Geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım aldiramiyorum evlat edindireceğim

keşke milletin ne dediğini bırakıp biraz bilimle ilgilensen. “sağlıksızsın gebe kalmazsın, geri çekilmek korur, kalsan bile bu kadar sağlıksızlığa zayıflığa zaten o düşer, adet geciktiyse gastrittir” bence sen onu doğur aşkım, ona da bir kılıf uydurursunuz siz

Bunlari biliyorum ama bnm hiç belirtim yoktu hamileliği dair hastalık belirtileri vardı

Doktor bile sasirdi

Siz geçenlerde de konu açmıştınız, doğurdum diye sallamıştınız orada da. Amaç ne kamuoyu yoklaması mı?

Ben gila
5 ay olmuş ve karnım bile yok sadece sisiyo iniyo geri hiçbir belirtim de yok erken ogrensemde aldirmalimiydim sizce

Ben gila

5 ay olmuş ve karnım bile yok sadece sisiyo iniyo geri hiçbir belirtim de yok erken ogrensemde aldirmalimiydim sizce
“…malıydın” kısmına geleceksek bence zaten hiç sevişmemeliydiniz temel bilgilere bile bu kadar uzakken. doğurun, evlatlık verin, sonra da tüplerinizi bağlatın. çünkü sizin akıllanıp korunacağınızı hiç sanmıyorum.

yoksa siz şey misiniz? geçenlerde bakamayacağı çocuğu aldırmayıp evlatlık vereceği için kendisini yılın en merhametlisi ilan eden bacımız???

Bu soğan suyu da neymiş ya? Pcos olan kullanıyor, diyette olan kullanıyor haydi onlarda işe yarayabilir ama soğan suyuyla nasıl çocuk düşsün? Bu kocakarı yöntemlerini kimden öğreniyorsunuz bilmiyorum ama doğru olmadığı kesin. Hamilelere papaya gibi meyveler dokunuyor ada çayı gibi bitki çayları da dokunur. Bu iş bunlarla olmaz ya düzgünce özel bir klinikte aldırın. Günü geçmiş diyorsunuz o halde doğurunca devletin kurumlarına verin. En azından yeri,yurdu belli olur. Birine el altından verirseniz o çocuğun başına her şey gelebilir.

Anlamadim

Ben regl sokturmek için içtim çocuk olduğunu yeni ogrendim adaçayı ıhlamur zaten sürekli iciyorum

5 aylıkken öğrenmiş çünkü karnı bile yokmuş. her hamileyi tuvalet başında kusuyor sanıyordu. ama aynı zamanda geri çekilmek korur da sanıyordu.

Yasal sureyi gecmissiniz zaten tek seceneginiz kalmis devlete vermek. Ilk aylarda belirti olmamasi normal herkeste belirti olmaz ki korunmadan iliski yasadiysaniz herseyden suphelenmeliydiniz doktorun sasirdigi kisim sizin bu konudaki cahilliginizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…