Geri adım atmayı bilmeyen eş

Ah canım o kadar doluyum ki bu konuda. Aslında eşimin evlendiğimizden bu yana benden yana tek sıkıntısı temizlik ve ev işleri. Eşim çok titiz evi her daim temiz düzenli çamaşırları her daim temiz yıkanmış olmasını ister. Ben de 18 sene boyunca okudum temizlikten çok Fazla anlamıyorum beklentilerini dört dörtlük yerine getiremiyorum. Arada aksattığım oluyor.. Yani son tartışmalar temizlik meselesinden dolayı çıktı. Halbuki elimden geleni yapıyorum ama eşime yeterli gelmiyor. Zaten bu sefer inşallah barıştığımızda kesinlikle yatağa küs girmemek ve yatak ayırmamak konusunda söz verdiricem. Yatak ayrılınca herşey kopuyor olaylar büyüyor inanamıyorum bu durma geldiğimize. 1-2 ay öncesine kadar Bizim kadar seven Mutlu olan bir çift var mı diye düşünürdüm hep şimdi resmen ayrılığın pençesindeyiz çok acı

benim eşim de bir aylık evliyken her kavgada ayrı yatmak isterdi, triplere girerdi. ben de alttan alırdım, yalvarırdım neredeyse.
ailesiyle alakalı ciddi bir sorun yaşayınca ipleri kopardım. çocuk avutacak değilim dedim ve boşanacağımı söyledim.
paçaları tutuşunca bir daha olmadı.

seni cok iyi anliyorum canim sanki dunyanin sonunu ben getirmisim gibi ah ah bu huyundan ah vazgecsedunyanin en iyi adamiolacak ama iste

benimki o sinirle cikar gider gibime geliyor ne guzel bir yolunu bulduguna sevindim

Ah canim benim kim bilir nasil uzulmussundur ayni evde iki yabanci olmak bir iki gun bile zorken bu kadar uzun sure ne kadar yiprandin kim bilir...

Erkegın de boyle trıplısını gormedım. Belkı de sen sımartmıssındır onu. Nasılolsa alttan alır dıyerek boyle davranıyordur belkı de .. Bence sen de ılımlı adım atma. Bırak farkına varsın hatalarının. Bak nasıl gelecek tıpıs tıpısss

Böyle bir sevgilim vardı aynen böyle ya kopyası. Ayrıldım kurtuldum, nişanlıyken de böyleydi dimi eşiniz?

Böylelerine yüz verdikçe tepene çıkar.
Sen de kapının anahtarını değiş de görsün dünya kaç bucak.

İnanki sen boyle yaptikca o abartiyor.sen de umursama o boyle yaptiginda yaklasma yanina sen de kus.biliyorum zor tutacaksin kendini ama bhnu basardiginda o ugrasmaya baslayacak goreceksin

Sen işi çözmüşsün, tıpkı benim gibi

Eski eşim geldi aklıma((
Düşmeyin üstüne kendini birsey sanmıs iyice
Ne demek noyu engellemek ya siz karı kocasınız
Siz de aramayın ve barısmak için adım atmayın

bence artık bırak bu huyunu oda vazgeçsin artık...

Yemin ederim benim esimde ayni konu sahibinin esi gibi canima tak etti ve bende adim atmadim artik bi konuda iki ay küs kaldi ayni evde en sonundada avukattan bosanmak istedigine dair kagit yollamis... yani her defasinda alttan aldim bir kerede ben almayim nolcak bakalim dedim sonuc bu oldu...

YUH!!

Ben anladimki kadin alttan aldigi surece evlilik devam ediyor almadigimiz zaman kopuyor.. evden ayrildim avukattan kagit geldikten sonra bir kere bile aramadi

Kendinden verme bu kadar. Üstüne düştükçe kendini geri çeker insanoğlu. Aynısını sen de ona yap. Yıpratma kendini. Gittiği yere kadar. Canına yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…