Su son zamanlarda o kdr cok daraldimki sadece susup oturmak bi koseye cekilmek istiyorm''koç kadını'' statüne yakışmayan susmalar sergiliyorsun.
tuhaf.
ezdirme kendini.
bende koç kadınıyım adamın aklını alırım valla kim olursa olsun o kim ki karışacak
Ben artik o durumdan suphe etmeye basladim abimin huyunu bildigi halde gitti soyledi halbuki benimle dertlese bilirdi ben her skntisinda yaninda olurum.Oda kötü niyetli degildir bence sende biraz ilgi verir samimiyet kurmaya calisirsan artik okadar samimi olmaya calisir ..
Cnm ztn o ilk olayda konusmayi biraktim ben o kizla ne oldugunu anladim kestim samimiyetimi.Tamam da tek o değil ki ortada bi gereksiz samimiyet varsa buna sende dahilsin
Yoksa he der geçersin sevdiğim bi çocuk var demezsin
Hele ki bu olaydan sonra konuşmaya devam etmezsin, ediyosun .
sen de ağla gerekirse. bir de koç kadınıymışsın. bu kadar duygusal değiliz biz. silkelen ve kendine gel!Cnm ztn o ilk olayda konusmayi biraktim ben o kizla ne oldugunu anladim kestim samimiyetimi.
Kalbi kirilinca hemen agliyo naz fln yapiyo abime sonra ben kotu oluyorm.
Sen yurtta kalirsin ayri eve cikamazsin benim boyle bi akrabam vardi kiz iki gune degisti hem abinle bende gelirim haftasonlari yanina fln diyo.nasıl karışıyor bi anlatır mısın? elin kızı benim taa ünide ayrı evde kalmama karışacak. parçalarım onu.
Abime derim abi bu kız laf taşıdı bende merhaba dersem senin hatrına, daha da konuşmak istemiyorumCnm ztn o ilk olayda konusmayi biraktim ben o kizla ne oldugunu anladim kestim samimiyetimi.
Kalbi kirilinca hemen agliyo naz fln yapiyo abime sonra ben kotu oluyorm.
Sorun ztn benden baska yazisacak birisinin olmamasi degil.Abime derim abi bu kız laf taşıdı bende merhaba dersem senin hatrına, daha da konuşmak istemiyorum
Bu kadar net olursan daha az sorun yaşarsın
Nazlansın dursun sendne başka yazışacak kimsesi mi yok
Cevap vermeSorun ztn benden baska yazisacak birisinin olmamasi degil.
Isi dusuyo mesela abimle ilgili hoop beni ariyo ztn oyle insanlarla icli disli biri degilim iyice sinirlerim geriliyo
senin anan baban yok mu ? onlar dururken elin kızına mı düşmüş laf söylemek? senin üstünde bi hakkı mı varmış da karışıyor? o kız benim abimin sevgilisi olcak alırdı ağzının payını.Sen yurtta kalirsin ayri eve cikamazsin benim boyle bi akrabam vardi kiz iki gune degisti hem abinle bende gelirim haftasonlari yanina fln diyo.
senin anan baban yok mu ? onlar dururken elin kızına mı düşmüş laf söylemek? senin üstünde bi hakkı mı varmış da karışıyor? o kız benim abimin sevgilisi olcak alırdı ağzının payını.[/QU2OTE]
Ne biliyim cnm abimle is ciddiye binince kendi kendine tribe girdi kac gundur sinirden basim agriyo.
Oyle yani artik sabrim kalmadi patlicam zor tutuyorum kendimi ama hadi hayirlisiyok artık
sen üzüleceğine bırakta o üzülsün
kanser mi olcan?
tövbe tövbe
ayrıca bu yaptıgı gereksız samımıyet degıl, ayarsız yakınlık
ona neyse kendını baya baya gelın rolüne kaptırmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?