- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi bilgilitugba
Bir ben mi benzetemedim ya? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var ne oldu kiBebeklik fotonuz var mi???
malesef öylee canımKaşlar bile ayni nerdeyse cidden çok benziyoo :)
var ne oldu ki
hayır belki o yok aramızdaçükü tek ardeş değilim evdeAilenle uvey oldugunu dusunuyosan dna testi yaptir sekerim boyle foto pesinden gidilmez
umarm sizde en ummadınız yerden yıkılırısnız bayyyyyKız okkalı bir tazminat davası açsa da ağzınızın payını alsanız keşke.
umarm sizde en ummadınız yerden yıkılırısnız bayyyyy
bu seni değil beni ilgilendirir sen önce terbiyenin ne anlmaa geldiğini bir öğren olur mu seninle muhatap olacak değilim tartışamam bile ..Senin hadsizliğini sitedeki herkes biliyor.Dalgana bak sen,terbiyesiz.
bu seni değil beni ilgilendirir sen önce terbiyenin ne anlmaa geldiğini bir öğren olur mu seninle muhatap olacak değilim tartışamam bile ..
anlam veremiyorum bu hiddet neden kim bilir kendileri ne yapıyor beni ilgilendirir mi hayır ben bu konuyu okusam başka yerde gidip hesap sormam çünkü bu benide ilgilendrmez yardımcı olmayacaksan laf kalabalığı yapmayacaksın öyle değil mi canım ?Kötü bir niyetle paylaşmamız kız..Bu kadar üzerine gelmeyin yahu.Tarif edip mi buldursaydı..
Bu arada çok benziyorsun :)
sözüm var şubatta inşallahMerak ettim sen evlenecektin ya evlendin mi?
Hmm anladım konu dışı oldu ama merakımdan sordum.sözüm var şubatta inşallah
anlam veremiyorum bu hiddet neden kim bilir kendileri ne yapıyor beni ilgilendirir mi hayır ben bu konuyu okusam başka yerde gidip hesap sormam çünkü bu benide ilgilendrmez yardımcı olmayacaksan laf kalabalığı yapmayacaksın öyle değil mi canım ?