• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum

Beni de düşündüren bu. Acaba müvekkiller de aynı şeyi düşünürler mi diye. Gerçi müvekkillere daha resmi ama eski erkek arkadaşıma çok yakın davranıyor sanki onun da arkadaşıymış gibi :/
Bakın yaşım sizden büyük diye tahmin ediyorum. Bundan yıllar önce staj yaptığım büroda öğrendiğim birinci kural; bir avukat personli olan sekreteri ile asla arkadaş olamaz, özel alanına sokamaz yoksa mesleki açıdan çok sıkıntı yaşarsınız. Ne demek sizin arkakadaşınızla olan muhabbetinize karışmak , siz oradayken kafasına göre müzik açmak falan. Ben sizin yerinizde olsam ikisinide hayatımdan çıkartır, bundan sonra insani ilişkilerimi ve yöneticilik kabiliyetimi ciddi olarak gözdem geçiririm. Öncelikle personelinizin size hitap şekli ve gösterdiği saygı bile oraya gelen müvekkilin gözündeki yerinizi etkiler. Resmi hitap ve davranışlar her zaman iyidir.Yaşınız genç diye tahmin ediyorum, bizim mesleki başarımızın yarısı hukuki bilgi ve birikimse diğer yarısıda dışarıya karşı yarattığımız duruşumuz ve insanlar üzerinde bıraktığımız etkidir. Bilgi birikiminiz çok yüksek olsada; insanların saygı duyup, biraz çekindiği bir etki yaratamazsanız müvekkilleriniz ve mesleki çevrenizden saygı görmez ve başarılı olamazsınız. Ayrıca erkek arkadaşınız bile olsa kimseye mesleki bilgi birikimizle ilgili ulu orta laf söyleyecek bir haddi vermemenizi tavsiye ederim.

Bakın yaşım sizden büyük diye tahmin ediyorum. Bundan yıllar önce staj yaptığım büroda öğrendiğim birinci kural; bir avukat personli olan sekreteri ile asla arkadaş olamaz, özel alanına sokamaz yoksa mesleki açıdan çok sıkıntı yaşarsınız. Ne demek sizin arkakadaşınızla olan muhabbetinize karışmak , siz oradayken kafasına göre müzik açmak falan. Ben sizin yerinizde olsam ikisinide hayatımdan çıkartır, bundan sonra insani ilişkilerimi ve yöneticilik kabiliyetimi ciddi olarak gözdem geçiririm. Öncelikle personelinizin size hitap şekli ve gösterdiği saygı bile oraya gelen müvekkilin gözündeki yerinizi etkiler. Resmi hitap ve davranışlar her zaman iyidir.Yaşınız genç diye tahmin ediyorum, bizim mesleki başarımızın yarısı hukuki bilgi ve birikimse diğer yarısıda dışarıya karşı yarattığımız duruşumuz ve insanlar üzerinde bıraktığımız etkidir. Bilgi birikiminiz çok yüksek olsada; insanların saygı duyup, biraz çekindiği bir etki yaratamazsanız müvekkilleriniz ve mesleki çevrenizden saygı görmez ve başarılı olamazsınız. Ayrıca erkek arkadaşınız bile olsa kimseye mesleki bilgi birikimizle ilgili ulu orta laf söyleyecek bir haddi vermemenizi tavsiye ederim.
Çok haklısınız. Meslekte tam ilerlemiş kendi ofisimi açabilmiş parlamaya başlamışken bu durumlar biraz aşağı çekti beni malesef.. hem yoktan yere stres oldum hem enerjim gitti. Oysa mutlu olacak çok şey yaşadım son günlerde ama sevinmek şöyle dursun hep bi düşünceli hal..
Sürücülüğümü eleştirmesi yüzünden arabamı bile kullanmaz olmuştum. Oysa seviyordum araba kullanmayı. Uff kafam çorba gibi..

Kız herife yürümüş, herif de karşılamış. Kızın bir suçu yok, arkadaşım demişsiniz, bekar adam sonuçta etkilendiyse yürür. Ne bilsin eski sevgiliniz olduğunu?

Siz de ilişkiniz olmayan biriyle ya görüşmeyin ya kıskanmayın. Sevgili olmayalım ama sadece benim ol mantığı çok saçma.

Ek olarak adam size hakaret etmiş bilmem farkında mısınız?

Sekreterin iş ortamında bu kadar kişisel soru sorması bence nereden baksak saçmalık ya.

Birde bu hukuk bürosu mu çok değişik yani bu nasıl bir rahatlık ben oraya gelsem sizin müvekkiliniz olsam ilişiğimi keserdim büyük ihtimalle ciddiyetsiz bence

Ayy şimdi sen kafayı yemişsin sen sahtekarsin diyen de avukat sizde avukatsiniz o zaman her kadına hakarete karşıyım ama sizin bu mesleğinizin bı saygınlığı var kendi ayaklarınızın üzerinde durarak bir büro da acmissiniz bu seviyesiz adamı hayatınızda tutmayın lütfen ya

Şarkılar falan değişik ne ara siz arkadaşınız ve sekreterimiz konuyu şarkılara burçlara getirdiniz üç yıllık çalışma hayatımda hiç böyle patron sekreter ve arkadaş üçlemesi görmedim açıkçası :)

ama sizde abartmışsınız aşamayacak birşey yok
uff kızı bosverin de adam çok itici geldi bana
Ahahha hakikaten ya dizi sahnesi gibi. Ne biçim iş yeri orası, işini yapsa herkes böyle olmayacak. Hayır bu ülkeye iş lazım iş, pembe dizi değil. Çalışsınlar biraz :)

Ahahha hakikaten ya dizi sahnesi gibi. Ne biçim iş yeri orası, işini yapsa herkes böyle olmayacak. Hayır bu ülkeye iş lazım iş, pembe dizi değil. Çalışsınlar biraz :)
Bence de öyle ama çok normal değil yani normal iş yerlerinde hiç böyle birşey görmedim

Sizce her yerden silmeli miyim?
Onunla kendime yaptığım en büyük kötülüğün çevremi boşaltmak olduğunu fark ettim. Aşırı mutsuzdum buğün :(

Back
X