Gereksiz samimiyet!!

böylelerine ikiyüzlü deniyor malesef..uzak dur ağlarsa ağlasın konu sahibi gibi böyle iyi niyetli insanlar nie hiç beni bulmaz hep bdv de var:)))

Samimi olmak istemesini masumane bakiyorum hatta kendisi de gorumcemi cok seviyorum iletisim kurmak istiyorum ama o bana soguk davraniyor diye bi konu acmis olabilir burda :) konu sizin ozel hayatiniza ve aldiginiz kararlara gelince orda durmasi gerektigini bildirmek sizin elinizde izin vermeyin

Cnm ztn o ilk olayda konusmayi biraktim ben o kizla ne oldugunu anladim kestim samimiyetimi.
Kalbi kirilinca hemen agliyo naz fln yapiyo abime sonra ben kotu oluyorm.
oo işin zor yani hatta sizin ailenin tamamen işi zor gibi

Valla bu sekilde davranmaya devam edrrse agzinin payini vericem artik hep alttan al biktim kalbini kirmamaya calistikca ustume geliyo

cilveyle nazla abinin aklını alıyorsa ne yaparsan yap zararlı çıkarsın evlenmeseler bari

hatasının farkına varıp seninle iletişimde olmaya çalışıyordur, belki.

Cnm ztn o ilk olayda konusmayi biraktim ben o kizla ne oldugunu anladim kestim samimiyetimi.
Kalbi kirilinca hemen agliyo naz fln yapiyo abime sonra ben kotu oluyorm.

Mesafe iyidir.
O nazlıysa siz de öylesiniz herkes ana baba evladı.
En sinir olduğum insan modeli her haltın içinde hem de ortada fol yok yumurta yok.
Söylediklerine he he deyip geçin kendi bildiğinizi yapmaya devam edin. Çekişmeye gerek yok.

Yok cnm benm oyle kavgayla dovusle isim olmaz herzaman mutlu olmasini isterim bi skntısı olsun gelsin paylassin kimseye soylemem ama bi anda kizin tavirlari degisince uzak durmaya basladim ne hali varsa gorsun.

Kavga etmeden, tartişmadan açik açik konuş o zaman kizla. "Abimle olan ya da herhangi bir sorununda yaninda olurum; ama lütfen hayatima bu kadar müdahale etme. Sana sirrimi verdim, sen abime soyledin. Belki kötü niyetle yapmadin ama böyle seyler soğukluk yaratir" gibi konuşabilirsin bence. Açik olmak her zaman iyidir.

Yok cnm benm oyle kavgayla dovusle isim olmaz herzaman mutlu olmasini isterim bi skntısı olsun gelsin paylassin kimseye soylemem ama bi anda kizin tavirlari degisince uzak durmaya basladim ne hali varsa gorsun.

Aynen öyle. Denrnmişin denemesi olmaz.
Bir kere sırrınızı özelinizi paylaşmışsınız pişman etmiş.
Ben karşıdakinin sırrına sadakat duymayan insana hrp şüpheyle yaklaşmışımdır. Lakayt biri demek ki.
Ha derdi gönlünüzü almaksa her şeye karışacağına "özür dilerim abine bir anda söyleyiverdim sonra toparlayamadım kusura bakma olur mu" diye özrünü dilesin bir kere.
Öyle üstüne vazife ya da değil her şeye karışmakla samimiyet kurulmaz zaten. O bambaşka bir şey.

Aynn cnm ozur bile dilemesini istemiyorum benden uzak dursun yeter cunku biliyorum ilerisinde basima bela olucagini simdiden arayi sogutmak en iyisi.

Samimiyet kurma pesinde diyorsunuz ama o samimiyet kurulmus ki sevdigim var diye soyebiliyorsunuz. Abinize soyklmediginiz bilginizi ona hic soylememeniz lazimdi ama olan olmus. Bundan sonra araya mesafe koyun uzulurse uzulsun. Bir dahada hicbir seyinizi ona anlatmayin daha ortada resmiyet bile yokken gerekte yok. Hem baksaniza abinizin soze patlamasina sebep olmus hic konusmasaniz bile yeridir bence.

Cnm ztn o ilk olaydan sonra konusmadim hatta telefonlarini acmadim mesajlara bakmadim ama bu seferde abimin kulagina gidiyo sorun cikiyo artik tamamen kesmeye calsiyorm

Cnm ztn o ilk olaydan sonra konusmadim hatta telefonlarini acmadim mesajlara bakmadim ama bu seferde abimin kulagina gidiyo sorun cikiyo artik tamamen kesmeye calsiyorm

O zaman acin telefonu ama soguk konusun. Selam verin ama muhabbet kurmayin. Abiniz derse aradi actim sogukta konusmadim ona oyle gelmis dersiniz olur biter.

Herseyi abinize yetistiriyorsa isiniz var zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…