- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam bilmiyor biraz istemeyisimdeki etken de bu.Şarki uzerinden hareketleri gosteriyor biz sarkiyi begenmeyince ben buna calismadim çalışıp geleyim bu sarki daha hareketli dedi.
amin insallah tesekkur ederim :) malesef cogu sey icimde ukte olarak kalacak virusten dolayi ama saglik olsunOf yaa sizin de sansiniza hastalik cikti.allah mutlulukla kutluycaginiz guzel gunler versin bol bol.caninizi sikmayin![]()
Keske senin de kafa yapin Mardin gibi olsa guzelimHayatı yaşamaya çalışma şekli=Paris
Kafa yapısı= Mardin
Izin aldiktan sonra da hep esime gosterdi.Biraz huzursuz oldum .Ilk dersti ama en sonda dönerek gelip erkegin kadinin beline doladigi bir hareket var .Ilk dersten bunu gosterince ben biraz kiskandim acikcasi
daha cok erkege göstermesi ve donerek beline sarilma harketi en sonda .onu ilk derste gostermesi normal mi ben mi gereksiz kiskanip rahatsiz oldum diyesordum
kiskanclik da oldu yetersiz de buldum.Ve bilmedigim icin de sordum en sonda dönüp beline sarilip gelinin yan yattigi bir hareket var durup durup onu tekrarlamasi beni rahatsiz etti.ilk ders de adımları ogrendik sadece
Ciddi soruyorum .nisanlim kismeye temas etmesin nerede yazmışım?
Angaralıyız bizdeYeni gordum sizin mesajinizi.Seni mi kiricam tabi ki de teperim .Horona kurban ol senBir tarafi Karadenizli birinin ince cizgisidir horon
Laf ettirmeyiz
Güzelin miyim gerçekten?Keske senin de kafa yapin Mardin gibi olsa guzelimMardine kurban ol
![]()
Vals erkeğin baskın olduğu yani yönettiği bir dans o nedenle eşinizde daha fazla göstermesi normal bence.. bir de yani abartmayın, kadın dans öğretsin istemişiniz o da öğretiyor, mecbur dokunacak takılmayın bu kadar.. hemen sizin kocanıza mi göz dikecek sanki..hayir ogretsin dans etsin.Basta bir defa bana gosterdi sonra izin aldi ve hep esimin uzerinde gösterdi. bu durum beni rahatsiz etti biraz
Bence kıskançlığınız tamamen gereksiz. Bu şekilde hayatın geçmeyeceğini düşünüyorum. Hem siz istemişsiniz ders almayıKizlar yakinda düğünüm var özel hoca tuttuk eşimle.Dogudayiz kurs yok , bir tane bayan hoca buldu halk egitim o da eğitim almamis ama kendini gelistirmis bir bayan.Vals yapicaz .Çok kiskanc biri degilim aslinda dans hocasi tutalim diyr de ben israr ettim.Yani esimin elini tutacagini dansi gostermek icin onunla da dans edecegini biliyordum.Ama hoca benimle gosterdi başta sonra benden izin aldi eşimle de hareketleti yapabilir miyim diye.Izin aldiktan sonra da hep esime gosterdi.Biraz huzursuz oldum .Ilk dersti ama en sonda dönerek gelip erkegin kadinin beline doladigi bir hareket var .Ilk dersten bunu gosterince ben biraz kiskandim acikcasi Bilmiyorum belki de ilk dersten gosterilir suclamiyorum da hocayi.Ama hem tecrubesiz gibi geldi hem de biraz rahatsiz oldum sondaki hareketi durup durup gösterince . Hoca eve gelip ders veriyor ve devam etmekte kararsizim.Gereksiz mi sizce kiskancligim dugunden once dans icin kurs alan var mi aranizda
Bizde dans dersi aldık serbest stil ama valsla çok benzer. Tabi biz dersi erkek hocadan aldık özel dans kursunda o hareketi iki erkeğin karşında yaptığını düşünŞey gibi hastayım ama müdahaleyi kadın yapsın erkek doktorsa şuramı buramı açmayım gibi
Hareketlerini bile bilmediginiz dansi kisa surede öğrenip olmasi gerektigi gibi yapabileceginizi dusunuyor musunuz?Dansi bilmediğim icin sordum bu dans da bu hareketler mi var ,gereksiz mi kiskancligim diye.