Korktugum ne bilmiyorum. Neyi kiskaniyorum onu da bilmiyorum. Bana bi yardim eder misiniz.
Haftasonu esimin annesi kardesi kardesinin ailesi yemege ciktik. Sorun ettigim su. Tum yemek boyunca esim annesinin ne yeyip ictigini konustu. Sunu yeme su saatte yeme. Yuruyus yap. Ama ballandira ballandira uzata uzata. Kv de bu durumdan cok memnun. Kv hacca gitmek istiyormus. Esim yalniz gitme gondermem sana bisey olur diye basladi. Annesi grupla gidecegini soyledi. O zaman yazil hemen. 15 binmis. Ben karsilayacagim hepsini demeye basladi. Bizim yurtdisi tatil planimiz var. Kv bunu duydugundan beri surekli pasaporttur vizedir sorular sorup duruyor. Esim seni de goturuyum anne. Bak suraya da birlikte gidelim dedi. Yuruyoruz bi ara elele yuruyorlardi. Kvnin torunu kiskandi ellerini ayirmaya calisti.
Isin ozeti esim herseye karisiyor. Annesi de herseyin icine dahil olmaya calisiyor.
Ben neyden bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Icim cok huzursuz. Haftasonu doga yuruyusune cikacaktik esimle. Dun annesini de davet etti. Annesi esimin gozunde zavalli mazlum ama isin gercegi boyle degil.
Artik laf anlatmaktan da yoruldum. Butun bunlar normal davranislar da ben mi abartiyorum. Annem hayatta degil diye bana bu kadar dokunuyor diyordum ama dun gorumcem esiste filan da garip garip bakiyorlardi.