Geri adım?

Kızlar birsey soracağım. ..Yardımınıza ihtiyacımız var.
Diyelim ki eşinize ciddi bir durumdan dolayi çok kırgınlık duydunuz ve küstünüz. Kuskunluk de uzadı. Adam da hiç oralı olmuyor gönül alma yolunda hiç hareket yok. İyice inada bindi bu iş. Adam yuzde yuz haksız ama geri adım atmiyor. Özür vb ya da yakınlaşmaya falan calismiyor. Kadın haklı olduğu için hem küslüğü başlatıp bir de gidip yanaşmak istemiyor.

Ne yapardınız? Adamin Geri adım atması için ne gibi bir hal tarz uygulardınız?

Haklıysam asla ama asla hiçbirşey yapmazdım o yapana kadar.Bir tarafı zaten buna alıştırırsanız birdaha ömrü billah hatasını kabul etmez ve bu küslüklerin süresi uzarda uzar..bu küslükten o rahatsız olmuyosa siz hiç olmayın..

Suan bende oyle bi durumdayim.
1 hhaftadir hic umursamiyorum.ilk iki gun biraz affaladi bisryler felan yapmaya calisti.
baktiki benim umrumda degil oda umursamiyor ama o bilerek yapiyor farkindayim.aksam yatakta kulagim dibinde oflayip pufluyodu hic umrumda degildi hosuma gidiyodu hatta.sabahta bi sarilmalar felan ama uyyomus gibi yaptim:)
Ben istiyorum ki anlasin gelsin bidaha yapmiyacam vsvs desin.
bizdede her kavgada ben gidip konustugum icin hala benden bekledi.ama yok .
küs degiliz ama sadece aksam gelirken bisey lazimmi diye arar o kadar konusmak.onceden gunduzleri arardi napiyon diye simdi ben onu umursamayinca aklinca misilleme yapiyor.bakalim bu aksam patlar artik:)

Kızlar birsey soracağım. ..Yardımınıza ihtiyacımız var.
Diyelim ki eşinize ciddi bir durumdan dolayi çok kırgınlık duydunuz ve küstünüz. Kuskunluk de uzadı. Adam da hiç oralı olmuyor gönül alma yolunda hiç hareket yok. İyice inada bindi bu iş. Adam yuzde yuz haksız ama geri adım atmiyor. Özür vb ya da yakınlaşmaya falan calismiyor. Kadın haklı olduğu için hem küslüğü başlatıp bir de gidip yanaşmak istemiyor.

Ne yapardınız? Adamin Geri adım atması için ne gibi bir hal tarz uygulardınız?
ben küslük uzadığında genelde ortaya konuşurum. o varmış yokmuş, umrumda değilmiş gibi içimdekini dökerim, sinirliysem yastıkları atarım sağa sola, her işi gürültülü yaparım. o laf atsa bile içimi dökene kadar cevap vermem.
genellikle işe yarar.

Keşke küs olsaydık ya ...bosanicaz ben açtım davayı haziranda dava .hakliydim ofkeliydim bu kacinciydi ...arkama bi baktım ne ev kalmış ne semt kalmış ne eşim kalmış... Şimdi acılar içindeyim yapma etme diyen de yok arkamdan seni seviyorum sen Benim karimsin diyen yok ..Ben çok mu onursuz gurursuzum onu beklemekle ..olmicak bi şeye takldm.sakin evliliginizi bitirmeyin öyle öfkeyle ben yaptım bu kaçıncı yalanı dolaniydi ama seviyormusum bu pismanliga sanki onu daha cekebilurmisim...Canım acıyor

Keşke küs olsaydık ya ...bosanicaz ben açtım davayı haziranda dava .hakliydim ofkeliydim bu kacinciydi ...arkama bi baktım ne ev kalmış ne semt kalmış ne eşim kalmış... Şimdi acılar içindeyim yapma etme diyen de yok arkamdan seni seviyorum sen Benim karimsin diyen yok ..Ben çok mu onursuz gurursuzum onu beklemekle ..olmicak bi şeye takldm.sakin evliliginizi bitirmeyin öyle öfkeyle ben yaptım bu kaçıncı yalanı dolaniydi ama seviyormusum bu pismanliga sanki onu daha cekebilurmisim...Canım acıyor
Çok üzüldüm. ..ama daha hiç birşey bitmemiş ki. Boşanma olmamış. Geri dönülmez hatalar yoksa hazirana kadar zaman var. Adım at bence. Son pismanlik fayda vermez. Sona gelmemiş daha. İçinde kalır yoksa. Şöyle böyle yapsam düzelir miydi diye düşünürsün uzun süre.

Çok üzüldüm. ..ama daha hiç birşey bitmemiş ki. Boşanma olmamış. Geri dönülmez hatalar yoksa hazirana kadar zaman var. Adım at bence. Son pismanlik fayda vermez. Sona gelmemiş daha. İçinde kalır yoksa. Şöyle böyle yapsam düzelir miydi diye düşünürsün uzun süre.
Ben bir bayanım ya haklıyım bana kaçıncı kez duzelcem diyisi ve duzelmeyesiydi..yorduk birbirimizi ..Ben geri donemem ailemde istemiyor artık bu saatten sonra .karşımda pişman bir adam yok her şeyi halledecek bi adam yok..arayan yok ..işin içine aileler girdi ev kalmadı dağıldı..onda tekrar toplicak yürek olsaydı bana bunları yasatmazdi zaten diyorum..maddi durumda yok ev dağıldı diye gelmez..eşyaları dağıtmışlar sağa sola...bitti yani anlayacağın..ve ben ömürboyu dusunucem bir gün düzelip başkasına yar olacağını.

Ben bir bayanım ya haklıyım bana kaçıncı kez duzelcem diyisi ve duzelmeyesiydi..yorduk birbirimizi ..Ben geri donemem ailemde istemiyor artık bu saatten sonra .karşımda pişman bir adam yok her şeyi halledecek bi adam yok..arayan yok ..işin içine aileler girdi ev kalmadı dağıldı..onda tekrar toplicak yürek olsaydı bana bunları yasatmazdi zaten diyorum..maddi durumda yok ev dağıldı diye gelmez..eşyaları dağıtmışlar sağa sola...bitti yani anlayacağın..ve ben ömürboyu dusunucem bir gün düzelip başkasına yar olacağını.
O zaman içinde kalmaması adına mahkemede hakim boşanmak istiyor musun diye sorunca Hayır onu çok seviyorum de. Mahkeme ertelensin. Sonraki durumlara bak bakalim öbür mahkemeye kadar.

Yahu niye trip yapıyorsun , süslen püslen neşeli ol , umursamaz görün her insanda işe yarar yüzünü asma aksine hep tebessüm et . Er kişisi bakıcak hatun oooo hiç tınlamıyor kedi gibi yanaşacak :KK23:
Aynen arkadasa katılıyorum. Olabildiğince eglenceli ol ve utu yemek ev temizligi yapma. Giyecek gömleği olmasın illa söylenir kavga cıkar. Sonra kavga ederken rol degil benimki ben hep sinirden aglarım sonra barısırız. Bunu bi dene canım bizde hep boyle

Ablacım napıcaksın biliyor musun ? git açık açık de ki senin derdin ne? tartıştığınız konuyu aç , net ol. Kanpeye usulca otur kafanı önüne koy sessizce artık gücüm kalmadı de , bekle sonra başka bir odaya geç . Adam arkandan gelmezse bende bir şey bilmiyorum. Bazen duygu sömürüsü şart . Belki eşin ekşin seviyor:cool:

Ben de aynı düşünüyorum da zaman çok uzadı. Bu da geri adım atmiyor. Ne olacak bu iş hiç bilmiyorum uzadıkça uzadı.

Ama adim atsaniz yine hata yapip yine ozur bekleyecek. Yani ikiniz de hatali olsaniz arayi bulmak icin adim atin diyecegim de. Boyleleri hepten simariyor. Eger surekli adim atarim diyorsan devam et.

Back
X