- 21 Mart 2016
- 630
- 1.296
- 63
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
Sana o bu şansı vermistirde o yüzden atmam diyorsun inadim diyorsun esin yumuşak olmasaydı bak nasıl atıyordun ..sonuçta bayaniz daha duygusaliz genlerimizde var..ben inadımdır geri adım atmam
Kızlar bugün alisverisimi yaptım ama çok güzel şeyler aldım oh sefam olsun. Evde de kahkahalar ve hiç takmamalar devam ettim. Beyefendi elinde bir cukulata geldi yer misin dedi. Reddettim teşekkür ederim Hayır dedim. Asıl darbeyi yarın ise giderken indirecegim allahın izniyle.yarin bile evde en ozel guzel ev kiyafetlerinizle dolasin
saciniz kokunuz mis ferah olsun..
neseli sarkilar dinleyip kahkalar atin,delirecektir emin olun
pztden itibaren ise gayet sIk gidip mutlu mesut halde donun..
esimde akrep burcu..
ben ne zaman alimli temiz guzel olsam gozleri yuvalarindan oynar,bilgisayarini kapatip beni suzmeye gelir..bi ton ahiret sorgusu ceker.
simdi siz 1 aydir kus oldugunuz icin belki o kadar gelip mudahale etmeye cekinir ama emin olun ne oluyo benim bu hanima diye baslar kafasinda kurmaya..
Kızlar bugün alisverisimi yaptım ama çok güzel şeyler aldım oh sefam olsun. Evde de kahkahalar ve hiç takmamalar devam ettim. Beyefendi elinde bir cukulata geldi yer misin dedi. Reddettim teşekkür ederim Hayır dedim. Asıl darbeyi yarın ise giderken indirecegim allahın izniyle.
Olalaya bir gelisme var mı sende? Biz bugün akşam AVM gideceğiz. Orda elimi tutturmaya çalışacağım bakalım.
Kızlar bugün alisverisimi yaptım ama çok güzel şeyler aldım oh sefam olsun. Evde de kahkahalar ve hiç takmamalar devam ettim. Beyefendi elinde bir cukulata geldi yer misin dedi. Reddettim teşekkür ederim Hayır dedim. Asıl darbeyi yarın ise giderken indirecegim allahın izniyle.
Deme ya. Çok üzüldüm . Dur Fevri birşeyler yapma sakin. Sessizligini korumaya çalış. Sakın bosanalim diyen sen olma. Rahatsız olan dile getirsin bekle. Sakin olmaya çalış. Geçici bir süreç olarak bak bu duruma.Boşanmanın eşiğine geldik eşyalarımı topladım bir dedi annesi babası da doldurmuşlar onu bigüzel üstüme saldilar abisi yengesi araya girdi şimdilik oturuyom ama herşey geçmiş degil
Cocuklarla ilgili şeyleri ya da alınacak verilecek şeyleri konuşuyoruz. Ama üç dört kelimeyi gecirmemeye çalışarak.Bizim hic o kadar uzatmamiz olmadi o yuzden yerinde olsam ne yapardim bilemiyorum.
Hicmi konusmuyorsunuz?
Yok bacim yok ben niyeti bozdum bunu var ya çok fena yapacağım. 1 ayda cektirdigini üç günde cektirecegim buna.bide ilgisini cekmek istiyorsaniz kendinize guzel bikac kitap edinin,aksamlari bi yaninizda tlf bi yaninizda kitaplariniz sakin huzurlu zaman gecirin kendi kendinize,kitaplar onunda ilgisini cekebilecek cinsten olsun,hani gidip astroloji kitabi almayin da thriller filan tarzi alin,bu sizi bi akrep icin cok cekici kilar benden soylemesi
herkesin bos zamaninda internette takildigi bu zamanda kitap elinden dusurmeyen birine kayitsiz kalamaz erkekler
alimli olmayi hafta boyu birakmayin,yataga girerken mis kokulu kremler surup ya da hafif bi parfum sIkip oyle girin..
hadi karsinizda durabilsin 1 ay daha da goreyim
Birlikte uyumuyormusunuz?Cocuklarla ilgili şeyleri ya da alınacak verilecek şeyleri konuşuyoruz. Ama üç dört kelimeyi gecirmemeye çalışarak.
Hayır teşrif etmiyor ağa...Birlikte uyumuyormusunuz?
Yarindan imutluuum yazmışsın gelismemi var?Hayır teşrif etmiyor ağa...
İse beraber gidiyoruz. Bugün alışveriş yaptım yarın ise giderken kıskançlık duygusuna calisacagim.Güzel siyah elbise kırmızı Ruj vb.Yarindan imutluuum yazmışsın gelismemi var?
Aslan burcu erkeğinide biliyonmu kız bir de hele. Bizde kusuz konusmuyoruzyarin bile evde en ozel guzel ev kiyafetlerinizle dolasin
saciniz kokunuz mis ferah olsun..
neseli sarkilar dinleyip kahkalar atin,delirecektir emin olun
pztden itibaren ise gayet sIk gidip mutlu mesut halde donun..
esimde akrep burcu..
ben ne zaman alimli temiz guzel olsam gozleri yuvalarindan oynar,bilgisayarini kapatip beni suzmeye gelir..bi ton ahiret sorgusu ceker.
simdi siz 1 aydir kus oldugunuz icin belki o kadar gelip mudahale etmeye cekinir ama emin olun ne oluyo benim bu hanima diye baslar kafasinda kurmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?