Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum esim hakkında?

Kızın tavrı bana acayip BOŞ geldi?? Neyin çabasında acaba ?? Görüşme onunla bir daha
Hahahahahha
Çevrenizde nasıl insanlar var merak ediyorum .
Görüşme onunla bir daha demek
Niye ne yapmış
Tavrı bosmus
Eski anılardan bahsetmiş
Vay anasini ya
Sumuklu Sumuklu kocalar nasıl kiskaniliyor ya
Aman çok sıkı tutun .
Kacarsa bir daha nereden bulunur

Kızın yazık, moralini bozmaktan başka hiç bir şey yapmamış demek ki, gelmiş burda konu açmış

Eskiden çok mutluymussun galiba şimdi o günleri arıyorsun. .senin mutlugun galiba geçmiş endeksli olmuş canm adeta geçmişle yaşıyorsun diyebilirsin. Istemiyorsan Hiic görüsme

Boşver gelecege bakalim gecmis gitmis. Aa suraya mi gitsek ki falan de. Çünkü bunlar hep ortak anilarinizin olmayisindan. Görüşmek istemesen simdiye kadar görüşmezdin. Lafi agzina tık dur bundan sonra. Bos konustugunu hisseder susar. Karınin kafa gidik galiba gecmiste yasio surekli sanirim

Belki eşinizin eski sevgilisiyle bu kadın hala görüşüyordur onun için bence bu kadınla görüşmeyin derim bu arada anlattığınız kadına çok sinirlendim o yüzden bu kadın bu kadın diyorum:)

Hangimizin eskileri yok :) eskiler cöptür çöp... takma.. yillar sonrada bu simdiki zamanlarina anip yadeeersiniz.. ben de seni kiskandim cunkunhayatinda kiskanacak kadar cok sevdigin bi esin var bu tatli duygularinin tadini cikar bebiisim

Eski sevgilisi neden evlenme teklifini kabul etmemiş?

Pek tatli sayilmaz aslinda

Belki eşinizin eski sevgilisiyle bu kadın hala görüşüyordur onun için bence bu kadınla görüşmeyin derim bu arada anlattığınız kadına çok sinirlendim o yüzden bu kadın bu kadın diyorum:)
Hic bilmiyorum oyle bisey varsa ergec ogrenirim zaten

Gecmisi özlüyor heralde fazlasıyla bariz belli.

Ben olsam ya hic gorusmem mecbur kalirsamda seyrek gorusurdum resmi olurdum. Bir de laflari agzina tikardim.

Hep o anlatiyor siz dinliyormussunuz. Sizde esinizle mutlulunuzu anilarinizi kisa da olsa ilk zamanlarinizi esinizin sizinle evlenmeyi ne kadar istedigini anlatin.

Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kasitli olsa esinizden ve eski sevgilisindende bahsederdi diye dusunuyorum. Belliki kendi yasantisini on planda tutmayi muhabbeti elinden birakmamayi seviyor

Tam daa o tarz bi tip.
Hayir herkes goruyor zaten nasil olduklarini kendi caplarinda mutlular daha da mutlu olsunlar insallah herkes mutlu olsun da surekli on plana atmak tuhaf kaciyor. Güldürüyor bazen benim derdim kizla değil esimle zaten :) dediginiz gibi davranayim da een mikemmel cift biziz modundan ciksin tesekkurler

Cok sıkıcı gerçekten teşekkür ederim deneyecegim ama toplu oturuyoruz yani ikili sohbet degil de başkasıyla da bunlari konusabiliyor mesela
geçmiş geçmişde kalmış boşverin
eşiniz baskı yapmıyorsa rahatsızsanız bir müddet görüşmeyin
eşinizin eski sevgilisiyle görüşüyor mu o kız?

Hayat monoton mu geliyor kendinize ne diye sıkıntı yaratıyorsunuz.

Eski sevgiliyle aynı ortamlarda bulunabilirler ama her gün 24 saat dipdibe değillerdir.Öylesine iyi niyetlede anlatıyor olabilir.Sonuçta eşinle evli olan sensin.Ama rahatsızlık duyuyorsan anlattığı zaman hiç cevap vermez tepkisiz kalır konu değiştirirsen anlar hoşlanmadığını sıkıldığını.Anlamıyorsa da,bir gün eskiye mazi dersin.

Evet asiri tekduze bi hayatim var cogu sorunum da kafamda kurmaktan kaynaklidir :/
Kendinize meşgale bulun, hobi edinin.
İllaki yapmaktan, uğraşmaktan keyif alacağınız bir şeyler vardır.
Belediye kurslarına gidin size uygun bir şey çıkar mutlaka.
Durduk yere adama sarmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…