Meraba kizlar,
Sabah sabah canim gercekten sikkin. Esimin isleri sebebiyle tanistigi iki ablasi var, 50 kusur yaslarinda hatta 60larina merdiven dayamis biri.
Bu kadinlarin esime asiri samimi davranmalari beni gercekten benden aliyor. Dugunumuze geldiler gittiler orda ayak ustu tanistik. Annem yasinda bayanlardan bahsediyorum. Balayinin son gunlerinden birinde esim telefonda biseyler gosterirken yazdi biri; yok efendim yeterince balayi yapmisizda nezaman donuyomusuzda kiskaniyomusta isler esimi beklermiste nezaman geliyormus. Biraz mizmizlansamda konuyu buyutmedim. Sonucta is sebebiyle bir muhabbetleri var. Her yazdiklarindada diyelim esimin adi ahmet 'ahmedimm ablan kurban olsun sana ahmedimmm' tarzinda yaziyorlar, ozelliklede bir tanesi boyle, o bekar, digeri evli ve az bucuk daha mesafeli. Ilk iskillendigim donem esim sevgilimken bizimki hastalandi, olabilir. Bu bayanlar bir kutu dolusu meyve sebze falan filan getirdiler buna. Size ne. Size ne yani. Sonra bizim nikah gunu iki tepsi borek yapip gondermisler, borekler nefisti bu arada sagolsunlar. Dun gece ise cidden cileden ciktim. Adamin bugun dogumgunu, gece tammmm saat 12de, ki dusunun film izliyoruz daha ben kutlamayi akil etmemisim dogumgununu, bu ablalardan biri yine 'kurban olurummmm dogum gunun kutlu olsunnn' tarzinda icine bide hayirli cumalar ekledigi bi mesaj atmis. Asiri rahatsiz oldum tepki gosterdim, cevap yazarsan seni dograrim yarin normal bi saatte soguk yazicaksin diye kizdim, tartistik biraz gittim yattim o sinirle. Bu sabah konusunu yine acti bizimki; abartiyosun, annelerimiz yasinda, ne var bunda, neden bukadar iskilleniyosun abartiyosun diye. Esim bu arada 39 yasina girdi bugun (Allah nice guzel ve ben'li yaslar nasip etsin), kadinlar ise dedigim gibi 55lerinde filanlar. Esimi gercekten ciddi anlamda kiskanan biri degilim, mesela guzel bi garson kiz yardimci olursa o kizla kendim cok flortoz muhabbet eder, hatta iltifat ederim, ama espiri yollu kiskanirim esimin hatuna bakmasini veya gulumsemesini mesela, maksat muhabbet olsun (cidden gereksiz kiskancligim yoktur).
Evimize davet edeyim bi taniyayim bunlari diyordum, ne ugrasicam yaa bu tuhaf kadinlar icin. Elin adamina vicik vicik mesaj atma cok sacma degil mi. Esim gayet kibar ve duzgun karsilik veriyor bu arada, baktim biraz mesajlara. Cidden ben mi abartiyorum, bu kadinlar mi sacmaliyor.