Gereksiz fazla samimiyet

Kendi tam olarak ifade edebilir miyim bilmiyorum.
Şimdi bazı insanlar flört ederler ve bunun farkındadırlar. Bazıları flört ederler,bunun flört olduğunu bilmezler ama içten içe haz duyarlar. Karşı cinsle konuşmak,bi şeyler paylaşmak hoş gelir.
Ben gereksiz muhabbeti sevmem. Edeni de sevmem.
Bu kadınlar da çok gereksiz. Sanırsın 20 yaşında delikanlı yavrucak var karşılarında.
 
Evlenmeden önce olan samimiyetleri neyse de evlendikten sonra kadın resmen nispet yapar gibi davranıyor. Evet kıskançlık yapıcak cinste değil ama itici olduğu için rahatsız edici. Bende olsam sinir olurum.
 
Doğrusu ben abarttığınızı düşünmüyorum sizi haklı buluyorum. Özellikle balayında yazdıkları cabası olmuş. Bencede davet edin onları ama bunları yüzlerine söylemeyin.
 
Gereksiz ve abartılı samimiyeti hiç mi hiç sevmem ben de. Ne o öyle kurban olurum falan.
Kadinlari gördünüz mü hiç? Görünüşleri fizikleri nasıl? Teyze gorunusundelerse dert etmeyin. Yok bakımlı ve genç gösteriyorlarsa niyetleri başka olabilir. Bence bi daha mesaj attiklarinda Ahmet müsait degil teyze gibi bir cevap verip uyarıda bulunmak iyi olabilir
dugunumuzde gordum evet, ayak ustu tanistik, yaslarini gayet gosteren kadinlar. bakimli mi, yani kendi caplarinda herhalde bakimlidirlar ama oyle bi numaralari hic yok.
 
O zaman boşver gitsin ya düşünmeye değmez
 
Çok gereksiz samimiyet, ben de gıcık olurdum. Eski erkek arkadaşımın böyle bir arkadaşı vardı , 50 yaşında bekar bir kadın, onunla kanka derlerdi birbirlerine, gezerlerdi hep fln. Ben de tanıştım kadınla, hem de baya çirkin bir kadındı ama yine de hiç kabullenemedim, yıllarca ara ara kavga etmiştim o kadın yüzünden, o kadar hırslanıyordum ki kadın için ne laflar söylüyodum ne hakaretler ediyordum erkek arkadaşıma. Kıskanmıyordum tabi ki, 50 yaşında, benim kadar kızı vardı ve baya kötüydü tipi ama gıcıklık vardı içimde çok.
 
Aslında yemeğe çağırıp güzelce gömsen :KK53:
O anlamda değil tabi tövbe est :-)
Mesela yemek yerken "ay buna tereyağı bastım öyle güzel oluyor ama size dokunmaz inşallah:KK51:"
"Ahaha şey aklıma geldi eşimin doğum gününde saat 12 oldu dank bi mesaj kim bu hadsiz ya bu saatte dedim bi hışımla arayıp saydırcaktım ah bi de baktım senmişsin aa x hanımmış ay ilahi valla yanlışlıkla neler söyleyecektim:KK51:"
"İyi ki eşimin sizin gibi yaşını başını almış hanım arkadaşları var, aklı fikri başka şeylerde olan niyeti bozuk o kadar çok iğrenç insan var ki etrafta, insan güvenemiyor insana" gibi cümleler kurabilirsin. :KK53:
Direkt düşman olsan iyice havalanabilirler ama böyle laflarla vurursan egoları halı süpürür.:KK53:
 
Kendi tam olarak ifade edebilir miyim bilmiyorum.
Şimdi bazı insanlar flört ederler ve bunun farkındadırlar. Bazıları flört ederler,bunun flört olduğunu bilmezler ama içten içe haz duyarlar. Karşı cinsle konuşmak,bi şeyler paylaşmak hoş gelir.
Ben gereksiz muhabbeti sevmem. Edeni de sevmem.
Bu kadınlar da çok gereksiz. Sanırsın 20 yaşında delikanlı yavrucak var karşılarında.
gayet guzel anladim sizi. artik bilerek mi bilmeyerek mi aklin sira flort ediyor, orasini bilemem, ama esimin bunu aslinda anladigi halde kabullenmekte zorlanmasi baska bi konu tabi haha.
bide bu kadinlar sadece is muhabbetleri oldugu halde bizim dugunumuzde oyle yuklu para taktilar ki, inanin esimin ablalarinin taktiginin iki mislinden fazlasini taktilar. cok acayip. neyse is sebebiyle herhalde dedik, ama sanki bi sekilde esimi zan altinda birakip is muhabbetlerini devam ettirme amacli yapilan biseymis gibi hissettiriyor su an.
 
Aslında yemeğe çağırıp güzelce gömsen :KK53:
O anlamda değil tabi tövbe est :-)
Mesela yemek yerken "ay buna tereyağı bastım öyle güzel oluyor ama size dokunmaz inşallah:KK51:"
"Ahaha şey aklıma geldi eşimin doğum gününde saat 12 oldu dank bi mesaj kim ya hadsiz ya bu saatte dedim bi hışımla arayıp saydırcaktım ah bi de baktım senmişsin aa x hanımmış ay ilahi valla yanlışlıkla neler söyleyecektim:KK51:"
"İyi ki eşimin sizin gibi yaşını başını almış hanım arkadaşları var, aklı fikri başka şeylerde olan niyeti bozuk o kadar çok iğrenç insan var ki etrafta, insan güvenemiyor insana" gibi cümleler kurabilirsin. :KK53:
Direkt düşman olsan iyice havalanabilirler ama böyle laflarla vurursan egoları halı süpürür.:KK53:
hahah tatlim ben yapamam yahu, yapada bilirim gerci belki.. :D nekadar evil''sin yahu! :D
 
55 sinirda bi yas. O yas civarini tenzih ederim ama kadinlik elden gidiyor ne yaparsam kardir hislerinin doruk oldugu bi yas. Rahatsiz olmakta haklisin
 
Meraba kizlar,
Sabah sabah canim gercekten sikkin. Esimin isleri sebebiyle tanistigi iki ablasi var, 50 kusur yaslarinda hatta 60larina merdiven dayamis biri.
Bu kadinlarin esime asiri samimi davranmalari beni gercekten benden aliyor. Dugunumuze geldiler gittiler orda ayak ustu tanistik. Annem yasinda bayanlardan bahsediyorum. Balayinin son gunlerinden birinde esim telefonda biseyler gosterirken yazdi biri; yok efendim yeterince balayi yapmisizda nezaman donuyomusuzda kiskaniyomusta isler esimi beklermiste nezaman geliyormus. Biraz mizmizlansamda konuyu buyutmedim. Sonucta is sebebiyle bir muhabbetleri var. Her yazdiklarindada diyelim esimin adi ahmet 'ahmedimm ablan kurban olsun sana ahmedimmm' tarzinda yaziyorlar, ozelliklede bir tanesi boyle, o bekar, digeri evli ve az bucuk daha mesafeli. Ilk iskillendigim donem esim sevgilimken bizimki hastalandi, olabilir. Bu bayanlar bir kutu dolusu meyve sebze falan filan getirdiler buna. Size ne. Size ne yani. Sonra bizim nikah gunu iki tepsi borek yapip gondermisler, borekler nefisti bu arada sagolsunlar. Dun gece ise cidden cileden ciktim. Adamin bugun dogumgunu, gece tammmm saat 12de, ki dusunun film izliyoruz daha ben kutlamayi akil etmemisim dogumgununu, bu ablalardan biri yine 'kurban olurummmm dogum gunun kutlu olsunnn' tarzinda icine bide hayirli cumalar ekledigi bi mesaj atmis. Asiri rahatsiz oldum tepki gosterdim, cevap yazarsan seni dograrim yarin normal bi saatte soguk yazicaksin diye kizdim, tartistik biraz gittim yattim o sinirle. Bu sabah konusunu yine acti bizimki; abartiyosun, annelerimiz yasinda, ne var bunda, neden bukadar iskilleniyosun abartiyosun diye. Esim bu arada 39 yasina girdi bugun (Allah nice guzel ve ben'li yaslar nasip etsin), kadinlar ise dedigim gibi 55lerinde filanlar. Esimi gercekten ciddi anlamda kiskanan biri degilim, mesela guzel bi garson kiz yardimci olursa o kizla kendim cok flortoz muhabbet eder, hatta iltifat ederim, ama espiri yollu kiskanirim esimin hatuna bakmasini veya gulumsemesini mesela, maksat muhabbet olsun (cidden gereksiz kiskancligim yoktur).

Evimize davet edeyim bi taniyayim bunlari diyordum, ne ugrasicam yaa bu tuhaf kadinlar icin. Elin adamina vicik vicik mesaj atma cok sacma degil mi. Esim gayet kibar ve duzgun karsilik veriyor bu arada, baktim biraz mesajlara. Cidden ben mi abartiyorum, bu kadinlar mi sacmaliyor.
Gerçekten gereksiz bir samimiyet. Altından kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bazı kadınlar böyledir. Içlerinde aşırı abla olayım duygusu vardır. Ama dediğim gibi çok gereksiz. Eşine aynı durumda sen olsan ne yapacağını sor.
 
Çok gereksiz bir samimiyet çok civiklar gerçekten
 
aynı şeyı 50-60 yaşlarında bır adam sana yapsa ne hıssedrdi eşin kı kaldıkı bayan olarak buna bız ızın vermeyız.ne kadar normal gelmı bazılarına
 
Valla geçen iş yerinden 40 küsür yaşlarında bir kadın sevgilimi sormuş millete, çok yakışıklı kim bu vs diye.
Hiiiçç büyük falan demeyin, bu ne laubalilik ya tiksindim okurken
 
onu bunu geçtim iki kaynanam daha oldu diye çıldırırdım ben zaten,bu ne yahu anası mı ki d.gününü bile takip ediyo ahmediiim diyor balayında rahatsız ediyorlar
 
Son düzenleme:
Bu ifadeleri barındıran mesajları atan kadınları suçlamıyorum..

İsterse nenesi yaşında olsun..bu mesajları atma cürretini veren eşiniz suçlu..

55 yaşında diye herkesler küçümsemişte..o yaşlarda cinsel yaşam hala aktif oluyor..

Bu arada sizin "garson kızlarla flörtöz muhabbet ederim çünkü eşimi kıskanmam" yazmanızı çirkin buldum..elin kadınlarını eşe övmek gereksiz ve hoş değil.
 
ay sormayin!
guncelleme yapmam lazim; az once esimle konusabildik gerilmeden..'ozur dilerim hayatim ama elimde degil inan. kadinin densizliginin farkindayim, ustelik daha farkli konularda da sacma sapan yaziyor ariyor bu beni. belli etmeye calissamda anlamak istemiyor, yanlizligi kafasina vuruyor yanlizim depresyondayim diye kime saracagini sasiriyor. bu hafta beni aradi 'intihar esigindeyim ahmedim kurtar beni' diye.' meger vicikliginin altinda baska bir sebeb var. borca girmis, cok ciddi bir borca, aslinda bizimkinden para istiicek ama o cesareti tam bulamiyor kendinde. bizimki kacin kurasi, yer mi. birkac bankaya yonlendirmis ama karsilik alamamis kadin. derken iyice dramatiklestirip intiharlara getirmis olayi, bizimkide arayip kizmis. diger abla bizimkini aramis, onun adina ozur dilemis filan falan. kadin finansal destek amacli yanasiyor bir nevii galiba. bide oyle boyle degil, cok ciddi bir borc. enayiligine doymasin, mirasta kardesleri payindan vazgecsin diye bi olay galiba.


aynen, soyledim biraz once, acik acik benim onun mesajlarindan rahatsiz oldugumu soyleyebilirsin dedim.


hahaha ay benim kv'me kurban olsunlar yaa. kadincagiz rahatsiz etmiim sizi diye olculu olculu yaklasicam diye helak oluyor (simdilik).
Istisnalar var cnm allah bozmasin
 
Bu ifadeleri barındıran mesajları atan kadınları suçlamıyorum..

İsterse nenesi yaşında olsun..bu mesajları atma cürretini veren eşiniz suçlu..

55 yaşında diye herkesler küçümsemişte..o yaşlarda cinsel yaşam hala aktif oluyor..

Bu arada sizin "garson kızlarla flörtöz muhabbet ederim çünkü eşimi kıskanmam" yazmanızı çirkin buldum..elin kadınlarını eşe övmek gereksiz ve hoş değil.
esime övmüyorum hanimlari, sadece sicak muhabbeti seviyorum keyfim yerinde oldugunda hos bir ortamdaysak. esimden öncede boyleydim, kiz kiza gittigimizdede, simdi esimleyken yine. bir bayanin bir bayana iltifat etmesinde nasil bir sakinca olabilir ki? garson bayanlarla oyle sicak muhabbet ettiginde esimde genelde katilir, masa altindan hafif hirpalarim mesela. esimle flort olarak gorun daha cok bence olayi:))

konuyu biraz daha acmaya calistim, isleri sebebiyle olusan bi samimiyet var, haricinde dugunumuze gelip gercekten asiri bir taki takarak biraz da zan altinda biraktilar adami, su anda daha dogru yerine oturtabiliyorum.
 
Yaslari kac olursa olsun evli barkli adam oylr zirt pirt aranmaz yas onemli degil benim bi musterim var kadin 40 yasinda cocugunun babasi 22 hayatta hersey olabilir esinin aklinin ucundan bile gecmiyor olabilir ama kadinin aklindakini bilemezsin... Balayinda annen bile arayamaz cok sacmalamis abartmis... Is esinde bitiyor esin firsat vermemesi gerek anne ogul iliskisi gibi gorebilir ama mesafesini koymali diye dusunuyorum
 
Back
X