Geri adım?

Sabahleyın esıme bı anlık kızdım.. Arabadan ındım.. Sonra ablası yanında oldugu ıcın hemen arabaya geri bindim.. Cok fena inadım varda ... Hemen geri adım atmasaydım bu iş cok ama cok uzardı.. Gururunuzdan biraz fedakarlık edın..

Çok haklısın gurur olayı vuruyor beni. Birşey gururuma dokunduysa yıkılsın o derece uç noktada. Ama törpuluyorum şu anda.ogrenmeye çalışıyorum.

Çok haklısın gurur olayı vuruyor beni. Birşey gururuma dokunduysa yıkılsın o derece uç noktada. Ama törpuluyorum şu anda.ogrenmeye çalışıyorum.

torpule tabı.. Benden ınat kımse yoktur ailede herkes bilir..Ama bu tavrımı asla ama asla esıme karsı gostermıyorum..

Ya inanmıyorum bi evlilik nasıl bu noktaya geliyor bak ne güzel insanlar tartışma kus kalsa bile taktik arıyor kocalarını yola getirmek için bana çok tatlı geliyor bunlar keşke bende evli olsam bend ekocamla bikac gün tartışıp kussemde böyle tatlı çareler arasam ona kalırsa esinizde bi çaba goremiyorsaniz oda sizde bi çaba gormuyordur siz onu nasıl hiçbirşey yapmadan bekliyorsanız oda öyle davraniyordur oda öyle bekliyordur belki oda aynı şeyi düşünüyordur isteyen kadin yapardı ev dağıldı ama ortada kadın yok aileler girdi amankadinin umurunda değil diye oda aynı şeyleri düşünüyordur nasıl kiyiyosunuz evliliğe eşyalarınızı gitmiş olabilir geri alırsınız sizn eşyalar degilmi ya niyebmillete dagittiriyorsunuz yazı kgunah valla bu şimdi carr arayan kadınlarda belki zamanında kocalarına yapma etme düzel artık diye yakinmışlardır ama bak şimdi ne güzel yerdeler bence daha vaktiniz varken adım atın arayın konuşun ben derinden barışmak istiyorum evliliğim bitsin istemiyorum senden çaba görmediğim için bende bisey yapamıyorum senn evliligimizlenilgilenmedigini gorunxe ofkeleniyorum vs dye konuşun bu kadar kolay olmamalı ben iki yıllık iliskimi bitince bile oha ya iki yıl nasıl biter iliskim diye geri toplarlarim ki evlilikler daha ciddi ve aileleri neden karistiriyosunuz onlara ne sen sevdiğin için dönmek istiyosun ama ailenden cdkindigin için mi donemiyosun ne gerk var onlara ne bu senin ve kocanın arasında bisey kendiler karar veremez onu isteyip.istemediine ve evliligindeki her olayı ailene anlatma anlatırsam zaten onlarda bikar ozaman bidaha dönme derler tabi. Katma aileni bu senn kararin

tövbe de kumar yalan düzelmiyor canım ....daha davamız bitmeden adam başkasıyla el ele geziyormuş ben şimdi kim için çaba gösteriyim ayrılıncada karakterini gösterdi...tövbe de yeter ki evli oluyum deme eksik dua etme..öyle zor ki bunu ancak evlenince görürsün işsiz kalsın senin paranı gördükçe rahat etsin ben seni görürüm

Aa yeni birini bulmuş mu bilee?? Ay o zaman haklisin canım kusur abakma ben senn tepkin yüzünden oda bi çaba gostermiyor sandım. Yazık ya evliliği bu kadar basit goruyorsan neden evleniyosun bu sorumluluğu aliyosun be adam. Keşke daha iyi taniyipta evlilik kararinalsaydin Allah yaninda olsun canım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…