Bakın yaşım sizden büyük diye tahmin ediyorum. Bundan yıllar önce staj yaptığım büroda öğrendiğim birinci kural; bir avukat personli olan sekreteri ile asla arkadaş olamaz, özel alanına sokamaz yoksa mesleki açıdan çok sıkıntı yaşarsınız. Ne demek sizin arkakadaşınızla olan muhabbetinize karışmak , siz oradayken kafasına göre müzik açmak falan. Ben sizin yerinizde olsam ikisinide hayatımdan çıkartır, bundan sonra insani ilişkilerimi ve yöneticilik kabiliyetimi ciddi olarak gözdem geçiririm. Öncelikle personelinizin size hitap şekli ve gösterdiği saygı bile oraya gelen müvekkilin gözündeki yerinizi etkiler. Resmi hitap ve davranışlar her zaman iyidir.Yaşınız genç diye tahmin ediyorum, bizim mesleki başarımızın yarısı hukuki bilgi ve birikimse diğer yarısıda dışarıya karşı yarattığımız duruşumuz ve insanlar üzerinde bıraktığımız etkidir. Bilgi birikiminiz çok yüksek olsada; insanların saygı duyup, biraz çekindiği bir etki yaratamazsanız müvekkilleriniz ve mesleki çevrenizden saygı görmez ve başarılı olamazsınız. Ayrıca erkek arkadaşınız bile olsa kimseye mesleki bilgi birikimizle ilgili ulu orta laf söyleyecek bir haddi vermemenizi tavsiye ederim.