- 19 Şubat 2024
- 20
- -24
- 1
- 27
- Konu Sahibi ozgurbayan34
-
Onları düşürmek için yapmadım sadece bnm hamilelik belirtisi değildi belirtiler kist gibiydi regl olmak için içtim hamile mide bulantisi bı bu hiç olmadikorunmayıp regl olmayıp soğan maydanoz suyuna güvenip de aldırma vakti geçince çaresizlik postu açıp ağlamak yeni moda mı?
kaç haftalık hamilesiniz?
herkesin çok da özgür olmaması gerekiyor herhalde
Yıllardır bu şekilde korunan bı çok çift var kalinmiyo demişler ve kaç senedir bu şekildeydi bnm de hicde başıma gelmedi ve hani sağlıksız duzensiz beslenen biriyim sağlıklı olan hicbiseyi yiyip icmemYani kims ekusura bakmasında hamilelikten bu kadar korkarken geri cekilmeye guvenmek neyin kafasi tam olarak?
Zaten yasal sure gecmis, merdiven alti bir yerde islem yaptirip caninizdan olmayin, evlat edindirin. Yasal olarak tabi.
korunmamışsınız ki. adet bir gün gecikince acaba diye sormanız gerekirmiş siz sanki tüm üreme organlarınızı aldırmış kadar hamile olmadığınızdan emin olarak adet söktürmeye çalışmışsınız. maalesef düşürmeye çalışsanız yine daha akıllıca bir iş yapmış olurdunuzOnları düşürmek için yapmadım sadece bnm hamilelik belirtisi değildi belirtiler kist gibiydi regl olmak için içtim hamile mide bulantisi bı bu hiç olmadi
Bende o araştırdım ve evlat hasretiyle yanıp tutuşan bı çok aile var aldirincada büyük gunahmis aldıran arkadaşlarım katılış biz diyip agliyolardi ama süreci inşallah kaldirabilirim tek basimayimGününuz geçtiyse aldırma şansınız zaten yok. Doğurup yurda verin, yeni doğan olduğu icin kolayca evlat edinilir. Umarım çok güzel bir yuvasi olur.
İkimizde emindim hatta arkadaşlarıma anlattım sordum ve dediğim gibi ilk aydan karnım sanki 3 4 aylık gibi şişti indi ve bacaklarım ödem yapti ve alerjim vardı sagligim çok kötüydü uyuyamiyodum bile oksurmekten 15 tane ilaç kullanıyorum acile gittim röntgen çekildi düz batın grafisi orda çıkmış bana gaz demişler kan testi bile yapmadı acilkorunmamışsınız ki. adet bir gün gecikince acaba diye sormanız gerekirmiş siz sanki tüm üreme organlarınızı aldırmış kadar hamile olmadığınızdan emin olarak adet söktürmeye çalışmışsınız. maalesef düşürmeye çalışsanız yine daha akıllıca bir iş yapmış olurdunuz
Yasal yollarla olucak zaten herşey çok arastirdjmDevlet kurumuna ver böyle durumda el altından işler yapmayin sizde pişman olmayın sora evladınızi arar durursunuz. Çok şey denir de o çocuğun bir suçu yok üzüldüm yani konu gerçekse. yaşınız kaç? Böyle korunmami olur ayrıca
E gelmiş işte başına. Korunun diye bas bas bağiran doktorları değil de onları mı referans aldınız?Yıllardır bu şekilde korunan bı çok çift var kalinmiyo demişler ve kaç senedir bu şekildeydi bnm de hicde başıma gelmedi ve hani sağlıksız duzensiz beslenen biriyim sağlıklı olan hicbiseyi yiyip icmem
acil size durduk yere beta hcg testi yapmaz, hele ki bekarsanız bu memlekette röntgenden önce sorulmaz.İkimizde emindim hatta arkadaşlarıma anlattım sordum ve dediğim gibi ilk aydan karnım sanki 3 4 aylık gibi şişti indi ve bacaklarım ödem yapti ve alerjim vardı sagligim çok kötüydü uyuyamiyodum bile oksurmekten 15 tane ilaç kullanıyorum acile gittim röntgen çekildi düz batın grafisi orda çıkmış bana gaz demişler kan testi bile yapmadı acil
Acilde gastirit gazdan her türlü kan testi yapiliyolarmus benim belirtilerim hamilelik gibi değildi ilk aydan beri sürekli karnım şişti indi bunun nedeni nedir yada regl ağrısı gibi agrilarinacil size durduk yere beta hcg testi yapmaz, hele ki bekarsanız bu memlekette röntgenden önce sorulmaz.
emin de olamazsınız nasıl emin oluyorsunuz Allah aşkına. bekarım öğrenciyim evlenemem bakamam diyen adam her türlü tedbiri alır, bir şeylerin yolunda gitmediğini sadece ‘hissetse’ bile gider bir test yapar. ben kaç yıllık evliyim doğursam her türlü imkanı sağlayacak durumdayım, tam teşekküllü korunmadığım zaman adet günü gelmeden bir kaç gün önce erken gebelik testi yapıyorum. siz nasıl emin oluyorsunuz? doktor kısır tanısı koyuyor ikinci aya hamile kalıyor kimisi, eminiz diyorsunuz. aynen eminmişsiniz, bebeği de melekler getirdi koydu rahminize, sperm filan gelmemiştir yoksa
Hmm demek ki bu sekilde hamile kaliniyormus degil.mi. bak su ise yaa.Yıllardır bu şekilde korunan bı çok çift var kalinmiyo demişler ve kaç senedir bu şekildeydi bnm de hicde başıma gelmedi ve hani sağlıksız duzensiz beslenen biriyim sağlıklı olan hicbiseyi yiyip icmem
Ki beni gören duyan herkes şok oldu kimse ihtimal vermedi çünkü çok sağlıksız biriyim düzenli beslenme o bu hiç yok sürekli hasta olurum en küçük biseyde çok zayıfım bende olsa bile herkes tutunmez diyodu bünyem çok zayıf belirti verir diyolardi doktor bile şaşırdı o kadar ilaca nasıl düşmemiş diteE gelmiş işte başına. Korunun diye bas bas bağiran doktorları değil de onları mı referans aldınız?
O şekilde hamile kalan pek çok kadın var ayrıca.
Burda başka yorumları da okudum zevk suyuyla hamile kalmaya imkansız diyenlerde var olmaz diyenlerde cikmisHmm demek ki bu sekilde hamile kaliniyormus degil.mi. bak su ise yaa.
ablacım tane tane yazacağımAcilde gastirit gazdan her türlü kan testi yapiliyolarmus benim belirtilerim hamilelik gibi değildi ilk aydan beri sürekli karnım şişti indi bunun nedeni nedir yada regl ağrısı gibi agrilarin
Bak simdi evrenin sirrini vereyim. Sevistiginde 1 tane sperm yetiyor yumurtayi dollemeye. Yani zevk suyuda olsa bosalmada olsa 1 tanesiyle sonuca ulasiyorsun. Tabi 10.000.000 tane salinca tutturma olasiligin daha fazla ama 1 tane de de ayni.olasilik hala oluyor. Ayni sana oldugu gibi.Burda başka yorumları da okudum zevk suyuyla hamile kalmaya imkansız diyenlerde var olmaz diyenlerde cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?