Gereksiz Para Harcama Alışkanlığı

Aynen böyle oluyor. Nasıl gidiyor bilmiyorum. Eşim de bir yerlerden indirim buluyor nasıl buluyor bilmiyorum
Benim dışımda herkes geçiniyor sanki

Aynen böyle oluyor. Nasıl gidiyor bilmiyorum. Eşim de bir yerlerden indirim buluyor nasıl buluyor bilmiyorum
Benim dışımda herkes geçiniyor sanki
bende aynısını düşünüyorum cnm
ya bu ramazan harcadıklarımın hesabı yok
mutfak alışverişi yaptım 500
sonra 300 pazar
200 kasap
200 yazlık alışveriş
300 ev ihtiyacı 150 de öyle gitti
elimde var 100 lira
nereye gitti niye gitti bu paralar hiç anlamıyorum
öyle dışarı çıkıp gezen bi tipte değilim
evde bu kadar para harcamayı nasıl beceriyorum anlamıyorum

Ben de tam olarak aynısını hissediyorum. Sanki biterse bir daha bulamazmışım gibi.

Aaaaa kızlar rezillik diz boyu, ben kendimi türümün tek örneği sanıyordum. Siz yine çift alıyorsanız iyi ben çift ile de sınırlı kalmıyorum. Mayıs gibi bir tshirt gördüm, iki siyah iki beyaz aldım. Giyince çok beğendim gidip 5 siyah 5 beyaz daha aldım. 2 şer tanesini giyiyorum, son alınan 5 çifti ise gelecek yıllar için sakladım. Ha ben çok giyim alışverişi yapmam, giyime çok para da harcamam zaten temiz bakıyorum giysilerime mesela ama böyle bulunca da asla tek alamıyorum, iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum. Yokluk gördüm acaba bu yüzden mi böyle stok yapıp saklıyorum diye düşünüyorum.

Aynı tshirtten 7 tane mi var
Hangi tshirt o söyle de bende bakayım ona merak ettim
Millet pis sanıyo ama biliyo musun
3 tane dar paça çok koyu laci pantolonum var hep onları giyiyorum (çünkü çok zayıf gösteriyo ve herşeye uyuyo )
Bazı arkadaşlarım hep aynı pantolonu giydiğimi sanıyormuş
Eski sevgilim yıllardır şu beyaz converci eskitemedin demişti. Halbuki her yıl yenisini alırım.
Yokluk görmenin etkisi var mı bilmiyorum. Kimisi önceden yoktu şimdi var alıyorum diyo kimisi ben hep istediğimi aldım şimdi alamayınca kötü hissederim diyo. Biraz bahane sanırım. Ancak aynı bahaneye bende sığınıyorum :) küçükken çok ayakkabım olmazdı şimdi evi ayakkabı doldurdum. Çoğunu 1 defa giydim bıraktım. Sabah yedek spor ayakkabımı ararken babam şok geçirdi onu da mı yedekledin diye :) napayım beyazın rengi çabuk gidiyo ben birikimimi de yapıyorum harcıyorum da o yüzden kimse bişey demiyo.
Ama yinede Bi tshirte pantolona takıntılı olmayan çeşit çeşit giyenlere imreniyorum..
Almasına alıyorum ama giyerken elim hep aynı şeye gidiyo

Gramaltin.com diye bi site var kredi kartı puanlarını kullanabiliyosun. N11 ve gittigidiyorda da daha uygun fiyatlı bulup 4 taksitle alman mümkün. Gram ya da çeyrek hangisinden istersen alıyosun. Kargoyla gönderiyolar :)
Sahte olmaz demi ya:)) ben de yapcam da bunu

Özelliği olan bir t-shirt değil, düz baskısız ovalimsi V yaka ama en güzel tarafı yıkandığında ağzı burnu kaymıyor. İster jean ile giy, ister ceket içine, gayet kullanışlı yani. Fiyatı da 6.99 falandı, ihraç fazlası

Uygun kalıp pantolon bulduğumda da mesela en kullanışlı iki rengi alırım ama bunun stok yapmakla alakası yok, boyum çok uzun ve ince yapılıyım. Denediğim pantolonların en dar kalıbı bile kalçalardan büyük geliyor ve boyları bileğimde kalıyor ben şimdi bulunca almayıp ne yapayım

Herşeye rağmen, aynı şeyleri giyip duran biri değilim, farklı renkleri ve farklı modelleri seviyorum o yüzden hep aynı şeyi giydiğimi söyleyemezler ama cidden spor ayakkabının yedeği olayına ben bile şaşırdım

Evet bahane olabilir belki ama bizi de böyle kabul etsinler

Çok ucuzmuşşş
Ben 12.99 17.99 anca buluyorum
Bi kaç tane de stok bana yapsana onlardan beyaz olsun takıntılıyım ben
Pantolon konusunda haklısın
Keşke bana da denk gelmese de bende stok yapsam, öyle stoğa can kurban

sizin icinde ayni durummu bileme ama . bankalar kredi ve banka hesap kartlarina aylik limit koyuyor . mesela ayda 10 kerenden fazla surersen kredit veya banka kartini her surmede sana bir miktar para odemen gerekiyor. belki oyle yaptirirsaniz kendinizi frenlemek icin bir bahaneniz olur.

Hiç yapamıyorsan, bireysel emeklilik yap.

Kredi kartına bağlat, mecbur ödüyorsun.

Kredi kart limitini düşür ve elinr geçen her parada yarım altın (400tl gibi), tam altın (800tl) al derim.

Ben böyle yapıyorum.

Bazı bankaların bazı şirketlerle anlasması oluyor mesela ben doğuş grubundaydım garantıden maaş alıyordum bi kuruş bile kesinti yapılmadı. Bi araştırın derim böyle olursa mantıklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…