• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri döndü

Bu kızı bırakmamıştır kız bunu bırakmıştır.
Bir dişi bulmuş bırakır mı bu herif. Ahtapot gibi dolanır :D

Off şu başkasını bulunca giden boşta kalınca geri dönen adamları kabul etmeyin ya, hem içinize sinmiyormuş adam size dönerek egonuz da tamir olmuş bence şutlamanın tam sırası

merhaba mesaj başlığından anlaşılacağı gibi gerı döndü eski konuştuğum kışı.Benı ikna etmeye çalışıyor kızdan ayrılmış yapamamıs. Benı aklından atamamış .eskı konuma bakabılırsınız.ben artık ona güvenemiyorum ona da dedim .duzelır güvenirsin zamanla beni ikna etmek için çabalıyor.Bı yanım konuşmak ıstıyor ama artık ona inanmıyorum ama yazdığında da engel olamıyorum .Onla hıc görüşemedik ama bu sefer gelıcem dıyor senı aklımdan atamadım deyip duruo.Bide özel seyler konuşmak ıstıyor ben engel oldum ıstemıyorum evlenmek ıstıyor Muş Muş da bu yaza alayım seni dio.Ben ona güvenmıyorum ama konuşmayada engel olamıyorum biraz kendımde napıcamı bılemedım yaa.Engellesem delirip başka yerlerden arar.Bildiğiniz dilbaz diliyle ikna etme çalışıyor....Napardınız yerimde olsanız of ya
Bu arada kızla 1 ay Belkı oldu çıkalı bırakmış sanırım Kızı .
güven bitmişse, ilişki artık asllaaaa eskisi gibi olmaz.. bence tüm iletişimi kesin... şöyle düşünün adam evlenelim diyor da yarım saat eve geç gelse, telefonu açmasa aklınıza hep acabalar gelecek! böyle bir ilişki ister misiniz?

Karsisina daha cok begendigi biri ciktiginda, yeniden terkedilmek istiyosan kabul et

" Yaza alacam seni " bu cümleyi kuran erkeği kaçırmayın.

Ya kesinlikle hakaret olarak söylemiyorum ama biraz saflık var galiba.
Diğer konularını da biliyorum.
Henüz yüz yüze görüşmediğin birisi seni aklından nasıl çıkartamıyor?
Neyini unutamamış mesela? Gönderdiğin emojilerimi? Mesaj tarzını mı?

Bak gör Sen bu çocuğu kabul edeceksin sonra gene üzüleceksin.
Ahanda buraya yazıyorum.:KK56:

merhaba mesaj başlığından anlaşılacağı gibi gerı döndü eski konuştuğum kışı.Benı ikna etmeye çalışıyor kızdan ayrılmış yapamamıs. Benı aklından atamamış .eskı konuma bakabılırsınız.ben artık ona güvenemiyorum ona da dedim .duzelır güvenirsin zamanla beni ikna etmek için çabalıyor.Bı yanım konuşmak ıstıyor ama artık ona inanmıyorum ama yazdığında da engel olamıyorum .Onla hıc görüşemedik ama bu sefer gelıcem dıyor senı aklımdan atamadım deyip duruo.Bide özel seyler konuşmak ıstıyor ben engel oldum ıstemıyorum evlenmek ıstıyor Muş Muş da bu yaza alayım seni dio.Ben ona güvenmıyorum ama konuşmayada engel olamıyorum biraz kendımde napıcamı bılemedım yaa.Engellesem delirip başka yerlerden arar.Bildiğiniz dilbaz diliyle ikna etme çalışıyor....Napardınız yerimde olsanız of ya
Bu arada kızla 1 ay Belkı oldu çıkalı bırakmış sanırım Kızı .
O sensizliği başkasıyla denemiş olmamış sana dönmüş. Sen de diyeceksin ki sen denedin olmadı döndün bir de ben deneyeyim bakalım başkasıyla olabiliyor muyum. Ha yok olamadım geri gelirim bekle beni deyin. Haysiyetsiz herif

seni alayim demek ne demek ya...

Ya kesinlikle hakaret olarak söylemiyorum ama biraz saflık var galiba.
Diğer konularını da biliyorum.
Henüz yüz yüze görüşmediğin birisi seni aklından nasıl çıkartamıyor?
Neyini unutamamış mesela? Gönderdiğin emojilerimi? Mesaj tarzını mı?

Bak gör Sen bu çocuğu kabul edeceksin sonra gene üzüleceksin.
Ahanda buraya yazıyorum.:KK56:

yaaa muhteşem :rolleyes::KK71:

alacam seni dedi ha ay ne romantik :kusmuk:

O ne yüzsüzlük ya! Nasıl bir yüzsüzlükle dönebilir ki bir insan, aklım almıyor! Çok saçma. Sizi biraz saf bulmuş sanki. Adamın hayatında yeni biri olana kadar konuşmaya devam edin isterseniz:işsiz:

Libidosu yükselmiş canim anlayamadın mi? Ilk akla kim gelir eski kız arkadaş. Şimdi evet de, gelip seninle birlikte olmak isteyecek ya da ona yakın biseyler, sonrası ne olacağı belli. Sana soğuk davranmaya başlayacak ve bitecek...

Back
X