- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Sen ne dedin peki? Tamam yurt dışına da geziye de annenle beraber gideriz mi dedin?Korktugum ne bilmiyorum. Neyi kiskaniyorum onu da bilmiyorum. Bana bi yardim eder misiniz.
Haftasonu esimin annesi kardesi kardesinin ailesi yemege ciktik. Sorun ettigim su. Tum yemek boyunca esim annesinin ne yeyip ictigini konustu. Sunu yeme su saatte yeme. Yuruyus yap. Ama ballandira ballandira uzata uzata. Kv de bu durumdan cok memnun. Kv hacca gitmek istiyormus. Esim yalniz gitme gondermem sana bisey olur diye basladi. Annesi grupla gidecegini soyledi. O zaman yazil hemen. 15 binmis. Ben karsilayacagim hepsini demeye basladi. Bizim yurtdisi tatil planimiz var. Kv bunu duydugundan beri surekli pasaporttur vizedir sorular sorup duruyor. Esim seni de goturuyum anne. Bak suraya da birlikte gidelim dedi. Yuruyoruz bi ara elele yuruyorlardi. Kvnin torunu kiskandi ellerini ayirmaya calisti.
Isin ozeti esim herseye karisiyor. Annesi de herseyin icine dahil olmaya calisiyor.
Ben neyden bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Icim cok huzursuz. Haftasonu doga yuruyusune cikacaktik esimle. Dun annesini de davet etti. Annesi esimin gozunde zavalli mazlum ama isin gercegi boyle degil.
Artik laf anlatmaktan da yoruldum. Butun bunlar normal davranislar da ben mi abartiyorum. Annem hayatta degil diye bana bu kadar dokunuyor diyordum ama dun gorumcem esiste filan da garip garip bakiyorlardi.
Bence konu sahibinin eşi, annesini çocuğu olarak görmekten vazgeçmeli ilk önce.Boyle erkekler neden evlenir ki herkes annesini dusunur ama esinizi abartmis siz yaninizdayken kv elini tutusunada sasirdim yurumekte zorlanmiyosa sizin elinizi tutmasi gerekir.isiniz cok zor problem hem esiniz de hem kv. Kv saygida kusur etmeden laflari dokundurun oglunun cocuk olmadigini artik evlendigini anlasin, esinizide nasil yaparsiniz bilmiyorum konussan anlamaz onlar inada bindirirler Allah yardimciniz olsun
Evet dogru dedin eside annesini cocugu gibi gormeye baslamis kv bu durumdan baya memnun ikiside birbirini avutuyorlarBence konu sahibinin eşi, annesini çocuğu olarak görmekten vazgeçmeli ilk önce.
Gecmiyor artik. Cunku kulaklari kapali esimin. Annesi bir melek. Annesi mazlum zavalli. Herseyin en iyisini hakeden o. Nasil seviyor inanamazsiniz. Bebek gibi opup kokluyor. Ben en ufak birsey deyince suclu oluyorum. Ben kotu oluyorum.Hac öyle yazıl hemen göndereyim diyebileceği bir ibadet değil, yıllarca kura beklemesi lazım umreye gidecektir muhtemelen.
Sizin sorununuz eşiniz, tüm planlarınıza annesini nasıl davet ediyor, mesela ben o haftasonu yürüyüşüne gitmezdim kendisi annesiyle nerede yürüyorsa yürüsün. Ya siz çok pasifsiniz yada eşiniz size zerre umursamıyor. Şikayetleriniz buraya konu açmanın ötesine geçiyor mi mesela?
Inanki parasinda degilim. Isterse maasinin yarisini versin ama birararada olmayalim. Ben surekli annesini ve vicik vicik iliskilerini gormek istemiyorum. Ama bunlar birlikte vakit gecirme derdindeler. Bitmiyor bitmiyor istekleri.He bide bir kücük tüyo verim...
benimde annem/babam yok. nisanlimla beraber yasiyoruz ve keselerimiz bir. söylemesi ayip benim gelirim güzel, nisanliminkide fena degil ama benimki bi ara kendini bill gates sanmaya baslamisti.
yabanci olmasina ragmen, arkadaslarinin cocuklarinin dogumgününe tam altin almalar- annesine veya kardesine 500-1000 Euroluk hediyeler vs.
benim sirf bir ablam var- baktimki benimki dagitiyor hic sesimi cikarmadan o kendi ailesine ne aliyorsa ve ödüyorsa bende aynisini ablama yapmaya basladim. 3 ay boyunca girdik eksiye- cikamadik.
en sonunda anladi.
onun annesini davet etdigi heryere sizde ailenizden birini davet edin. ÖDESIN. madem o kendi anasini hos tutmaya calisiyor- yagdiriyor paraciklari- sizde kendi ailenizi hos tutun. gerekirse ajitasyon yapin.
Önceki konularından bildiğim kadarıyla eşinin konu sahibinin düşüncelerinden haberi yok. Bence çok büyük hata yapıyor. Çünkü sen söylemeden çoğu erkek ne hissettiğini anlamıyor.Hac öyle yazıl hemen göndereyim diyebileceği bir ibadet değil, yıllarca kura beklemesi lazım umreye gidecektir muhtemelen.
Sizin sorununuz eşiniz, tüm planlarınıza annesini nasıl davet ediyor, mesela ben o haftasonu yürüyüşüne gitmezdim kendisi annesiyle nerede yürüyorsa yürüsün. Ya siz çok pasifsiniz yada eşiniz size zerre umursamıyor. Şikayetleriniz buraya konu açmanın ötesine geçiyor mi mesela?
Sevsin öpüp koklasin ama hayatınıza bu kadar dahil etmesi sıkıntı, sizin eşiniz arkadaşlarına da evde misafir varken yanlarına gitmeyi düşünecek kadar düşkün aslında aile olmayı eş olmayı öğrenememiş , öğrenir mi derseniz çok zor. Siz de birde bu kadar sorunlu eşiniz varken çocuk düşünüyorsunuz ya ben ona şaşırıyorum.Gecmiyor artik. Cunku kulaklari kapali esimin. Annesi bir melek. Annesi mazlum zavalli. Herseyin en iyisini hakeden o. Nasil seviyor inanamazsiniz. Bebek gibi opup kokluyor. Ben en ufak birsey deyince suclu oluyorum. Ben kotu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?