Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum esim hakkında?

Kiz da bi tuhaf yani. Bir anlatır iki anlatır ne bu böyle sürekli geçmişi anlatıp duruyor. Surekli bahsetmese olabilir diyeceğim de bu durumda kasıtlı olabilir mi ki

Guzel tavsiye burdan yururum insallah ta susar su kız teşekkürler

Kiz da bi tuhaf yani. Bir anlatır iki anlatır ne bu böyle sürekli geçmişi anlatıp duruyor. Surekli bahsetmese olabilir diyeceğim de bu durumda kasıtlı olabilir mi ki
Kiz her konuda boyle. Flort donemleri sadece onların cok guzel gecmis gibi surekli anlatiyor inanamazsiniz. Genel anlamda da boyle oldugu tescillendi grup tarafindan zaten bi kendisi bilmiyor.

Direk bana degil diger kızlarla ayni ortamda anlatiyor bu sekilde susturamam yani.

Canım kusucam sizin aşk hikayenizi dinlemekten azcık anlayış yav de aynen şöyle bak

Yahu ,sonucta hep bir aradalarmis ex sevgili kesin bu kizin kankasidir ve belkide sizi kiskaniyor ,ondan kankasida devamli eskileri anlatip sizi huzursuz ediyordur ,
Sende desene eski mazi oldu sekerim ,gelecek yeni gunlere bakalim ,
Cok zorlarsa eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi lafini kullanirsin

Sizde bir akşam o arkadaşınız ve eşi varken , ee beyler x çok anlattı biz hayatlarınıza girmeden önce nerelerde gezip eğlendiniz bakalım diyin.

Kizi ve esimi anlatmıyor tabiiki. Kendi iliskilerini anlatiyor ama beraber takildiklarini biliyorum ben.

Esimi dahil etmiyor anlattiklarina.esi ve kendini anlatiyor. ama gruptaki erkekler de dahil kizdaki anlamsiz egonun farkindalar.
Dahil etmiyorsa boşuna takmayın onu kafanıza.
Sakın ha sakın eşinizede bu konuyla ilgili tek kelime söylemeyin.

Ben eşinizin arkadaşının kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. Aman eski sevgiliyi göze sokayım diye bir derdi olduğunu sanmam. Belki de sandığınız kadar mutlu değil, dışarıdan iyi görünse de evliliği sıkıcı. Geçmişe özlem duyuyor olamaz mı?
Rahatsız oluyorsanız görüşmeyin tabi, siz de bunları dinlemek zorunda değilsiniz ama kişisel algılamanıza gerek yok bence.

Gecmise ozlem duydugu cok bariz evet..

Gecmise ozlem duydugu cok bariz evet..

Yani anlattığınız kadarıyla hava atar gibi bir üslubu var bu hanımın. Böyle düşünürseniz belki tahammül etmesi daha kolay olur. Gerçekten çok konuşan, mutluyum diye insanların gözüne parmak sokanlar aslında en mutsuz olanlar.

Olabilir.. esinde de kendisinde de kendilerini kanitlama cabalari var gibi. grubun genel fikri bu erkekler bilmiyor da kiza maruz kalinca ben takiyorum eskileri.

Evlendiniz bitti neyini kiskaniyorsun .
He ama su var ilk gençlik cagindaki uzun süreli ilişkiler unutulmuyor . hep hatırlıyor insan .

Kızın tavrı bana acayip BOŞ geldi?? Neyin çabasında acaba ?? Görüşme onunla bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…