Geri adım?

Adam katı kalpli kinli,çok yanlış ya böyle adamla yaşamak insan azcik yumuşar kaç gün oldu ya neyin kini bu

Suan ayni durumdayim 1 ayi gecti ..
bu zamana kadar bosver minel... aman huzurun minel ... sen yaklas minel ... sen alttan al minel diye diye oyle bir alistirmusimki adamda ego tavan ...
he oyle mi ! Hem haksiz hem tepeme mıççak ....!!! Yatagini ayirdi benden 1 hafta agladim sonra oyle bir gaza getirdimki kendimi ... evin icinde onu gormez oldum ... ayni odada bulunmaz oldum ... aradi aradi acmadim teli ... mesajlarina cevap vermedim ... disari cikalim dedi cikmadim ... buda bir tutustu bir tutustu ... hala burnu havada ama baktiki ben den umit yok iste tamda o zaman basladi ufak ufak ... bu arada bana hakaret etti yani hem haksizdi hemde yatagini ayirdi ...
Yani sunu diycegim ;
SIZE NE ZAMAN ADIM ATACAK BILIYORMUSUNUZ ?? SUZ ONU GERCEKTEN ONEMSEMEMEYE BASLADIGINIZ ZAMAN .

Kızlar bugün alisverisimi yaptım ama çok güzel şeyler aldım oh sefam olsun. Evde de kahkahalar ve hiç takmamalar devam ettim. Beyefendi elinde bir cukulata geldi yer misin dedi. Reddettim teşekkür ederim Hayır dedim. Asıl darbeyi yarın ise giderken indirecegim allahın izniyle.

Süpersin gelişmeleri bekliyoruz Arkası yarınnn

Olalaya bir gelisme var mı sende? Biz bugün akşam AVM gideceğiz. Orda elimi tutturmaya çalışacağım bakalım.

Boşanmanın eşiğine geldik eşyalarımı topladım bir dedi annesi babası da doldurmuşlar onu bigüzel üstüme saldilar abisi yengesi araya girdi şimdilik oturuyom ama herşey geçmiş degil

uwwww cikolata
bi kadinla ateskes yapmak icin kullanilan en iyi silah
bence bugunku kahkahalar ise yaramis harika
ohh sefaniz olsun giyinin kusanin,guzel kokular surun,buketle karsiniza dikilmesi ya da bi yemek daveti almaniz yakindir benden soylemesi
yilmayin sakin,kendiniz icin mutlu olun,plan islemiyor diye dusunmeyin eninde sonunda gelecek

bide ilgisini cekmek istiyorsaniz kendinize guzel bikac kitap edinin,aksamlari bi yaninizda tlf bi yaninizda kitaplariniz sakin huzurlu zaman gecirin kendi kendinize,kitaplar onunda ilgisini cekebilecek cinsten olsun,hani gidip astroloji kitabi almayin da thriller filan tarzi alin,bu sizi bi akrep icin cok cekici kilar benden soylemesi
herkesin bos zamaninda internette takildigi bu zamanda kitap elinden dusurmeyen birine kayitsiz kalamaz erkekler
alimli olmayi hafta boyu birakmayin,yataga girerken mis kokulu kremler surup ya da hafif bi parfum sIkip oyle girin..
hadi karsinizda durabilsin 1 ay daha da goreyim

Bizim hic o kadar uzatmamiz olmadi o yuzden yerinde olsam ne yapardim bilemiyorum.
Hicmi konusmuyorsunuz?

Boşanmanın eşiğine geldik eşyalarımı topladım bir dedi annesi babası da doldurmuşlar onu bigüzel üstüme saldilar abisi yengesi araya girdi şimdilik oturuyom ama herşey geçmiş degil
Deme ya. Çok üzüldüm . Dur Fevri birşeyler yapma sakin. Sessizligini korumaya çalış. Sakın bosanalim diyen sen olma. Rahatsız olan dile getirsin bekle. Sakin olmaya çalış. Geçici bir süreç olarak bak bu duruma.

Yok bacim yok ben niyeti bozdum bunu var ya çok fena yapacağım. 1 ayda cektirdigini üç günde cektirecegim buna.

Aslan burcu erkeğinide biliyonmu kız bir de hele. Bizde kusuz konusmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…