Geri adım?

Japonya da kadınlar kocalarını kizdirdiklari zaman göğüslerini acarmis yatissinlar sinirleri geçsin diye

Dusunsene burdaki " kocam beni arzulamiyor" topiclerindeki hanimlara bu tvsiyeyi veriyoruz.
Tartisirken sinirleri yatissin diye ustune basini yirtip goguslerini aciyolarmis hanimlar.
Adama missileme yapmis gibi.
Der bu kadin yaniyormu ne.
Tam topuga sikma sebebi.

Ağlardım ve bağırırdım. Bende başka problem çözüm tekniği yok malesef.

Önce neden kirildiginiza bağlı nasıl tepki verilmesi gerektiği.herkesin yapısı farklıdır ben olsam kirildiysam konuşmaz dim oda konuşmasın sessizlikte güzel kafa dinlenir:)

Geçen eşimde çok saçma bir sebepten bana küstü.1 hafta felan konuşmadık.
Sonra yanına gittim sorunun ne dedim.Yok bişey felan diyo ama yüzüme bakmıyo.
Bu kez ters köşe yaptım gönlünü almak için gittiğimi sanmıştı ama bir ton laf ettim çıktım.
Dediklerimden bir kaçı;
Benimle küsemezsin.Ben senin karınım.Bu diyardan gitmek istemiyorsan bu deveyi güdeceksin!
Sen benim hatamı kapatmazsan ben senin hatanı kapatmazsam o zaman niye evliyiz?
Sanki sen hiç yanlış yapmıyor musun? Ömür boyu sürmesi için hoşgörülü olmamız lazım öyle değil mi?
Vs. saydım saydım çıktım.
Akşama barıştık.(8 senelik evliliğimde il çıkışım bu dur.Ayrıca bunları söylerken ağlama vs. olmadı.)

isterse bir yıl sürsün inatlaşırdım. güçsüzlüğe tahammülüm yok. haklıyken geri adım attığımda kendime saygımı yitirrim

Kızlar planımi sürdürmeye devam ediyorum. Sabah güzelce hazırlandim makyaj falan full. Elbisem de diz üstü ama siyah Opak çorap var içinde. Neyse bunun bakisindan hafiften rahatsizligini anladım. Ama birsey demeye cesaret edemedi.

Yapabilecegim birsey var mı dedi ben inerken arabadan. Yani alınacak eve birsey var mı diyor. Yok dedim. O kadar.

Akşam yine plana devam bakalım.

Hakkinizda hayirlisi insallah tatliya baglanir, sizin icin dua edicem, akli basina gelsin kocanizin kiymetinizi bilsin valla baskasi cekmez bu nazi niyazi

Hakkinizda hayirlisi insallah tatliya baglanir, sizin icin dua edicem, akli basina gelsin kocanizin kiymetinizi bilsin valla baskasi cekmez bu nazi niyazi
Teşekkür ederim.kesinlikle haklisiniz da napacaksin işte. Çoluk çocuk var. Aldatma şiddet hakaret yok. Bir şekilde idare edeceğiz işte böyle.

kıyafetinden rahatsız olduğu halde güya küs diye o halde seni gönderdi mi... enteresan

harika
yemek konusunda ailece sofraya oturmaya devam dimi..ya da yemek konusunda da mi trip atiyor?
eger oyleyse yarin midesine calisin..
en sevdigi boyle gorunce kokusunu duyunca mutfaga damlayacagi ikramlik biseyler hazirlayin,mis gibi yiyin,sinirden gozyaslarina bogulur cagirmazsaniz
gelir tabagina koyup yerse de pek orali olmayin..
tam gaz sen kahkalar,guzel guzel giyinmelere devam.
hatta mumkunse yatak odaniza bi gece lambasi alin,esinizin yattigi odanin isigi kararinca sizin o lambaniz hala acik olsun,kitap okuyun yada baska biseyler yapin ama internetle ilgilenmek disinda biseyler olsun yaptiginiz cunku anahtar deliginden gozetlenebilirsiniz
sizin yatak odasinda gece lambasi acik ne yaptiginizi tam olarak ogrenmek icin kirk takla atacaktir,hatta dayanamaz bi kac gune yatagi yorgani yaniniza tasir
siz ne kadar neseli ve gizemli olursaniz kendi kendini yer akrep erkegi

Kızlar acil acil acil...
Eşim aradı dedi is yerine çaya geliyorum.
Şöyle bir ayrıntı oldu. Çocukla ilgili bir sorun vardı ben de sinirlendim mesaj gönderdim atarlı. Dedim kaç bu sorundan da.kacmayi bilirsin gibi bir mesaj.
Şimdi gelince nasıl davranayim ne yapayım kızlar acil cevap.

bahane yaratmis gelmek icin
eve geldiginizde gorusebileceginiz bi konuyu isyerine gelmek icin vesile etmis
sakin davranin,hic kizgin kirgin atarli vs. olmayin.
is arkadaslarinizla esinizin onunde sakalasin,gulumseyin,sizi mutlu gorsun.
sorun hakkinda konusun o kadar,neden boyleyiz noldu bizlere bence siz girmeyin,olur da esiniz o konuya girerse ne ala.
cikolata vermeler,isyerine gelmeler hep baris yapma isaretleri aslinda.
ozur dilemedikce,konusalim ne oluyor bize demedikce evdeki neseli alimli bakimli gizemli hallerinize devam.

Kızlar işler yolunda gibi. Bilemedim. Dün akşam yakınlasmalar oldu. Konuları konuşmadık. Biraz zaman geçince konuşmaya karar verdim. Yani sorunun üstünü örtmek gibi birsey oldu.

Evde birşekilde huzursuzluğumu belli ederdim yani
Eninde sonunda soracak bu halimi ve bende sonunda patlarım
Ama ben haklıysam bir adım atmam illaki atmasını beklerim

Son taktiğin işe yarayacagına eminim ama ince bi çizgi var ortada.

Güven kırıcı bi noktayı geçmeyin. 1 aylık inat küslüğünü eşinizin size olan güven duygusunda eksilme olmasın.

Benzer bi taktiği 2 yıl önce arkadaşımla beraber ablası için kullanmıştık. Enişte başta kıskanmayla karışık yanaşmıştı. İlgide arkadasımın hoşuna gitmişti, oyunu sürdürdü. Arada başka gelişmeler oldu 3 ayda boşandılar.

Hadi ya...yok yok sular duruldu gibi bizde. Yani sorun konusulmadi ama iletişim kurma yolunda ilerledik ve sarilabiliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…