Geri adım atmayı bilmeyen eş

Bloklama disinda yasadigim ayni şeyler ayni hissiyat ne zaman duzeldi biliyomusun ben onu umursamamaya basladigim zaman kesinliklr barışmak için ayagina gitme bırak on gün kus dursun boyle yaptikca bo taraflari kalkiyo erkeklerin koşturunca kiymetli oluyosun dene sende umursamaz davran seni aglarken sakin gormesin uzuldugunu belli etme keyfine bak rahat takıl tv izle cekirdegini çit muzigi dinlerken söyle boyle gore gore öğrenecek kusmemeye çünkü yaptıginin karşılığını bekledigini bulamadiginda anlayacak ve birakacak
 
Sen de onun iki katını yap onun huyunu ona göster diyemeyeceğim ben çünkü zaten karakterin bu yönde olsa asla alttan alamazdın.

Aylarca küs kalabilen, düşmandan da düşman belleyen bir adamın çocuğu olarak yalvarırcasına rica ediyorum ki çocuk yapmayın. Senelerce annemi saçma sapan kavgalar yüzünden dünyanın en kötü insanı gibi yok sayan, yüzüne bok görmüş gibi bakan bir babaya sahibim. Bana da yapmaya başladığından beri keşke diyorum keşke annem zamanında sktiri çekebilseymiş. Keşke kendi kinli dünyasında kinlenebileceği başka insanlar arayıp dursaymış da çocukluk gençlik yıllarım ağlamakla geçmeseymiş.

Huy maalesef değişmiyor hele ki sizin gibi alttan alan birinin varlığına güvenerek ömür boyu aynı çizgide devam edecektir.

Şu da var ki bence en acısı kendileri acı çekip pişmanlık asla duymuyor siz üzülüp huzursuz olup yıpranırken. Sanki kavganızın sebebi onu bıçaklamanızmış gibi %100 haklı olduklarına inanan bir kafa yapısına sahip bu tipler. Allah yardımcın olsun.
 
KaraBiberim07 @vidid ben de dün onun uyumak için gittiği odaya gidip bilgisayarla uğraştım mecbur yatak odasına gitti sonra ben de gittim fazla konuşmadık ama bu sabah hiçbirşey olmamış gibiydi
@Migim aslında özür dilemeyi biliyordu ama bir kaç kere aynısını yapmıştı bu kadar sürmedi aynı gün barışmıştık

Delimelianka çok teşekkür ederim canım...

@Lucky7 aynen öyle ~.~
 
bir erkeği bu kadar şımartıp, totosunu kaldırırsanız olacağı budur. birine kul köle olmak, kendi değerini düşürmek, yerlere sermek demek aynı zamanda. eşiniz siz onu şımarttığınız için artık sizi daha kolay harcıyor. bunun önüne geçmek için o size nasıl davranıyorsa, aynen öyle davranıp, sonra neden böyle oldun dediği zaman , bende senin gibi olucam artık sen beni alıştırdın bu davranışlara diceksiniz. sonra bak nasıl yumuşuyor.
 
@clock eve gidince öyle yaptım canım ve bundan sonra da öyle yapacağım yoksa çok yıpranıyorum...

Anna de Boullan bir keresinde teip atayım dedim baktım o da bana trip atıyor kişiliği mi böyle çözemedim ama artık alttan almıyacağım bu sonuncu iyi ders oldu bana sağol canm
 

Bu arkadasi dikkatli okumanizi tavsiye ederim.
 

Bazen bana da öyle geliyor cabım. Ben alttan alıp ağladığım için abartıyor. Ama dediğim gbi bu son olay bana iyi ders oldu. Ben de insanım sonuçta benim de gururum var elimden geldiğince tartışmamayı deneyeceğim tartışınca da bekleyeceğim ne kadar zor olsa da
 



Görmüş geçirmiş birinden yorum almak iyi oluyor. Ben de korkuyorum hep böyle devam ederse. Aynı evde küs olmak bana zor geliyor çünkü. Ama elimden geleni yapıp bu huyundan vazgeçirneye çalışacağım.Bu huyundan vazgeçene kadar çocuk düşünmüyorum ben de canım.
Teşekkürler canım...
 
Bak canim, benim esim seninki kadar olmasa da alttan almayi sevmeyen birisi, ben de icimi dokup odayi terkederim, ilk zamanlar senin gibiydim naz yapardi fakat simdi gidip yatip uyuyorum, sabah bir kelime bile konusmuyorum, ha gerekirse konusuyorum, küsmuyorum, sadece yaptigi tribin umrumda olmadgini gosteriyorum ona, ozellikle boyle gergin zamanlarimizda odaya gecer eglenceli bir film acar izlerim ya da kitap okurum, yani kafama takmam, küs gibi davranma ama o konusmadikca da konusma, yemegi yiyince cekil odana ya da is guc varsa onunla ilgilen ama onunla ayni odada oturma, hele hele bu sorunu kafana taktigini, mutsuz oldugunu hic belli etme, denenmis ve basariya ulasmis bir taktikdir.
 
Aynen dene ve sakin barismaya calisma dayanamayip bir olur iki olur sende alisirsin oda alışır öğrenir senin takmadigini gordugu zaman uzatacak bişeyide kalmayacak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…