- 14 Haziran 2014
- 2.081
- 2.023
- 358
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
Anasi ne vakit doğurduğunu bilmiyorSizin eşinizin burcu ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anasi ne vakit doğurduğunu bilmiyorSizin eşinizin burcu ne
Hasta ol,hasta rolü yapYa o kadar kadıniz burada kimsede etkili bir taktik yok mu?
Insallah yoluna girer kisa surede.Bakın bu konunun tüm kadınlara faydası var. Birşey bulmak zorundayız.
En son ihtimal beni köpek ısırdı deyip dismacunuyla ağzı kopurtecegim adamı colugu çocuğu isiracagim. o durumdayim. yani.
benim bir arkadaşımın başına geldi birkaç ay önce
onlar da 1 ay boyunca konuşmamışlar
arkadaşım artık dayanamamış eşi işteyken ona okkalı bir msj atmış
sonra gitmiş mutfağa yemek yapmaya falmış, telefonu da sessizde kalmış
kocası bir sürü msj atmış, 30 kere aramış, tabi cvp yok
adam korkmuş, apar topar işten izin alıp gelmiş
öyle barışmışlar
Acayip bir fikir geldi aklıma.
Biz kavga edince ilk yılımızda ben herşeyi kırar dökerdim. Sonra ağlaya ağlaya anlaşırdık :) Artık rayına oturdu ya herşey ben surat asınca hemen açıklamasını yapar öper, uzatmam. Yada ben haksızsam çok üzülürüm onu kırdığım için. Ağlamaya başlayıp öpmeye başlarım, yine barışırız. Uzun küslük olmuyor bizdeSiz neler yaşadınız benimkinde duruyo hemde ohooo
Dua edeceksiniz bana söz mu?Bize de soyle
biraz duygusal biraz sitemkar bir msj atmışNasil mesaj atmış gerçi ben nasıl yazarsan ne dersem de artistlik yapiyon bana diyo
Dua edeceksiniz bana söz mu?
Bak ya...hemen de yakalamişsin...o konunun ayrıntılarını ogrenince biraz hak verdim. Tam değil ama biraz.Hem tayinini istiyor sizden habersiz hem cinsellik açısından bi muhabbetinjz yok.. e adamla niye barışmak istiyorsun ki?
biraz duygusal biraz sitemkar bir msj atmış
adam da kendisine bişey yapmasından korkmuş
Senin akrep ne yaptı gerçekten terlikle emek istiyorum bu akrep erkekleriniAnladığım kadarıyla ikimzde de aynı dertten muzdaribiz bugün bütün gün ağladım baş agrisindan unutamıyorum oysaki kaç saattir yataktayim
Ben sana ve bizim gibilere dua etmiim de napim neden başkaları da benim gibi üzüldün ki herkes mutlu olsun
niye canım?Pek benim oduna yaramaz desene
Bak ya...hemen de yakalamişsin...o konunun ayrıntılarını ogrenince biraz hak verdim. Tam değil ama biraz.
Doğru soyluyorsun çok teşekkür ederim. Öyle eylemler yok. İşte o sıkar biraz .Sözüm meclisten dışarı, konu sahibi lütfen doğrudan siz de üzerinize alınmayın ama merakımı da yenemiyorum; varsayalım sonuna kadar haklı tarafsınız, ne olacak ki? Mesele kimin haklılığı mi yoksa aynı evin içinde bir aydır devam eden küslük mü? Sorunun adını koyarsak çözümümüz kolaylaşır. Benim için sorun haklılık değil huzurdur. Huzursuz ama haklı olmaktansa haklılığımin farkında ama bunu dillerdirmeyen ve huzurlu biri olmayı tercih ederim. Elbette bu söylediklerim, insan onurunu zedeleyecek her türlü söz ve eylem harici durumlar için geçerlidir.