Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum.

Annemin babamin sagligi benim icinn en az kendim kadar degil kendimden bile onemlidir benim icin.O yuzden orda bir sikinti gormedim.Amaa yalniz yapacagim planlarima benden habersiz dahil ediyorsa orda dur derim.Esinizde ayar yok.Anneye duskun ogula aliskimin.Benim abim de oyledir.Ama herkesin evi ayri.Esiniz daha kopamamis ana evinden.Bu kiskanclik degil ayrica.

Eşiniz annesi ile karısının hayattaki yerini henüz kavrayamamış. Kvde de bunu kullanıyor resmen. Ben iyi niyetli biri olduğunu düşünmedim. Sizde tepkinizi gösterin madem öyle alsın anasını yanına beraber tatil yapsın.
Benim kv eşim annesine sarılıp öperse oğlum beni değil önce hanımı der yada kıskanmasın oğlum onuda öp der ne bileyim gel kızım der kv de beni öper eksik hissetmeyeyim diye sarılırken bile hemen söyler.

Peki sizce ben bu konuda ne yapabilirim

Ben kendi annemle de öyle cıvık olmadığım için eşim de yapsa anormal gelirdi. Öğ

Peki sizce ben bu konuda ne yapabilirim
Çok tecrübe sahibi değilim bende yeni evli sayılırım. Yani böyle bir durum yaşamadığım için söyleyebileceğim bişey sizin eşinizle aranızda daha çok soruna yol açabilir tecrübeli üyelerden fikir almanız daha doğru olabilir.
Ama bana kalırsa ben eşime annesinin ben benimde annesi olmadığımı bu genç yaşta tutulması gereken benim elim olduğunu zamanında babası ile yaşayacağını zaten yaşadığını söylerdim. Para konusundada tüm kardeşler üzerine düşeni yapsın yada yarısını karşılayabileceğimizi söylerdim. Yoksa gidip harcama yapardım üstüme başıma sıkışınca zaten veremeyecek para pul. Tatile de yalnız gitmek istediğimi gelirse gitmeyeceğimi söylerdim. Yada ısrar ediyorsa annemide götürsün o zaman derdim

Canım sorun kv dede değil sorun eşinde
Hepimizin annesi var hepimizin eşi illaki annesine düşkündür ama planlara dahil etmek nedir yani elele tutusmaya girmiyorum bile
Yeme icmeye ve hac muhabbetlerine karısmasına bişey diyemem ben olsam bende konusurdum

Ben yine taktım size bişey sormak istiyorum .neden yorumlara cvp vermiyorsunuz? İşinize geleni cekiyorsunuz içinden bu çok ayıp birsey . Bu konuyla ilgili şunu söyliyim eşiniz en büyük suçlu malesef hatayi onda arayın. Konuşabilirseniz esinizle konuşup paylaşın Bu durumu . Birde artık bu kv yi takıntı yapmaktan vazgeçin. Psikoloğa gitmeye ne dersiniz ?

Gecmiyor artik. Cunku kulaklari kapali esimin. Annesi bir melek. Annesi mazlum zavalli. Herseyin en iyisini hakeden o. Nasil seviyor inanamazsiniz. Bebek gibi opup kokluyor. Ben en ufak birsey deyince suclu oluyorum. Ben kotu oluyorum.

Eşiniz annesine bağımlı. Daha dün akşam okudum bir psikoloğun yazısını, annesine bağımlı olduğu için onu melek gibi görüyor görecek de. Bunun tedavisi yok, üzgünüm. Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksiniz. Benim evliliğimin bitme sebebi bu.

Konu sahibi büyük ihtimalle aynı şehirde yaşamaya başlayınca ve çocuk olunca düzeleceğini düşünüyor. Burda da zaten sadece kv sine yapılan yorumları beğenip cevap veriyor.
Ben çoğu konuda haklı olduğunu düşünüyorum zaten, ama onun gözünde tek suçlu kv si.

Ah işte biz kadınlar hemen suçu kv de arayıp eşimizi aklamaya çok müsaitiz :) Benim de kabullenmem uzun sürdü, ne zaman etrafımdaki evliliklere de baktım; dengeyi kuranın koca olduğunu anladım. Bu biraz kendimizi kandırmaca, yuva yıkmamak için arkasına sındığımız bahane. Ama maalesef gerçek hiç değişmiyor.

İnsan sevdiğine konduramıyor,olay bu. Burda açılan bütün konularda yazılıyor sorumlu eş diye. Ama insan kendine engel olamıyor galiba.

Bu sefer sucun buyugu esimde. Kvde olsa yine neyse deyip geciyorum bir turlu ama esim bu sefer suclu. Ayni sehirde yasiyoruz artik ama duzelme yok. Esim annesini melek olarak goruyor. Gorumcem gecen gun annesini sikayet ediyor yani benim kvyi. Torununa kizmayin diyormus anne babasinin dediklerine karisiyormus. Kiz sikayet etti bana. Ben de esime soyledim. Ama napsin annem diyor esim. Esimin kardesi cok sinirli sikayetci esim napsin yazik diyor. Annesi ne yaparsa yapsin esim icin annesini makul gosterecek bir sebep var.

Diğer konularını biliyorum. O zaman da rahat bırakmıyordu zaten. Şimdi dozunu arttırmışlar çünkü yanlarına geldin.
Eşine mutsuz olduğunu ve çift terapisi falan almak istediğini söylesen kabul eder mi?
Şuan yaşadıklarını normal gördüğü için senin abarttığını düşünüyor. Bi süre sonra annesiyle aralarını bozmak istediğini de düşünecek ve o zaman daha zor olacak senin için.
Belki bi uzman anlatırsa birazda hatayı kendinde görmeye başlar.

Kabul etmez. Annesi hakkinda bisey soyledigimde hemen dikenlerini cikartiyor. Bazen yanlis anlayip carlamaya basliyor hatta. Bu ne hassasiyet ve neden anlayamiyorum. Gercekten aklim almiyor. Sebebi ne acaba. Tiyatro bileti istedi annesi. Ucumuze aldim. Buraya konu da acmistim hatta. Bu hafta gidecegiz ama iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum. Yaptigimiz herseye mudahil olmaya basliyor gibi hissediyorum.

Çok iyi anlıyorum seni, bu kadar olmasa da benzer durumlar yaşadım ben de.Şimdilik çok şükür duruldu eskiye nazaran yani. Allah sabır ve kolaylık versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…