- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
zamana bırak benceKızlar birsey soracağım. ..Yardımınıza ihtiyacımız var.
Diyelim ki eşinize ciddi bir durumdan dolayi çok kırgınlık duydunuz ve küstünüz. Kuskunluk de uzadı. Adam da hiç oralı olmuyor gönül alma yolunda hiç hareket yok. İyice inada bindi bu iş. Adam yuzde yuz haksız ama geri adım atmiyor. Özür vb ya da yakınlaşmaya falan calismiyor. Kadın haklı olduğu için hem küslüğü başlatıp bir de gidip yanaşmak istemiyor.
Ne yapardınız? Adamin Geri adım atması için ne gibi bir hal tarz uygulardınız?
Zaman uzadı işte arkadaşım. 1 aya yaklaştı.zamana bırak bence
onun da işine gelmez herhalde uzun süreli küslük
Elinde sonunda çözülür sessizlik her zaman işe yararBu arada parfüm süs püsü eksik etmeyin
Eşim yüzde yüz haksız olacak ve De geri adım atmıcak o adımı ben atmam haksız olsam tamam atarım uzatmam haklıysam eşim korksun benden
baya olmuş ya, ben olsam çatlamıştım şimdiye kadarZaman uzadı işte arkadaşım. 1 aya yaklaştı.
Japonya da kadınlar kocalarını kizdirdiklari zaman göğüslerini acarmis yatissinlar sinirleri geçsin diye
1 ay uzun değil mi soğukluk girecek araya. Ama şimdi yigitlige de şey sürdürmek istemiyorum. Haksızlık var.Elinde sonunda çözülür sessizlik her zaman işe yararBu arada parfüm süs püsü eksik etmeyin
1 ay uzun değil mi soğukluk girecek araya. Ama şimdi yigitlige de şey sürdürmek istemiyorum. Haksızlık var.
1 ay uzun değil mi soğukluk girecek araya. Ama şimdi yigitlige de şey sürdürmek istemiyorum. Haksızlık var.
eee yani bu herfiler kadın kokusu olmadan yapamıyor
Ben kizdirmadim o kızdırdı beni. Ve geri adım atmiyor is uzadıkça uzuyor.Japonya da kadınlar kocalarını kizdirdiklari zaman göğüslerini acarmis yatissinlar sinirleri geçsin diye
Akrep.zehirli hem de.Ben de senin düşünüyorum ama bilenler diyor ki sabret senin esin ne burcu merak ettim
Bozuk attım. Yani mecbur olmadıkça konusmadim.aynen o da.Bu 1 ay içinde sen nasıl davrandın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?