz yarın falan da görüşemeyeceğiz benim isim var full sonra kızlarla oluyoruz hep yine birlikteyiz ama cuma şuraya gidelim mı hava guzel olacakmıs". Gitmek istedigi yer sultanahmet, bomba patladıktan kısa sure sonra gecti aramızda konusma. Ben de oraya gitmektense baska bir yere gitmeyi teklif ettim. O da "yok yani buluşamayız benim isim var hani hep kızlarla oluyorum ve ben diyete başladım zaten yemek falan yok zaten sanırım cumadan sonra da yine full x ile birlikte olurum" iyi tamam dedim o zaman gorusuruz bir gun. (X de o gun ben gitmeyince buluştuğu cocuk, zaten bız ucumuz gıdecektık yanı ben gıtmedıgım zaman boş kalmadı ikisi buluştu) Dırekt kelime kelime yazdım üslubu anlaşılsın dıye.

Benim onu arayıp görüşmek icin plan yapmamı bekliyor sanırım ama gercekten ıcımden gelmiyor hıcbır sey, böyle uslupta bir insanla görüsmek de istemiyorum. Sanki ben ona muhtaçmışım gibi kendisi her seyi keyfine göre yapmak istiyor. Sizce ne yapsam? Üst üste bahane bulup görusmekten mümkün oldugunca kacmayı dusunuyorum, bu sekilde arayı acmam dogru mu cunku obur turlu surekli canımı sıkacak.

Son düzenleme:
Bence kendi iptal edip kendi programlayip yonetmek istiyo siz persembe arasanizda kabul etmez gibi geldi bana.Bu arada sacede arkadassiniz umarim boylelerinden dost olmazda.

Ne konuda? Gercekten hata yaptıysam eger ben arar konuşurum. Farklı bakıs acısı görmek icin actım konuyu cunku
önce iptal olmuş. sonra kız başka gün demiş sen hayır demişsin. yeni güne artık senin çağırman lazım. gerçi çağırdın mı anlamadım. çağırdıysan o haksız olur

önce iptal olmuş. sonra kız başka gün demiş sen hayır demişsin. yeni güne artık senin çağırman lazım. gerçi çağırdın mı anlamadım. çağırdıysan o haksız olur
Yok hayır yanlıs oldu. Biz gecen cuma günü bulusacaktık iptal oldu ki anlattığım gıbı benim elimde olmayan bir nedenden dolayı oldu ve buna rağmen bana bayagı bağırdı anlamsız bır sekilde. Aradan haftasonu gecti, dun pazartesi, bugun bulusacaktık dun mesaj attı iptal etti işim var zaten bundan sonra salıları yemeğe de gidemeyiz diyete girdim diye. Salı buluşamayız ama istersen cuma görüşelim şuraya şuraya gidelim dedi. Ben de olur gorusuruz ama baska yere gidelim orası kalabalık orası olmasın dedim. Bu kadar.

Bence kendi iptal edip kendi programlayip yonetmek istiyo siz persembe arasanizda kabul etmez gibi geldi bana.Bu arada sacede arkadassiniz umarim boylelerinden dost olmazda.
Valla dostum aslında kendisi yani ben öyle dusunuyorum ama böyle yapınca onun bana olan duygularını sorguluyorum ciddi anlamda

arkadaşlar arasında olur böyle şeyler..gerçekten arkadaşsaı-nız kim aradı kim çağırdı önemli olmamalı...

Yok hayır yanlıs oldu. Biz gecen cuma günü bulusacaktık iptal oldu ki anlattığım gıbı benim elimde olmayan bir nedenden dolayı oldu ve buna rağmen bana bayagı bağırdı anlamsız bır sekilde. Aradan haftasonu gecti, dun pazartesi, bugun bulusacaktık dun mesaj attı iptal etti işim var zaten bundan sonra salıları yemeğe de gidemeyiz diyete girdim diye. Salı buluşamayız ama istersen cuma görüşelim şuraya şuraya gidelim dedi. Ben de olur gorusuruz ama baska yere gidelim orası kalabalık orası olmasın dedim. Bu kadar.
hmm şimdi anladım. karışık yazmışsın biraz konuda. o kızla sen uzun süre arkadaş kalamazsın ya sıkıntılı birisi. bidaha çağırma biyere. biraz kendisini senden üstte görmüş seni rahatca ezebileceğini düşünüyo. araya mesafe koymalısın

valla kimsenin egosu ile uğraşamam hissettiğim an o mükemmel egoları ile başbaşa bırakıyorum

Kızlar bir konuda ben bıraz rahatsızım... Sizin de arkadaslarınız arasında boyle oluyor mu bilmiyorum ama ben cok şaşırıyorum. Lafa gelince dışarıya karşı kardeşim, her seyım ama ikili iliskilerde hep bir ego savaşı.

Gecen hafta anneannem hastanede yatıyordu onun yanına gittim. Saat dörtte oradan çıkacaktım ben aksam yedide de arkadasımla bulusacaktık. Benim saat uc buçuğa dogru telefonumun şarjı bıttı, zaten o an önemli ve birine ulaşmam gereken bir durum yoktu. Saat tam dörtte telefonu actım baktım babam aramış. Babamı aradım konustuk iste telefonum kapalı dıye kızdı falan neyse saat dordu çeyrek gece arkadasımı aradım babam geliyormuş bu tarafa aksama yemeği burada yiyeceğiz ben gelemeyeceğim dıye. Bana nasıl bağırıyor nasıl böyle rahat olursun seni anlamıyorum bıraz özenli davran son dakika haber veriyorsun programı mahvettin keyfine bak artık bu saatten sonra ne yaparsan yap bilmem ne. Dedim zaten biz aksam yedide buluşacağız ben de öğrendiğim an sana haber verdim nasıl son dakika, babamla konustum seni aradım yani. Ayrıca babam geliyor ben hayır baba arkadasıma sözüm var diyip geri mı döneceğim.

Bizim baska bir erkek arkadasımızla üçlü whatsapp grubumuz var oradan cocuk sordu ee aksam buluşuyor musunuz falan diye. Ben de yok canım ya iptal oldu program dedim o kadar nedenini ne oldugunu da demedim. Arkadasım hemen benim zaten iptal kızlarla isim var dedi. O an öyle kaldım yani. Hayır ben orada onu keyfi bir sekilde ekip baska birinin yanında onu küçük düşürmek gibi bir sey de yapmadım.

Bu olay gecen hafta cuma gunü oldu ben de bir sey demek istemedim sonrasında, içimden de gelmiyor. Hala bana tripli. Bizim salı günleri hep yemeğe gittiğimiz bir yer var. Dun aksam mesaj atmıs "biz yarın falan da görüşemeyeceğiz benim isim var full sonra kızlarla oluyoruz hep yine birlikteyiz ama cuma şuraya gidelim mı hava guzel olacakmıs" ben de yok dedim cuma gitmeyelim öyle kalabalık yerlere bomba vs oluyor baska bir yere gideriz istersen o gun. O da "yok yani buluşamayız benim isim var hani hep kızlarla oluyorum ve ben diyete başladım zaten yemek falan yok zaten sanırım cumadan sonra da yine x ile birlikte olurum" iyi tamam dedim o zaman gorusuruz bir gun. Dırekt kelime kelime yazdım.

Benim onu arayıp görüşmek icin plan yapmamı bekliyor sanırım ama gercekten ıcımden gelmiyor hıcbır sey, sizce onun aramasını beklesem mi yoksa persembe program yapmak icin ben mi arasam?

Gecen hafta anneannem hastanede yatıyordu onun yanına gittim. Saat dörtte oradan çıkacaktım ben aksam yedide de arkadasımla bulusacaktık. Benim saat uc buçuğa dogru telefonumun şarjı bıttı, zaten o an önemli ve birine ulaşmam gereken bir durum yoktu. Saat tam dörtte telefonu actım baktım babam aramış. Babamı aradım konustuk iste telefonum kapalı dıye kızdı falan neyse saat dordu çeyrek gece arkadasımı aradım babam geliyormuş bu tarafa aksama yemeği burada yiyeceğiz ben gelemeyeceğim dıye. Bana nasıl bağırıyor nasıl böyle rahat olursun seni anlamıyorum bıraz özenli davran son dakika haber veriyorsun programı mahvettin keyfine bak artık bu saatten sonra ne yaparsan yap bilmem ne. Dedim zaten biz aksam yedide buluşacağız ben de öğrendiğim an sana haber verdim nasıl son dakika, babamla konustum seni aradım yani. Ayrıca babam geliyor ben hayır baba arkadasıma sözüm var diyip geri mı döneceğim.

Bizim baska bir erkek arkadasımızla üçlü whatsapp grubumuz var oradan cocuk sordu ee aksam buluşuyor musunuz falan diye. Ben de yok canım ya iptal oldu program dedim o kadar nedenini ne oldugunu da demedim. Arkadasım hemen benim zaten iptal kızlarla isim var dedi. O an öyle kaldım yani. Hayır ben orada onu keyfi bir sekilde ekip baska birinin yanında onu küçük düşürmek gibi bir sey de yapmadım.

Bu olay gecen hafta cuma gunü oldu ben de bir sey demek istemedim sonrasında, içimden de gelmiyor. Hala bana tripli. Bizim salı günleri hep yemeğe gittiğimiz bir yer var. Dun aksam mesaj atmıs "biz yarın falan da görüşemeyeceğiz benim isim var full sonra kızlarla oluyoruz hep yine birlikteyiz ama cuma şuraya gidelim mı hava guzel olacakmıs" ben de yok dedim cuma gitmeyelim öyle kalabalık yerlere bomba vs oluyor baska bir yere gideriz istersen o gun. O da "yok yani buluşamayız benim isim var hani hep kızlarla oluyorum ve ben diyete başladım zaten yemek falan yok zaten sanırım cumadan sonra da yine x ile birlikte olurum" iyi tamam dedim o zaman gorusuruz bir gun. Dırekt kelime kelime yazdım.

Benim onu arayıp görüşmek icin plan yapmamı bekliyor sanırım ama gercekten ıcımden gelmiyor hıcbır sey, sizce onun aramasını beklesem mi yoksa persembe program yapmak icin ben mi arasam?
Hem hayır diyorsun hem ego savaşı diyorsun.arkadaşın sana değer vermese iyi tamam deyip unursamazdı.kırılmış demekki.yinede değer verip soruyo madem içinden gelmiyorsa burda neden soruyorsun.senden ilgi bekliyor değer veriyor yani doğru söylemiş sonuçta bi plan yapmışsınız baban için iptal etmişsin babanı başka saate alabilirdin arkadaşımla buluşacam diye.ego yapan arkadaşın değil senden ilgi bekliyor bence arayıp davet et biyere inan bir insan sana kızıyorsa değer verdiğinden kızar yoksa hiç umursamasa tepki bile vermez

Kusura bakmayın da dışarı çıkıyorsunuz programınızın da var ve telinizin şarjına bakmıyorsunuz. Ayrıca şarjınız bittiyse babanızla nasıl görüştünüz hastaneden çıkınca nasıl şarj ettiniz. Ayrıca arkadaşınıza 4.30 da haber veriyorsunuz gelemeyeceğim diye o kız o saatten sonra ne plan yapsın yani babanıza benim arkadaşıma sözüm var diyebilirdiniz. Ola ki arkadaşınızla görüşseydiniz şarjınız yok ailenizden biri size nasıl ulaşacaktı.

Kaldı ki arkadaşınız tekrar diyor ki şurada buluşalım kızlarla bir randevuyu iptal etmiş olmanıza rağmen yine geri çeviriyorsunuz neymiş kalabalık yer istemiyormuşsunuz da bomba falan oluyormuş ne alaka her yer kalabalık o zaman hi.ç dışarı çıkmayalım yani bahane bu sadece.

Hem hayır diyorsun hem ego savaşı diyorsun.arkadaşın sana değer vermese iyi tamam deyip unursamazdı.kırılmış demekki.yinede değer verip soruyo madem içinden gelmiyorsa burda neden soruyorsun.senden ilgi bekliyor değer veriyor yani doğru söylemiş sonuçta bi plan yapmışsınız baban için iptal etmişsin babanı başka saate alabilirdin arkadaşımla buluşacam diye.ego yapan arkadaşın değil senden ilgi bekliyor bence arayıp davet et biyere inan bir insan sana kızıyorsa değer verdiğinden kızar yoksa hiç umursamasa tepki bile vermez
Babama baba gelme arkadasımla buluşacağım diyemem kusura bakmayın. Hastaneye geldim anneannem hastanede yatıyor babam da is çıkışı gelecekmiş ne dicem baba sen gelme ya da bekle sonra gel ben arkadasımla yemeğe gidicem.

Babama baba gelme arkadasımla buluşacağım diyemem kusura bakmayın. Hastaneye geldim anneannem hastanede yatıyor babam da is çıkışı gelecekmiş ne dicem baba sen gelme ya da bekle sonra gel ben arkadasımla yemeğe gidicem.
Ozaman arkadaşının gönlünü almaya çalışın madem haklı olduğunu düşünüyorsan bizim fikrimizi almana gerek yok ben fikrimi söyledim

Kusura bakmayın da dışarı çıkıyorsunuz programınızın da var ve telinizin şarjına bakmıyorsunuz. Ayrıca şarjınız bittiyse babanızla nasıl görüştünüz hastaneden çıkınca nasıl şarj ettiniz. Ayrıca arkadaşınıza 4.30 da haber veriyorsunuz gelemeyeceğim diye o kız o saatten sonra ne plan yapsın yani babanıza benim arkadaşıma sözüm var diyebilirdiniz. Ola ki arkadaşınızla görüşseydiniz şarjınız yok ailenizden biri size nasıl ulaşacaktı.

Kaldı ki arkadaşınız tekrar diyor ki şurada buluşalım kızlarla bir randevuyu iptal etmiş olmanıza rağmen yine geri çeviriyorsunuz neymiş kalabalık yer istemiyormuşsunuz da bomba falan oluyormuş ne alaka her yer kalabalık o zaman hi.ç dışarı çıkmayalım yani bahane bu sadece.

Telefonum bozuk oldugu icin kendi kendine boşalıyor sarjı orada hastanede bankoya bıraktım telefonu, dolmamış şarjıgittim sağlam fişe taktım ben de açılır açılmaz da babamı aradım. Babamla konuştuktan sonra da Saat dördü çeyrek gece aradım söyledim ben ona, bizim programımız da aksam yedide daha uc saat var.
Ve o gun iptal olduktan sonra o da zaten yarını iptal etti, cuma bir sey yapalım dedi tamam dedim ama orası olmasın baska yer olsun ben görüşmeyelim demedim ki.

Ozaman arkadaşının gönlünü almaya çalışın madem haklı olduğunu düşünüyorsan bizim fikrimizi almana gerek yok ben fikrimi söyledim
Ben haklı oldugumu dusunuyorum zaten o konuda, sadece bu kadar tripten sonra cuma gunü icin ben mı arayayım diye sormuştum.

Bende bozulurdum. 7de bulusulacak. Hadi 45 dk yolda gecse 4.30 5 gibi hazirlanmaya baslayacakti. Sen ekince baska planda yapamamis. Gününü öldürmüşsün yani. Ek olarak birini ekiyosan sonra nezaketen senin onu davet etmen gerekir. Kirginliginin ustune seni yine cagirmis bu seferde mekani begenmemissin. Ben olsam amaaan naziyla mi ugrascam deyip seninle bir daha program yapmazdim

Bi avukatın telefonu bozuk olmamalı zaten redvelvet yani. Kafadan terslik var:)
-başka bakış açısı getirdim-

Back
X