- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Aynen böyle oluyor. Nasıl gidiyor bilmiyorum. Eşim de bir yerlerden indirim buluyor nasıl buluyor bilmiyorumyalnız değilmişim ya içime su serptin
nerde indirim kapmanya görsem ihtiyacım olmasa bile alıyorum
markete bi ekmek almaya gidiyorum 300 lıra harcayıp çıkıyorum
500 liralık alışveriş yapıyorum ev geliyorum yemeye bişey yok hep ıvır zıvır
para bozuldumu hemen gidiyo
bende aynısını düşünüyorum cnmAynen böyle oluyor. Nasıl gidiyor bilmiyorum. Eşim de bir yerlerden indirim buluyor nasıl buluyor bilmiyorum
Benim dışımda herkes geçiniyor sanki
Ya bu biriktirme huyunu Nasıl aşıcaz?
Krem parfüm yiyecek herşeyi yedekliyorum
Geçen Bi tshirt aldım ilk giydiğim gün kendimi güzel hissettim gittim aynı gün üstümdeyken aynısından Bi daha aldım (hatta aynı renk)
2-3 tane kullandığım el kremim var (hepsi aynı işe yarıyo neden bu kadar çok olduğunu bende bilmiyorum ) Bi tanesinin kokusunu çok sevdim gittim bidaha aldım yedekte duruyo. Oysa ben krem sürmeyi çok da sevmem. Muhtemelen bozulacak ve atıcam
Sanki kalmayacak bitecek onsuz olamam gibi geliyo
Ben de tam olarak aynısını hissediyorum. Sanki biterse bir daha bulamazmışım gibi.
Dans benim de ceptetebim var. Şimdi ben altın hesabı açtım bir tane. Ama vadesiz yazıyor. Döviz falan mı açayım??
tüh keşke 3 gün önce görseydim bunu..
süreli kredi kartı puanım vardı ziyan olmasın diye çarçur ettim resmen..
Aynı tshirtten 7 tane mi varAaaaa kızlar rezillik diz boyu, ben kendimi türümün tek örneği sanıyordum. Siz yine çift alıyorsanız iyi ben çift ile de sınırlı kalmıyorum. Mayıs gibi bir tshirt gördüm, iki siyah iki beyaz aldım. Giyince çok beğendim gidip 5 siyah 5 beyaz daha aldım. 2 şer tanesini giyiyorum, son alınan 5 çifti ise gelecek yıllar için sakladım. Ha ben çok giyim alışverişi yapmam, giyime çok para da harcamam zaten temiz bakıyorum giysilerime mesela ama böyle bulunca da asla tek alamıyorum, iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum. Yokluk gördüm acaba bu yüzden mi böyle stok yapıp saklıyorum diye düşünüyorum.
Sahte olmaz demi ya:)) ben de yapcam da bunuGramaltin.com diye bi site var kredi kartı puanlarını kullanabiliyosun. N11 ve gittigidiyorda da daha uygun fiyatlı bulup 4 taksitle alman mümkün. Gram ya da çeyrek hangisinden istersen alıyosun. Kargoyla gönderiyolar :)
Aynı tshirtten 7 tane mi var
Hangi tshirt o söyle de bende bakayım ona merak ettim
Millet pis sanıyo ama biliyo musun
3 tane dar paça çok koyu laci pantolonum var hep onları giyiyorum (çünkü çok zayıf gösteriyo ve herşeye uyuyo)
Bazı arkadaşlarım hep aynı pantolonu giydiğimi sanıyormuş
Eski sevgilim yıllardır şu beyaz converci eskitemedin demişti. Halbuki her yıl yenisini alırım.
Yokluk görmenin etkisi var mı bilmiyorum. Kimisi önceden yoktu şimdi var alıyorum diyo kimisi ben hep istediğimi aldım şimdi alamayınca kötü hissederim diyo. Biraz bahane sanırım. Ancak aynı bahaneye bende sığınıyorum :) küçükken çok ayakkabım olmazdı şimdi evi ayakkabı doldurdum. Çoğunu 1 defa giydim bıraktım. Sabah yedek spor ayakkabımı ararken babam şok geçirdi onu da mı yedekledin diye :) napayım beyazın rengi çabuk gidiyoben birikimimi de yapıyorum harcıyorum da o yüzden kimse bişey demiyo.
Ama yinede Bi tshirte pantolona takıntılı olmayan çeşit çeşit giyenlere imreniyorum..
Almasına alıyorum ama giyerken elim hep aynı şeye gidiyo
Sahte olmaz demi ya:)) ben de yapcam da bunu
Çok ucuzmuşşşÖzelliği olan bir t-shirt değil, düz baskısız ovalimsi V yaka ama en güzel tarafı yıkandığında ağzı burnu kaymıyor. İster jean ile giy, ister ceket içine, gayet kullanışlı yani. Fiyatı da 6.99 falandı, ihraç fazlası
Uygun kalıp pantolon bulduğumda da mesela en kullanışlı iki rengi alırım ama bunun stok yapmakla alakası yok, boyum çok uzun ve ince yapılıyım. Denediğim pantolonların en dar kalıbı bile kalçalardan büyük geliyor ve boyları bileğimde kalıyor ben şimdi bulunca almayıp ne yapayım
Herşeye rağmen, aynı şeyleri giyip duran biri değilim, farklı renkleri ve farklı modelleri seviyorum o yüzden hep aynı şeyi giydiğimi söyleyemezler ama cidden spor ayakkabının yedeği olayına ben bile şaşırdım
Evet bahane olabilir belki ama bizi de böyle kabul etsinler
Ay süper çok heyecanlandım şöylr bi baktım da siteye insan biriktircem diye gaza gelir vallahi :)) çok teşekkürlerYok olmaz ya gramaltindan alınca sahte çıkma şansı yok. N11den alırken de satıcı isimlerini şöyle bir araştırabilirsin :)
Ay süper çok heyecanlandım şöylr bi baktım da siteye insan biriktircem diye gaza gelir vallahi :)) çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?