Tesekkur ederim anladiginiz icin beni.Bi hava atma çabaları falan var kizda. arkadaş grubunun ortak kanısı bu bu arada. genel olarak kiz boyle bi tip. ornegin her bulustugumuzda gecmise dair ufakta olsa bisey ogreniyorum sonra eve gelip yalniz kalınca kafamda esimle eski sevgiliyi düşünüyorum. cok yipratici benim icin.özellikle yapıyor bence o kızı senden çok seviyormuş arkadaşının eşi. özlemiş midir nedir.
benim de eski arkadaşlarım var erkek onlarla görüştüğümde hiç de 10 sene öncesinde şöyle yapıyoduk böyle yapıyoduk demiyorum çok saçma aklıma bile gelmiyor. şimdiden konuşuyorum.
bir daha konu açarsa, of sen de maziden günümüze gel artık yıl oldu 2016 nuhnevi dönemleri anlatıp duruyorsun, anılarda yaşayacağına yeni anılar yap, der geçerdim ben olsam.
sinirlenince sağlam laf sokarım asla böyle imalı laf sokmalara gelemem bir derdi varsa açık açık söylesin yoksa alttan laf sokana kaşınana sağlam kaşıma yaparım pişman olur.
her suyu durgun olanı ezik sanıp üstüne giden tiplere de ayrı kılım bu arada, senin bu kızı sağlam oturtman gerekiyor ki haddini bilsin.
Siz daha güzellerini yapın. Güzel zaman geçirin eşinizle. Mutlu olun birlikte. Eskilere takılmanın bir anlamı yok kiGenel olarak oyle düşünüyorum ama bu kizla gorusunce hemen sonrasi dediklerini kafama takiyorum boyle boyle yapmislar demek ki diye dusunup duruyorum uff.
Siz daha güzellerini yapın. Güzel zaman geçirin eşinizle. Mutlu olun birlikte. Eskilere takılmanın bir anlamı yok ki
Caktirmiyorum taktigimi zaten de. Surekli eskiye vurgu yapiyor ornegin esim icin aa evet eskiden de oyleydi gibi gibi..Sürekli askerlik anısı anlatan doğum hikayesi anlatan duydum da sevgililik dönemini anlatıp duran da bi garip.. eşine o zaman çok mutluyduk diye hatirlatma mi yapıyor.. ben olsam hiç caktirmam dinlemem sürekli konuyu degistiririm..
Hayir alenen anlatmıyor. kendi flort dönemlerini anlatiyor. Ama ben beraber takildiklarini biliyorum kiz soylemese de.Görüşmeyin. Görüşmek isterlerse başka zaman deyin müsait değiliz deyin.
Kız özellikle sorarsa "eşimin eski sevgilisi hakkında tez yazacak kadar bilgi verdin dahasına gerek yok" dersin net bir dille.
Gıcık oldum kıza. Tersleseniz olmuyor mu? Geçmiş gitmiş artık neden bu konuları konuşuyoruz hala desenizBunlari kendime dikte ediyorum zaten başarılı da oluyorum ama kız benim gardimi düşürüyor anilara zaafim var
Benim de cok mutlu olduğum bi iliskim olmustu. Kolay unutulmuyor ama eninde sonunda bitip gidiyor farkindayim. Flort donemimiz cok kisa olmustu ondan kiskaniyorum ben.
Benim de eltim anlati esimin kiz arkadaslarini, bende ona erkek arkadaslarimi... Hic tınlama bir mutet sonra susuyorlar, bakti bozukluk yok...
O zaman ilişkiniz hakkında tez yazacak kadar bilgi sahibi olduk dahasına gerek yok deyin.Hayir alenen anlatmıyor. kendi flort dönemlerini anlatiyor. Ama ben beraber takildiklarini biliyorum kiz soylemese de.
Gıcık oldum kıza. Tersleseniz olmuyor mu? Geçmiş gitmiş artık neden bu konuları konuşuyoruz hala deseniz
Veya daha farklı bir yolla ne bileyim.
Tesekkur ederim anladiginiz icin beni.Bi hava atma çabaları falan var kizda. arkadaş grubunun ortak kanısı bu bu arada. genel olarak kiz boyle bi tip. ornegin her bulustugumuzda gecmise dair ufakta olsa bisey ogreniyorum sonra eve gelip yalniz kalınca kafamda esimle eski sevgiliyi düşünüyorum. cok yipratici benim icin.
Kiz gorgusuz mu nedir her seyini ovme çabasında.O zaman ilişkiniz hakkında tez yazacak kadar bilgi sahibi olduk dahasına gerek yok deyin.
Kızın ego sorunu var sanırım ilişkisini övüp kendi kendini onaylama ihtiyacı hissediyor ne boş bi kafa.
Boyle bi insan oldugum gun kullerimden dogacagim sanirim :) genel olarak naif bi insanim. Degmedigini biliyorum da pratikte sorunluyum.bence takman gereksiz. eşin o kızı unutamasa hala peşinde olurdu ve senle başlayamazdı. kıskanma boşuna
ama kızın yaptığı densizlik yani. belki de onun eşi o zamanlar ona daha ilgiliydi onu özlüyordur adama laf çarpmaya çalışıyordur biilmiyorum ama bi sıkıntısı var.
o geçmiş açtıkça siz de inadına gelecekten bahsedin, hayalinizdeki çocuklardan çocuğun isminden, saçını nası öreceğinizden patiklerinden falan. ben olsam dalgaya vururdum kızı, etraftakilerin fark edeceği ve kızı kınayacağı raddede işleri ters çevirir pişman ederdim.
böyle tiplere üzülmeye değmez ya. o anda lafınızı sokun geçin unutun. ben artık o kadar otomata bağlamışım ki arkadaşlarım olay geçtikten sonra "o sana x diyince sen ne güzel y dedin o gün sonra konuşup çok güldük iyi yaptı sheldon dedik" diyorlar ben de "ne dedim ki hatırlamıyorum?" diyorum mesela.
hayattaki troll leri takmaya değmez, aciz insanlar onlar, ilgi çekmek için sizin sinirinizi bozmak için uğraşırlar, onları önemsememek ve küçük görmek köklerini kurutmak için tek çare.
Boyle bi insan oldugum gun kullerimden dogacagim sanirim :) genel olarak naif bi insanim. Degmedigini biliyorum da pratikte sorunluyum.
Kiz oyle anlattikca kendim gruba sonradan dahil olmus gibi hissediyorum belki de takik oldugum icin abartıyorum ama durum böyle halbuki esiyim ben ne komik.
Dalgaya nasil vururdunuz ayni durumda oneri alabilir miyim bidahaki gorusmemizde uygulayayim.
Evet, insan takiliyor.. Gitip esime soyledim boyle boyle duydum diye. Esimde anlati.. Boyle konulardada bozulan cok.. Takipda uzme kendini.. Kendi mutluluguna bak.. Arkadaşin tekrardan aynilari anlatacak, sende dersin anlatin bunlari ezberledim diye..Takiyorum ama tinlamiyomus gibi gorunuyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?