Geri döndü?!

zehra333

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
196
18
13
İstanbul
Arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim vardı. Sorumlar oluyordu ama genel olarak mutluyduk. Çok dürüst ve çok iyi biriydş en azından bana değer veriyor görünüyordu. Zamanla yalanlarını öğrendim. Hoşlandığı bir komşusu vardı ara sıra laf altından ima edip soruyordum onu konuşmadığını söylemişti. İki ay sonra konuştuğunu ama hafif tavırları yüzünden soğuyup konuşmadığını söyledi. Bir taneside yıllar önce 5 6 kere gördüğü bir kızı eklemiş faceden sürekli beğeniyor. Kim bu kız neden beğeniyorsun her fotosunu tek tek dediğimde dikkatini çekmeye çalışıyorum dedi. Kavga falan edince sildi tabi o kızı. Bunlar bile ayrılmak şçin yeterli sebepken ayrılamadım duygularıma yenik düşüp düzelir diye bekledim.
Benimde bir hatam oldu her kızdığımda ayrılıp bu işi laçkalaştırsım en büyük pişmanlığım bu. Asıl soruna geliyim.

Hergün mutlaka konuşurduk iki üç saat. Zamanla konuşmamaya canı ne zaman isterse o zaman mesaj atmaya başladı. Atıyorum akşam 5te mesaj attıysam etresi gün akşam 10da cevap veriyordu. Bu umursamazlığından dolayı aklım başına geldi. Oturup konuştum bir iki gün düzeldi sonra aynı tas aynı hamam. Bir süre hiç yazmadı. O yazarsa cevap verdim. Bakartım hiç umursamıyor bunu bile hiç cevap vermedim hiçbir şey söylemeden görüşmeyi kestim tamamen. Bana ulaşabiliceği bir çok yer varken sadece iki üç günde bir tlfnla arıyordu. Aradan bir ay geçti faceden mesaj atmış "konuşmamanı anladım da bir selam veremicek kadar nefret etmesseydin bari" diye. Ne diyim nasıl bir tutum sergiliyim hiç bilmiyorum. Keainlikle affeatmem ve yumuşamam onu biliyorum. Ne diyebilirim ne cevap veriyim lütfen herkes yardımcı olsun çok kötü durumdayım
:18:

Ne cevap vereyim diye dusuneceginize cevap vermeli miyim diye dusunmelisiniz. Adam da geri donmemis ayrica,oylesine bi laf atmis. Engelleyin gitsin herif sizle birlikteyken baska hatunun dikkatini cekmeye çalışsın siz daha ne yazacaginizi dusunun. Bunu ona siz yapsaydiniz acaba size neler yapardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam böyle bir adam için ne cevap vereyim diye düşünmez, keyfime bakardım..
Salla gitsin..
Cevap versen anlayacak sanki..

Adam sizi b.....p durmuş,neden şimdi bu endişeniz anlamadım?
Birşey yazmayacaksınız,tek yapmanız gerekn face den engellemek.

Adam sizi b.....p durmuş,neden şimdi bu endişeniz anlamadım?
Birşey yazmayacaksınız,tek yapmanız gerekn face den engellemek.

İlla engelliceksem haddini bildiricek sivri bir cevap verip engellemek istiyorum. Okadar şey söylemek istedim hep içimde kaldı sessiz sedasız ayrıldı. Bu saatten sonrada yüzgöz olmak şstemiyorum tek bir cümle söyler engellerim. Lütfen bu konuda yardımcı olun

Anlamaz ama yinede okkalı bir cevap veriyim istiyorum ama ne siceğimi bulamadım
Ne gerek var? Siz yazacaksınız o yazacak...
Sonra yalanlarıyla yine gönlünüzü alacak vs..
Hala seviyorsunuz sanırım yoksa "ne cvp yazayım kızlar?"diye sormak yerine,direkt engellerdiniz.
Böyle ciğeri beş para etmezlerle harcadığınız her saniyeye yazık.

Üzgünüm bu konuda yardımcı olamayacağım çünkü böyle tipleri adam yerine koyup cvp yazmam ben.

bence umursamaz biri canım. ne yapsan da dönmeyecek gibi görünüyor.
unutmak en büyük cezadır derler. hiiiç arayıp sorma,cevap verme. çok istiyosa o uğraşsın.

Umursamaz biri. Gerçekten pişman bile olsa asla affetmem zaten. İki aydır hiç aramıyorum zaten omarayıp duruyordu. Kk kadınları sivri dilli o yüzden buraya yazdım tek bir cevap verip engellemek için

Adam yamuğun teki ve maymun iştahlı, sen hala ne yapacağını mı sorıyorsun! Cevap bile verme, engelle gitsin, o adamla beraber olmak ömür boyu mutsuzluk demek

facete yazdıysa görüldü kısmını görmesi ve sizden bi cevap almaması yeterli bi cvaptır onun için.
engellemeyin silin hala ekliyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…