Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum.

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Korktugum ne bilmiyorum. Neyi kiskaniyorum onu da bilmiyorum. Bana bi yardim eder misiniz.

Haftasonu esimin annesi kardesi kardesinin ailesi yemege ciktik. Sorun ettigim su. Tum yemek boyunca esim annesinin ne yeyip ictigini konustu. Sunu yeme su saatte yeme. Yuruyus yap. Ama ballandira ballandira uzata uzata. Kv de bu durumdan cok memnun. Kv hacca gitmek istiyormus. Esim yalniz gitme gondermem sana bisey olur diye basladi. Annesi grupla gidecegini soyledi. O zaman yazil hemen. 15 binmis. Ben karsilayacagim hepsini demeye basladi. Bizim yurtdisi tatil planimiz var. Kv bunu duydugundan beri surekli pasaporttur vizedir sorular sorup duruyor. Esim seni de goturuyum anne. Bak suraya da birlikte gidelim dedi. Yuruyoruz bi ara elele yuruyorlardi. Kvnin torunu kiskandi ellerini ayirmaya calisti.

Isin ozeti esim herseye karisiyor. Annesi de herseyin icine dahil olmaya calisiyor.

Ben neyden bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Icim cok huzursuz. Haftasonu doga yuruyusune cikacaktik esimle. Dun annesini de davet etti. Annesi esimin gozunde zavalli mazlum ama isin gercegi boyle degil.

Artik laf anlatmaktan da yoruldum. Butun bunlar normal davranislar da ben mi abartiyorum. Annem hayatta degil diye bana bu kadar dokunuyor diyordum ama dun gorumcem esiste filan da garip garip bakiyorlardi.

Annemin yemesine icmesine ben de derim dikkatli ol sunu fazla yeme vs annemin rahatsizligi var ama o yüzden söylerim.

Ama eşiniz surekli annesini gezme vs planlarina dahil ediyorsa sorun artik esinizde eşiniz sürekli dahil ettigi icin de kadin oyle davranıyor, eşiniz heryere cagirmazsa kadinda gelmez.

Sen ne dedin peki? Tamam yurt dışına da geziye de annenle beraber gideriz mi dedin?

İlk yazdıklarınız normal geldi annesine şunu yeme böyle yapma falan diyebilir çok normal bende derim. Bir yere gidileceği zaman nezaketen davet ederim hem kendi annemi hem de kayınvalidemi her yere değil ama
El ele yürümeleri çok garip ama ya.. Bir de her yere ama her yere de davet ediyorsa sorun var demek. Haklısınız

esin abartmis- kusura bakma ama resmen sazanlik yapiyor.
yemesine, icmesine, ilgilenmesine lafim yok- yapsin zaten. Maddi durumunuz iyiyse haccada göndersin (dini acidan nasil degerlendiriliyor net olarak bilmiyorum- galiba maddi yükü haci adayi tasimasi lazim). diger teklifler airi abarti.
bende annem yasarken bol bol tatil yapardim mesela (zaten yurtdisindayiz- yani avrupa tatilleri fazla pahali olmuyor) ama annesini sizin yillik tatilinize davet etmesi gercekden gereksiz.
kaplicalarda tatil vs. neyse ama heryere davet etmesi sinir bozucu.

bence hislerinizin sizin annenizle alakasi yok.

Boyle erkekler neden evlenir ki herkes annesini dusunur oda dusuncek tabi ama esiniz abartmis siz yaninizdayken kv elini tutusunada sasirdim yurumekte zorlanmiyosa sizin elinizi tutmasi gerekir. Isiniz cok zor problem hem esiniz de hem kv. Kv saygida kusur etmeden laflari dokundurun oglunun cocuk olmadigini artik evlendigini anlasin, esinizide nasil yaparsiniz bilmiyorum konussaniz inada bindirebilir Allah yardimcin olsun

Esiniz annesini her yere çağırıyor. O da anne ister dogal olarak evladiyla olmayi elbet her yere de gelmemesi laizm oglu çağırsa da siz gezin oglum demeli bazen de..

Hac parasini karsilama konusunda kv nizin geliri yok mu? Varsa eger bu konuda haklisiniz ne münasebet? Ama esiniz annesinin babasının parasiyla ya da destegiyle geçimini sürdürüyorsa bunlar olagan malesef...

Bence konu sahibinin eşi, annesini çocuğu olarak görmekten vazgeçmeli ilk önce.

Hac öyle yazıl hemen göndereyim diyebileceği bir ibadet değil, yıllarca kura beklemesi lazım umreye gidecektir muhtemelen.

Sizin sorununuz eşiniz, tüm planlarınıza annesini nasıl davet ediyor, mesela ben o haftasonu yürüyüşüne gitmezdim kendisi annesiyle nerede yürüyorsa yürüsün. Ya siz çok pasifsiniz yada eşiniz size zerre umursamıyor. Şikayetleriniz buraya konu açmanın ötesine geçiyor mi mesela?

He bide bir kücük tüyo verim...
benimde annem/babam yok. nisanlimla beraber yasiyoruz ve keselerimiz bir. söylemesi ayip benim gelirim güzel, nisanliminkide fena degil ama benimki bi ara kendini bill gates sanmaya baslamisti.
yabanci olmasina ragmen, arkadaslarinin cocuklarinin dogumgününe tam altin almalar- annesine veya kardesine 500-1000 Euroluk hediyeler vs.
benim sirf bir ablam var- baktimki benimki dagitiyor hic sesimi cikarmadan o kendi ailesine ne aliyorsa ve ödüyorsa bende aynisini ablama yapmaya basladim. 3 ay boyunca girdik eksiye- cikamadik.

en sonunda anladi.
onun annesini davet etdigi heryere sizde ailenizden birini davet edin. ÖDESIN. madem o kendi anasini hos tutmaya calisiyor- yagdiriyor paraciklari- sizde kendi ailenizi hos tutun. gerekirse ajitasyon yapin.

Gecmiyor artik. Cunku kulaklari kapali esimin. Annesi bir melek. Annesi mazlum zavalli. Herseyin en iyisini hakeden o. Nasil seviyor inanamazsiniz. Bebek gibi opup kokluyor. Ben en ufak birsey deyince suclu oluyorum. Ben kotu oluyorum.

Inanki parasinda degilim. Isterse maasinin yarisini versin ama birararada olmayalim. Ben surekli annesini ve vicik vicik iliskilerini gormek istemiyorum. Ama bunlar birlikte vakit gecirme derdindeler. Bitmiyor bitmiyor istekleri.

Önceki konularından bildiğim kadarıyla eşinin konu sahibinin düşüncelerinden haberi yok. Bence çok büyük hata yapıyor. Çünkü sen söylemeden çoğu erkek ne hissettiğini anlamıyor.

Gecmiyor artik. Cunku kulaklari kapali esimin. Annesi bir melek. Annesi mazlum zavalli. Herseyin en iyisini hakeden o. Nasil seviyor inanamazsiniz. Bebek gibi opup kokluyor. Ben en ufak birsey deyince suclu oluyorum. Ben kotu oluyorum.
Sevsin öpüp koklasin ama hayatınıza bu kadar dahil etmesi sıkıntı, sizin eşiniz arkadaşlarına da evde misafir varken yanlarına gitmeyi düşünecek kadar düşkün aslında aile olmayı eş olmayı öğrenememiş , öğrenir mi derseniz çok zor. Siz de birde bu kadar sorunlu eşiniz varken çocuk düşünüyorsunuz ya ben ona şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…