- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Guzel tavsiye burdan yururum insallah ta susar su kız teşekkürlerya bin tane şey olabilir
mesela
-yaa o gün ne kadar güzeldi sinemaya gitmiştik sonra da parkta oturmuştuk fıskiyeler ıslatmıştı bizi ne güzeldi
+sinemada rüzgar gibi geçtiyi izlediniz herhalde ehauehaueheaeay ıslandıysanız ertesi gün kesin hepiniz cırcır olmuşsunuzdur, ertesi gün de tuvalette çok güzel geçmiştir ehehehehe
gibi gibi mesela. ilk aklıma bu geldi anlattığı şeye göre dalgaya alıp küçümseyecek şeyler.
atıyorum
-2000 yılında yılbaşına nası girdiydik sabaha kadar içtik dans ettiydik vikvik
+2000 mi kaldı ya, 2000de doğanlar şarkıcı oldular şimdi aleyna tilki çıkıyor ortada kulağımdeaaa çınlamaaa
vs gibi konuyu değiştiririm. biraz uçuk kafa olmak lazım kabul ediyorum
Kiz her konuda boyle. Flort donemleri sadece onların cok guzel gecmis gibi surekli anlatiyor inanamazsiniz. Genel anlamda da boyle oldugu tescillendi grup tarafindan zaten bi kendisi bilmiyor.Kiz da bi tuhaf yani. Bir anlatır iki anlatır ne bu böyle sürekli geçmişi anlatıp duruyor. Surekli bahsetmese olabilir diyeceğim de bu durumda kasıtlı olabilir mi ki
Direk bana degil diger kızlarla ayni ortamda anlatiyor bu sekilde susturamam yani.Bence gereksiz bir kiskanclik icindesiniz.kiz zaten alenen anlatmiyormus ki.boyle seylere takilip uzulmeye degmez.cok rahatsizsaniz kiz eskileri anlatirken bikkin bi ifade takinin.baska seylerle ilgilenin.telefonunuzla ilgilenin falan.sıkıldınızı belli edin.zamanla anlar belki.
Dalgaya vurmaya karar verdim evetAman ne var kafaya takacak bosver... lafi degistir ya da biraz dalga gec, amma da maziniz varmis sıkıldım ayni seyleri dinlemekten de sakayla karisik.
Kizi ve esimi anlatmıyor tabiiki. Kendi iliskilerini anlatiyor ama beraber takildiklarini biliyorum ben.Yahu ,sonucta hep bir aradalarmis ex sevgili kesin bu kizin kankasidir ve belkide sizi kiskaniyor ,ondan kankasida devamli eskileri anlatip sizi huzursuz ediyordur ,
Sende desene eski mazi oldu sekerim ,gelecek yeni gunlere bakalim ,
Cok zorlarsa eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi lafini kullanirsin
Esimi dahil etmiyor anlattiklarina.esi ve kendini anlatiyor. ama gruptaki erkekler de dahil kizdaki anlamsiz egonun farkindalar.Sizde bir akşam o arkadaşınız ve eşi varken , ee beyler x çok anlattı biz hayatlarınıza girmeden önce nerelerde gezip eğlendiniz bakalım diyin.
Canım kusucam sizin aşk hikayenizi dinlemekten azcık anlayış yav de aynen şöyle bak
Dahil etmiyorsa boşuna takmayın onu kafanıza.Esimi dahil etmiyor anlattiklarina.esi ve kendini anlatiyor. ama gruptaki erkekler de dahil kizdaki anlamsiz egonun farkindalar.
Arkadas ortaminda bi kiz var evli o da esimin arkadaşıyla . Kız surekli bi kendini, evliligini anlatma cabasinda. Mutlular da esi iyi bi insan daha da mutlu olsunlar benim sorunum bu değil. Kız tabii ki esiyle flort zamanlarini da ballandira ballandira anlatiyor. Esimin eski sevgilisi, bu kiz simdiki esi o zamanki sevgilisi, benim esim bi arada baya bulunmuşlar. Flort donemlerinde beraberlermis yani. Ve ben bunu kiskaniyorum. Ornegin eskiden gittikleri mekanlardan bahsediyor eşiyle biliyorum ki esim de sevgilisiyle cok gidiyordu ayni mekanlara. Kız surekli eskilerden bahsediyor soyle yapardik boyle guzeldi falan ben de üzülüyorum galiba o zamanlar esim başkasıyla mutluydu çünkü. Alenen onlar da vardi demiyor tabi ama beraber takiliyolardi biliyorum. Nasil eglendiklerini fakan anlatiyor. Ben zaten eski sevgili konularinda takintiliyimdir hic haz etmiyorum o oyle konusmaya baslayinca. Kasitli mi yapiyor nedir bilmiyorum esimle kisa sureli bi flort donemimiz oldu hemen aileye actik. Eski sevgiliyle evlenmek istemis esim ama olmamış bu arada. Kiz mesela esim şöyle yapmisti diyor benim aklima esimle eski sevgilisi ayni olayda yan yana geliyor falan. Kendimi sonradan aralarina girmis gibi hissediyorum esim cok istedi benimle evlenmeyi halbuki. Kız anlatıyor ya sanki esimle eski sevgilisinin o anki mutluluklarini anlatiyor. Ruh sagligim icin gorusmemeli miyim sizce cok mu buyutuyorum?
Gecmise ozlem duydugu cok bariz evet..Ben eşinizin arkadaşının kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. Aman eski sevgiliyi göze sokayım diye bir derdi olduğunu sanmam. Belki de sandığınız kadar mutlu değil, dışarıdan iyi görünse de evliliği sıkıcı. Geçmişe özlem duyuyor olamaz mı?
Rahatsız oluyorsanız görüşmeyin tabi, siz de bunları dinlemek zorunda değilsiniz ama kişisel algılamanıza gerek yok bence.
Gecmise ozlem duydugu cok bariz evet..
Yok asla soylememDahil etmiyorsa boşuna takmayın onu kafanıza.
Sakın ha sakın eşinizede bu konuyla ilgili tek kelime söylemeyin.
Olabilir.. esinde de kendisinde de kendilerini kanitlama cabalari var gibi. grubun genel fikri buYani anlattığınız kadarıyla hava atar gibi bir üslubu var bu hanımın. Böyle düşünürseniz belki tahammül etmesi daha kolay olur. Gerçekten çok konuşan, mutluyum diye insanların gözüne parmak sokanlar aslında en mutsuz olanlar.
heh tam da bunu kiskaniyodur iste, çok insani bi duyguEvlendiniz bitti neyini kiskaniyorsun .
He ama su var ilk gençlik cagindaki uzun süreli ilişkiler unutulmuyor . hep hatırlıyor insan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?