Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum.

Ne yaptin peki. Lutfen bi akil ver. Esimle annesi hakkinda konusamiyorum.
Karşıma aldım defalarca konuştum,bu tavır ve davranışlarından çok rahatsız olduğumu, kendimi değersiz gördüğümü,çok kırıldığımı, senden yavaş yavaş soğumaya başladığımı falan söyledim. Hiç farkında olmadığını söylerdi, ardından özürler dilerdi ama hep tekrarladı bu durum. En son ben de ona tavır aldım. Soğuk davrandım, hiç ilgi göstermedim sadece sorduğu sorulara kısa cevaplar verdim. Evde sadece kendi keyfimi düşünerek, onun değil de kendim sevdiğim yemekleri yaptım. Sonra eşim, neden değiştiğimi falan sordu, ben de bana değer verdiğin kadar değer veriyorum dedim, kendine çeki düzen vermeyene kadar bu böyle olur dedim. Mesela şimdi kaynanam bize gelse, annesinin yanında canım cicim der.

hakikaten eşinizin davranışları çok itici bu versiyon bir de benim başımda var vay anasını arkadaş ne kıymetlilermiş

Benimki sarilir oper bana elimi tutar canimli cicimli konusur. O konuda bi sikintim yok. Cok iyi davranir baskalarinin yaninda. Hatta ben gorumcemle esini bi kere bile oyle gormedim mesela. Ayni yasta sayiliriz dordumuz de. O gun yolda yururken biz elele yuruduk hep esimle. Bi ara gorumcemle konusmak icin arkaya gectim yolda yururken. O sira kv tuttu esimin elini. El tutma olayi kvnin basinin altindan cikti. Hatta gorumcemin cocugu annanesini kiskandi kostu ayirmaya calisti ellerini. Bunlar birakmak istemedi. Gorumcem mudahale etti. Kiskandirmayin cocugu diye. Benim derdim her planimiza esimin annesini dahil etmeye calismasi ve kvnin de dunden hazir olmasi. Anne yurtdisina seni de goturelim diyor. Ucaga binebilirsem geliyim oglum diyor. Tek sikintimiz kvnin ucaga binebilmesi cunku. Bizim plan ciktigindan beri her gorusmede pasaport vize soruyor kadin. Ikisiyle de bas edemiyorum gercekten.

Dogurdugum cocugu da sulu sulu opemeyeceksem elini tutup sokaklarda gezemeyeceksem onunla bir yurtdisi da yapamacaksam..baslarim o geline. Oglan dogurduk diye evlendikten sonra bizi silsin isitoyolar . Halbuki karisi kim ki benden sonra gelir en once benle gidecek yurtdisina. Ay bu o konu degil miydi:)

Konu acmamdaki amac beni puskurtun de lafama takmaktan kurtuluyumdu aslinda ama herkes benden yana oldu. Ben de aynen boyle cevaplar bekliyordum yalan yok.

Eğer sana sevgisi, saygısı, ilgisi varsa bu konuları çok kafana takıp da kendini üzme bence. Seyahate gideceğiniz tarihte de kaynanayı o tarihlerde umreye göndermeye çalışsanız?

Sebebi 0-6 yaş arasında bağımsızlığını kazanamamış olmasıymış. Ve annesine bağımlı olduğu için de onu melek olarak görüyormuş. Uzmanların açıklaması bu. Ben sizin yerinizde olsam acilen bir uzmanla görüşürüm, bu böyle abartarak gidecek çünkü. Eşiniz annesine bağımlı erkeklerden.

Anası memeden kesmiş mi? Benim oğlan 3 yaşında el ele tutuşarak yürümek istemiyor tabi ki bir insan annesiyle gezmek, eğlenmek ister. Bunlar çok normal şeyler el ele de yürüyebilir. Öpebilir de. Ama sizinle baş başa geçireceği özel zamanlara da annesini dahil etmek istemesi itici.

Ben aciyorum ya.Benim kaynanam da bizi oralara goturen mi var diyince ben teklif ediyorum esime.Bu sefer birlikte gidelim bir dahakine sadece ikimiz gideriz diyorum.

Başka yol kalmadıysa eğer kadınların en büyük silahını kullanacaksın.
Trip, laf sokma ve gözyaşı.
Birazda sen mağdur ve melek ol o zaman.
Daha zor günlerin gelecek gibi hissediyorum.

Eşinizin arayı tutması orta yolu bulması gerekiyor canım ama fazla anaci galiba Allah yardımcın olsun

Canım esınle acık acık konus rahatsızlık duydugun seylerı dıle getır. Benımde esım aılesıne cok duskun sızdekı bu durum bızdede var ama ben konusuyorum bızımde ozel hayatımızın oldugunu beraber vakıt gecırmek ıstedıgımı soyluyorum ılk basta tepkı verıyordu suan alıstı. Bende ısterım herkes ıyı olsun herkes memnun olsun ama bır koltukta ıkı karpuz malesef olmuyor. Benım kaynanamda hersey ıstıyor ama dıyorum herkes once esı var kayınpederın yetersız kaldıgı yerde bızde yardımcı oluruz ama ben 15 bın lıra bırden cıkarıp veremem esının aylık gelırı 10 bınse ve sızın evınızın hıc eksıgı yoksa tabıkı versın ama ben borc oderken veremem. Acık acık konus ama onu kırmadan mantıklı bır sekılde bızde 1.5 yıllık evlıyız yenı yenı ıdrak edıyor

Esime bes yasina kadar babannesi bakmis. Annesiyle haftasonlari gorusurlermis. Kv calistigi icin ve kendi kvsi ile yasamak istemedigi icin boyle bir cozum bulmus guya. Mesela bu esim icin cok kotu birsey ama esim bu konuda bile ne yapsin yazik anneme diyor.

Gecen tutturdu ev alalim diye. Dedim ben cocugumuz olunca ucretsiz izne ayrilacagim bana guvenme. Neymis efendim cocugumuza annesi bakarmis. Annesi esime soz vermis. Esimin annesi esimi bes yasina kadar kendi kvsine birakmis. Hafta sonlari almis sadece. Simdi de vicdan azabi cekiyormus. Bizim cocugumuza bakmak istiyormus.

Ben melek olamiyorum nedense. Mesela annemin hayatta olmayisi bu konuda hassas davranilmayi gerektirmiyor. Aksine ben sansliymisim. Babam cok iyi birisiymis. Onum gibi kotu cocukluk gecirmemisim. Mutlu bir hayatim olmus. Neler cektigimi ne acilar yasadigimi bildigi halde soyluyor bunu. Hep onlar mazlum. Ben zavalli olmayi sevmiyorum onlar gibi. Ama anlamiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…