Geri adım?

Bi akşam yemeği hazırlayıp, sexy giyinip, bu konuyu konuşmak istiyorum seven insanlar böyle olmaz diyin. Senin açından nasıl görünüyor tam kestiremiyorum ama benim açımdan böyle böyle vs diye açıklayın. Bi şekilde kapatın konuyu ya yazık günah bi ay dayanılmaz ki :(

benim bir arkadaşımın başına geldi birkaç ay önce
onlar da 1 ay boyunca konuşmamışlar
arkadaşım artık dayanamamış eşi işteyken ona okkalı bir msj atmış
sonra gitmiş mutfağa yemek yapmaya falmış, telefonu da sessizde kalmış
kocası bir sürü msj atmış, 30 kere aramış, tabi cvp yok
adam korkmuş, apar topar işten izin alıp gelmiş
öyle barışmışlar

Nasil mesaj atmış gerçi ben nasıl yazarsan ne dersem de artistlik yapiyon bana diyo

Siz neler yaşadınız benimkinde duruyo hemde ohooo
Biz kavga edince ilk yılımızda ben herşeyi kırar dökerdim. Sonra ağlaya ağlaya anlaşırdık :) Artık rayına oturdu ya herşey ben surat asınca hemen açıklamasını yapar öper, uzatmam. Yada ben haksızsam çok üzülürüm onu kırdığım için. Ağlamaya başlayıp öpmeye başlarım, yine barışırız. Uzun küslük olmuyor bizde
Tabi zamanında ailesi yüzünden çok çektik ama artık kimseyi karıştırmıyoruz, küslük bitiyor bikaç dk da, Max yarım saat falan. Arada birimiz sinir olur odayı terkederse, diğeri yastığını kapıp yanına gider falan. Çünkü eyvallahım yok benim, olmayacaksa olmasın diyip kolayca valiz hazırlama kapasitem var, bazen de kapıyı gösterme :)

Hem tayinini istiyor sizden habersiz hem cinsellik açısından bi muhabbetinjz yok.. e adamla niye barışmak istiyorsun ki?

Dua edeceksiniz bana söz mu?

Anladığım kadarıyla ikimzde de aynı dertten muzdaribiz bugün bütün gün ağladım baş agrisindan unutamıyorum oysaki kaç saattir yataktayim

Ben sana ve bizim gibilere dua etmiim de napim neden başkaları da benim gibi üzüldün ki herkes mutlu olsun

Sözüm meclisten dışarı, konu sahibi lütfen doğrudan siz de üzerinize alınmayın ama merakımı da yenemiyorum; varsayalım sonuna kadar haklı tarafsınız, ne olacak ki? Mesele kimin haklılığı mi yoksa aynı evin içinde bir aydır devam eden küslük mü? Sorunun adını koyarsak çözümümüz kolaylaşır. Benim için sorun haklılık değil huzurdur. Huzursuz ama haklı olmaktansa haklılığımin farkında ama bunu dillerdirmeyen ve huzurlu biri olmayı tercih ederim. Elbette bu söylediklerim, insan onurunu zedeleyecek her türlü söz ve eylem harici durumlar için geçerlidir.

Anladığım kadarıyla ikimzde de aynı dertten muzdaribiz bugün bütün gün ağladım baş agrisindan unutamıyorum oysaki kaç saattir yataktayim

Ben sana ve bizim gibilere dua etmiim de napim neden başkaları da benim gibi üzüldün ki herkes mutlu olsun
Senin akrep ne yaptı gerçekten terlikle emek istiyorum bu akrep erkeklerini

Bak ya...hemen de yakalamişsin...o konunun ayrıntılarını ogrenince biraz hak verdim. Tam değil ama biraz.

Aklımdan çıkmadı konunuz aslında. Benim için büyük bi yıkım olurdu çünkü. Bilemiyorum habersiz birsekilde tayin isteyen bi adamın hak verilecek yanı var mıdır. Üstelik hem cinsellik hem de böyle muhabbet etme konusunda bencillik yapan bi adam.. sizi mutsuz bir evliligi olan biri olarak hissediyorum ve üzülüyorum gercekten. Yanlış anlamayın acımak degil asla ama niyeyse sizin yerinize kendimi koyup hissediyorum.

Sözüm meclisten dışarı, konu sahibi lütfen doğrudan siz de üzerinize alınmayın ama merakımı da yenemiyorum; varsayalım sonuna kadar haklı tarafsınız, ne olacak ki? Mesele kimin haklılığı mi yoksa aynı evin içinde bir aydır devam eden küslük mü? Sorunun adını koyarsak çözümümüz kolaylaşır. Benim için sorun haklılık değil huzurdur. Huzursuz ama haklı olmaktansa haklılığımin farkında ama bunu dillerdirmeyen ve huzurlu biri olmayı tercih ederim. Elbette bu söylediklerim, insan onurunu zedeleyecek her türlü söz ve eylem harici durumlar için geçerlidir.
Doğru soyluyorsun çok teşekkür ederim. Öyle eylemler yok. İşte o sıkar biraz .

Back
X