Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum.

kıskançlık değil ki bu, evliliğinizde doğurmadığınız bi bebeğiniz var gibi. Eşiniz annesiyle ilgilensin istediği kadar, sizinle ilgili planlara dahil etmeese bu kadar gözünüze batmazdı bence.

Sizin bir konunuzu daha okumuştum eşiniz anneme de bilet alalım demişti. Eşim annesini melek olarak görüyo demiştiniz. Siz annenizi öyle görmüyormusunuz eşinizin annesini görmesini sorun ediyorsunuz. Herkesin annesi kendine kıymetlidir. Bence evet biraz kıskanıyor gibisınız

Zaten bu anneler nedense hep erkek evlatlarına avlanırlar hastayım oluyorum su eşyam yok param yok oram buram agriyo buram sizliyo.....evde sıkıldım vb ama iş kızlarına geldimi hemen ayaklanır aman damat bey laf duymasın kızları dört dörtlük gözüksün gizlice paralar harcanır herşey alınır damada ne yedirilicek ne alınıcak şaşırır kalınır kızının evinde temizlik yapılır yemekler yapilir damat gelmeden eve dönülür ayıp olmasin diye neyse çok doluyum denk geldi

Sen bütün bu olanlara tamam sen bilirsin diyip kabul mü ediyorsun? Eğer öyleyse bundan yüz buluyordur. Eşine büyümemiş gözüyle bakıyorum, o yüzden çocuk eğitiminde derler ya hayır dediğimiz zaman kararlı olun diye. Hayır çocuğuma kendim bakmak istiyorum, bu konuda kararım net de. Konuyu açmasına izin verme.
Kv çocuğuna elbette bakabilir ona karşı değilim, ama sen istemiyorsun ve konu kapanmalı.
Afedersin ama eşin tamamen saçmalamış. Sen birkaç güzel yıl yaşadın diye ömrünün sonuna kadar onları bu şekilde izleyerek mi geçireceksin? Büyük ihtimalle yaralarını göstermiyorsun bile. Nasılsa biliyor diyerek.
Kk da bi söz var, bi cinnet işi çözer diye.
Evliliğinin yara aldığının farkında değil gibi. Bunu ona göster.
Çocukluğundan kalma travmaları için gidip tedavi olsun. Yoksa işin çok zor.

O kadar o kadar o kadar haklisin ki.

Yaşlandığım zaman oğlum eşi olacak gelinden çekinip de saçma sapan davranmaz inşallah, bu konuları okudukça da bana bir sıkıntı basıyor.
Ne var annesini düşünmesinde ben anlamıyorum, sürekli sizin yanınızda ne olmuş elele yürüdülerse, ayrıca eşinizle konuşun ben yurtdışına ikimiz gidelim istiyorum bana sormadan kimseyi davet etme lütfen diyin, tatile anne ile çıkmayı istemeyebilirsiniz ama geri kalanı için aynı şeyi düşünmüyorum

Iyyy k.bakmayin hic sevmedgm erkek modeli vicik vicik ana kuzusu.nedir o el ele tutusma yahu.boyle erkeklere nedense saygim yok gozumde cok kuculuyo tiksiniyorm malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…