Geri döndü ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

bence şansı haketmiyor psikolojik sorunu vardı kabuğuna çekildiyse diğer arkadaşlarından da kaçması gerekirdi neden bir tek senden kaçtı?
Aynı şeyleri yaşamayacağının garantisi yok.gencmişsin ileride büyük bir tıp kariyerin olabilir.değerini bilen daha iyi birileri olabilir.bekarken ağladığım aşklarım için şuanda kendime çok kızıyorum ,ne büyük aptallıkmış diyorum.kendinin değerini bil.ve şuna çok inanıyorum ;ilişkilerde 2. bir şans okuduğun kitabı baştan okumak gibi birşey.sonu hep aynı bitecek. B Bayannhhickimse

Merhaba bayanlar. Baya önce terkedildim ve nedenini bile bilmiyorum diye konu açmıştım. Kısaca anlatayım: Erkek arkadaşımla ufak bi tartışmamız sonucu uzun bi süre ne aradı ne sordu. Bu sırada ailevi problemleri de vardı ve psikolojik tedavi görüyordu. Kendini eve kapattı ve birkaç yakın arkadaşı dışında kimseyle görüşmemiş. Ben o kadar yıprandım ki bu süreçte. Resmen yokmuşum gibi görünmezmişim gibi davrandı. Bitti sandım, kafamda bitirmeye çalıştım, ağladım, ben en ufak bi sıkıntımı bile onunla halletmeye çalışıyorken o bu zor zamanlarında beni resmen kenara attı.
Herneyse konuya geliyorum, günler önce beni aradı, konuşmaya çalıştı, çok kötüydüm dedi hatta telefonda ağladı. Bu telefonlaşmalar bi kaç kere oldu ama her seferinde bağırıp çağırıp kapattım telefonu ya da güçsüz düşüp ağladım. Sizce tekrar şans vermeli miyim? O kadar zaman beni görmezden gelmesi hoşgörülebilir bir şey mi?
O hukuk son sınıf öğrencisi olacak bu sene ben tıp 2. Kampüslerimiz ayrı ama aynı şehirde okuyoruz ve karşı karşıya geleceğimize adım gibi eminim. Ne yapmalıyım:KK43: Yardımcı olun lütfen :KK43:
Bence şans vermemelisin , iyi düşün, bi süre sonra yine aynı şeyi yapabilir

Seni bıraktı okadar zaman ağladın acı çektin . Neden beyfendinin psikolojisi bozuktu bıraksın bu işleri .ağladığın günleri unutma .

psikolojisinin normal olmaması yaptığını haklı çıkarmaz. en azından şunu diyebilirdi. bana bir süre zaman ver çok kötüyüm evden çıkamıyorum lütfen beni anla ben iyileştiğimde seni arıycam hiçbirşey bitmedi.
ama sen yokmuşsun ve değersizmişsin gibi hiçbir şekilde bigli vermeden kaybolmak? bu psikolojik rahatsızlık değil karaktersizliktir. senin 1 ayda yaşadığın eziyet ne peki. sana yazık değil mi.
Evet beni sinirlendiren tek şey haber vermemesi oldu zaten. Ben ayrıldı sanmıştım, kendimi terkedildim psikolojisine o kadar alıştırdım ki...

bence şansı haketmiyor psikolojik sorunu vardı kabuğuna çekildiyse diğer arkadaşlarından da kaçması gerekirdi neden bir tek senden kaçtı?
Aynı şeyleri yaşamayacağının garantisi yok.gencmişsin ileride büyük bir tıp kariyerin olabilir.değerini bilen daha iyi birileri olabilir.bekarken ağladığım aşklarım için şuanda kendime çok kızıyorum ,ne büyük aptallıkmış diyorum.kendinin değerini bil.ve şuna çok inanıyorum ;ilişkilerde 2. bir şans okuduğun kitabı baştan okumak gibi birşey.sonu hep aynı bitecek. B Bayannhhickimse
"İlişkilerde 2. bir şans okuduğun kitabı baştan okumak gibi bir şey. Sonu hep aynı bitecek" Not ettim bu cümleyi

Önceki ilişkinizin nasıl olduğuna bağlı bunun cevabı.
Eğer güzelse , tabiki şans vermelisiniz.
Kötü gün dedikleri tam da sevgilinizin yaşadığı şey ..

Back
X