Gereksiz mi kıskançlık yaptim sizce ?

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kizlar yakinda düğünüm var özel hoca tuttuk eşimle.Dogudayiz kurs yok , bir tane bayan hoca buldu halk egitim o da eğitim almamis ama kendini gelistirmis bir bayan.Vals yapicaz .Çok kiskanc biri degilim aslinda dans hocasi tutalim diyr de ben israr ettim.Yani esimin elini tutacagini dansi gostermek icin onunla da dans edecegini biliyordum.Ama hoca benimle gosterdi başta sonra benden izin aldi eşimle de hareketleti yapabilir miyim diye.Izin aldiktan sonra da hep esime gosterdi.Biraz huzursuz oldum .Ilk dersti ama en sonda dönerek gelip erkegin kadinin beline doladigi bir hareket var .Ilk dersten bunu gosterince ben biraz kiskandim acikcasi Bilmiyorum belki de ilk dersten gosterilir suclamiyorum da hocayi.Ama hem tecrubesiz gibi geldi hem de biraz rahatsiz oldum sondaki hareketi durup durup gösterince . Hoca eve gelip ders veriyor ve devam etmekte kararsizim.Gereksiz mi sizce kiskancligim dugunden once dans icin kurs alan var mi aranizda

bence kıskançlığınız gereksiz. hem de en başından biliyormuşsunuz , bu durumda gereksiz. rahatsız olucaksanız başta kursa gitmemeniz gerekiyordu. şimdi sessizce dansı öğrenmeye odaklandı en iyisi.
aslinda bana da gereksiz geliyor.Hoca bi bana bi esime gösterse sorun olmayacakti ama onda tam hoca degil.Yani okuyarak degil görerek ogrenip kendini gelistirmis.dusunememis de olabilir ama istemszice kıskandım esimle daha cok ilgileniyor gibi hissettim

Folklor kursu alsaydın madem dans hocasının dokunmasını kıskanacaksin.. şaka gibi,hem vals kursu almak istiyorsun hem kadın kocana değmesin istiyorsun.
Bence çok gereksiz bir kıskançlık, dile getirmeyin, gülerler
ya bana da gereksiz geliyor kiskancligim aslinda.Sadece hoca daha çok eşime gosterdi gibi geldi ben cogu yerde seyirci oldum rahatsix etti bu durum benu

Kadın me yapıcaktı amuda kalkarak mı öğretecekti pardon ? Kıskanç değilim ama diyip bunu bile kıskandıysanız evet normal bır kıskançlık sınıfına değilde anormal kıskançlık sınıfına giriyorsunuz
hayir ogretsin dans etsin.Basta bir defa bana gosterdi sonra izin aldi ve hep esimin uzerinde gösterdi. bu durum beni rahatsiz etti biraz

ya bana da gereksiz geliyor kiskancligim aslinda.Sadece hoca daha çok eşime gosterdi gibi geldi ben cogu yerde seyirci oldum rahatsix etti bu durum benu
Bir dansı erkek yönetir.
Yönetir demeyeyim de, partnerini taşıyan erkektir.
Bu sebeple ona göstermesi çok normal değil mi?

Dans kursundaki hocadan kıskanacak kadar ne yaşadınız acaba?

Bir dansı erkek yönetir.
Yönetir demeyeyim de, partnerini taşıyan erkektir.
Bu sebeple ona göstermesi çok normal değil mi?

Dans kursundaki hocadan kıskanacak kadar ne yaşadınız acaba?
hic bi sey yasamadim aslinda guvenimi sarsacak ama bilmiyorum sevgiliyken salsa kursuna gittik kıskanmadım hic.Ama evlendikten sonra daha çok sahiplendim galiba alışamadım boylr durumlara

Aklima normalde duz yolda yuruyemeyen gorumcemin dugun icin ozel tango dersi almasi geldi,cok komik ya,neden dans etmeyi kendiniz ogrenmiyorsunuz da su devirde elin koronali midir degil midir hocasini tutuyorsunuz?
Bu yasa kadar ogrenmediyseniz bundan sonra zor zaten.
haklısınız ya .Ben basta gereksiz sekilde istedim gelin kaprisi yaptim biraz o da olacak bu da olacak dans da böyleolcak diye.

offfff bi salın bence. insanlar işlerini yapsınlar. insanlar bulunmaz hint kumaşı nişanlınızın aklını çelmek için sırada beklemiyor
sirada bekliyorlar demedim ki.hocada da suç bulmadim.Sadece daha once vals kursu hic almadim daha cok erkege göstermesi ve donerek beline sarilma harketi en sonda .onu ilk derste gostermesi normal mi ben mi gereksiz kiskanip rahatsiz oldum diyesordum

Bizde dans dersi aldık serbest stil ama valsla çok benzer. Tabi biz dersi erkek hocadan aldık özel dans kursunda o hareketi iki erkeğin karşında yaptığını düşün :D Şey gibi hastayım ama müdahaleyi kadın yapsın erkek doktorsa şuramı buramı açmayım gibi

bu işin okulunu okumuş olsa kıskanmayacak mıydınız kadını ? sürekli okumamış ama kendini geliştirmiş diyorsunuz da anlamadım o detayın önemini.
tam bilmiyor biraz istemeyisimdeki etken de bu.Şarki uzerinden hareketleri gosteriyor biz sarkiyi begenmeyince ben buna calismadim çalışıp geleyim bu sarki daha hareketli dedi.

Back
X