• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gereksiz

Kötü bir niyetle paylaşmamız kız..Bu kadar üzerine gelmeyin yahu.Tarif edip mi buldursaydı..

Bu arada çok benziyorsun :)

Kötü bir niyetle paylaşmamız kız..Bu kadar üzerine gelmeyin yahu.Tarif edip mi buldursaydı..

Bu arada çok benziyorsun :)
anlam veremiyorum bu hiddet neden kim bilir kendileri ne yapıyor beni ilgilendirir mi hayır ben bu konuyu okusam başka yerde gidip hesap sormam çünkü bu benide ilgilendrmez yardımcı olmayacaksan laf kalabalığı yapmayacaksın öyle değil mi canım ?

Bildigim kadariyla fotonun linki google gorsellere yapistirilip aratilinca o fotonun hangi sitelere koyuldugu cikiyor, kızın profilide cikar yani. Bide bunu deneyin

Lütfen polemiğe girmeyiniz.
Paylaşılan fotoğraf izinsiz olduğu için yasal bir sorun yaşanmaması için kaldırılmıştır.

anlam veremiyorum bu hiddet neden kim bilir kendileri ne yapıyor beni ilgilendirir mi hayır ben bu konuyu okusam başka yerde gidip hesap sormam çünkü bu benide ilgilendrmez yardımcı olmayacaksan laf kalabalığı yapmayacaksın öyle değil mi canım ?

Laf kalabalıklığından ziyade sadece kötü bir niyetinizin olmadığını düşünüyorum ayrıca resimin orjinali varsa google görsel aramalardan bakabilirsin oraya yüklersen sana yardımcı olacaktır.

Back
X