Geri döndü?!

Bu herif yerine oturtalacak bir herif değil öyle olsaydı senle beraberken DİKKATİNİ ÇEKMEK VS. gibi bi iğrenç bişey söylemezdi......

Sen bırak bunu görmezden gelmeye devam

Zaten arrıyordu bu sefer yazmış iki aydan sonra hayvan. İçim içimi yiyor

Bunlar adi çünkü şartlar tam anlamıyla aynı değildi ama benim de canım yanmıştı ayrılmıştık. 1 ay geçti aradı ve MAL gibi cevap verdim çünkü seviyordum ve çok özlemiştim barıştık şimdi de hayatımın içine ediliyor her gün........

kendini bukadar önemseme, Benim gözümde nefret besleyecek kadar onemli değilsin demelisin benceeeee huhhh surat ifadesini düşünemiyorummmmm

Zamanında okadar dil döktüm peşinden koştum aradım sordum ki ben bile insnamıyorum kendime. Bu zamana kadar cevap vermemiş olmam bile ona koymuştur. İnsan yinede ağzıyla söylemeden içi rahat edemiyor işte.

Bundan da korkutorum birazda çünkü ne yapıp edip ikna ediyor. Gerçekten sevse amlarım ama amacı yedekte tutmak. Canı ne zaman isterse... Sinirim çok bozuldu. Cevap bermemeye karar verdim ama bu seferde bir daha hiç aramamasından korkuyorum

Meseleye çok yanlış yerden bakıyorsunuz bence.
Bir daha aramamasından korkmamalı, aksine aramasından korkmalısınız.
Her ne kadar onun canını yakacak bir cevap ğeşinde olduğunuzu söyleseniz de, bu son sözlerinizden (aramamasından korkmanız yani) aslında yeniden konuşmak istediğinizi gösteriyor maalesef.
Eğer seviyorsanız ve tüm bunlara değer diyorsanız, siz de merhaba deyin ve her şey yeniden başlasın (veya karşı taraf ne istiyorsa öyle olsun) Zira bildiğim kadarıyla "Merhaba" demek "Hadi ilişkimize devam edelim" anlamına da gelmiyor. Sadece "merhaba" anlamına da geliyor olabilir. Bu durumda verdiğiniz cevabın sonunda yine de "bir daha aramazsa" verdiğiniz cevabın pişmanlığıyla kalmak zorunda kalabilirsiniz.
Öte yandan, eğer daha fazla çekemeyeceğinize inanıyorsanız, diğer arkadaşlara ben de katılıyorum. cevap vermeye hiç gerek yok. veya kısaca "seni nefret edecek kadar umursamıyorum.lütfen bir daha yazma" gibi bir şeylar yazabilirsiniz.
Son olarak, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama genel olarak şunu söylemek isterim: kadınların karşılarındaki bozuk erkeği düzeltmek veya mutlaka bir gün düzeleceğine inanmak gibi bir hataları var. ama böyle bir şey söz konusu değil. Sizin yaşamınıza ve anlayışınıza uymayan bir erkek, uymuyordur ve bu konuda yapılabilecek bir şey yoktur. Hem ayrıca dünyada milyarlarca erkek var, bunların içinde çok düzgün insanlar da var. neden halihazırda size uygun biri dışarıda bir yerdeyken, elinizdeki bozuk olanı tamir etmekte ısırarcı olasınız ki?

ya buraya konu açacak kadar değer vermene bile şokum şuan.kapat o defteri salla gitsin pişkinin teki..
cevap bile atma kendını adam sanmasın

Tekrar başlamam asla. Aramamasından korkum sürünmesini istememden dolauı. Aşkımdan ölmediğini biliyorum ama o şişirdiğim egosu biraz yerlere insin istiyorum. Onun ne mal olduğunu bildiğimden beri uzak duruyorum. Okadar konuşmaya ve beni kaybettiğini görmesine rağmen düzelmeyen bu saatten sonra hiç düzelmez zaten. Adam olan özür diler hiç olmazsa

ve bunu ne kadar doğal söylemiş.
ve bu adam için konu açılıyor.
geri dönse nolur.
aklı başında biri yoksayar cevap bile vermez.

Ne ümitler ne güvemler sağlayıp kandırdı. Tek sorumlusuda benim okadar bitarafını kaldırmasaydım böyle olmazdı. Konu açmamın sebebi canını acıtarak biraz olsun içimi rahatlatmaktı. Ama anlicak kadar adam değil onun için cevap bile vermicem

İşte ben de (hatta diğer arkadaşlar da) onu diyoruz zaten...
Adam olan özür diler diyorsun ya..
adam olmayanı da adam yerine koymaya gerek yok..

yani konu açacağınızı biliyor ve linkmi verdiniz.

Bunu bile haketmiyor biliyorum. Mesaj atınca intikam heyecanına kapıldım sanırım

yok yahu ne intikamı, seninki resmen tekrar döndü coşkusu.. baksana daha dönmeden yeniden kaybetmekten korkuyorsun.. adam kendini kaybetmiş, sana nasıl sahip çıksın Zehra?

A iki aydır cevap yazmıyorum şimdi yazmazsam tamamen unutur gider. Biraz heveslensin sonra biraz daha sürünsün istiyorum. Bişey değil benimde içim içimi yiyor

Niye bu çaba bir hiç için.Ona okkalı bir cevap vermek bile onu umursamaktır.Ne olacak çok mu umursayacak sen birşey yazınca.Aklı mı başına gelecek.BCanı sıkılmış yazmış,geri meri dönmemiş.Değer veren adam,başka kızın dikkatini çekmeye çalıştığını kalkıp sana mı söyler.Hadi dikkat çekiyor bunu ne diye söylüyor.BİR İNSANA EN BÜYÜK TEPKİ,TEPKİSİZ KALMAKTIR.

Kesinlikle.En buyuk cevap sessiz kalmaktir.Sunu da soylemek istiyorum bunu baska bir yorumda da yazdim.Siz herseyini affedip devam etmissiniz.O da nasilsa beni seviyor birakmaz sirti kuvvetli. Erkeklere dunyada tek o varmis gibi davraninca kendilerini kaybediyorlar iste.Denedim ve gordum

A iki aydır cevap yazmıyorum şimdi yazmazsam tamamen unutur gider. Biraz heveslensin sonra biraz daha sürünsün istiyorum. Bişey değil benimde içim içimi yiyor

İstiyorum ki öyle bir şey söyliyim ki canı acısın.

Malesef seviyorum ama asla barışmak konuşmak gibi bir niyetim yok. İki aydır sabrediyorum zaten en azından buna cevap verseydim. Bir sözle bile olsa canı yansın istiyorum

Siz bu insanla nette tanışmış ya da sadece netten devam etmişsiniz...

Doğal olarak bu adam sizin eski sevgiliniz değil, iletişim kurduğunuz biri sadece... O kadar ki adam sizi "asker arkadaşı" yerine koymuş, dikkatini çekmek istediği kadınlardan bahsetmiş, yani siz onu içten içe severken o bunu anlamış, kendini bulunmaz hint kumaşı saymış, arada size ışık yakıp o ışığı söndürmüş... Şimdi size sorulsa size çok açık mesajlar verdiğini, sizi bir kadın olarak beğendiğini vs söylersiniz ama ona sorulsa "Ben düşürmeye çalıştığım hatunlardan bahsediyordum, o yanlış anlamış" der zira hiçbir erkek etkilemek istediği bir kadına başka kadınların dikkatini çekmek istediğini söylemez, yani adam haklı... Bunu makul düşününce siz de biliyorsunuz ama kurduğunuz hayaller, ona harcadığınız zaman yüzünden burada kalmamalı size duygular beslemeli, en az sizin kadar yoğun hissetmeli diye düşünüyorsunuz ama öyle bir şey olmadı, olmayacak da...

"Biraz heveslensin, sonra sürünsün istiyorum" demişsiniz... O sizinle ne eskiden ne de şimdi duygusal bir ilişki düşünmediği için asla "heveslenmeyecek"... En fazla atarlı bir cevap verirseniz "kime bu havalar" diye düşünecek ve kendince dalgasını geçecek yani siz onun içine otursun derken kendinize acı çektirecek, tekrar cevap verdiğiniz için pişman olacaksınız... Cevap vermezseniz unutur, gider diye düşünüyorsunuz ya, o zaten hatırlamıyor sizi... Arada yazıyor, sizinle beraber kaç kişiye, herkesin verdiği cevaba göre tepki veriyor... Cevap vermeyen herkese size yazdığını, hoşlandığı kadınlara çok daha güzellerini yazıyor... Onun için herkes konumundayken, size "kankalarına" anlattığı muhabbetleri ederken onun canını nasıl yakacaksınız? Cevabınız, siz için için ne yapayım, ne yazayım diye düşünürken onun profilinde gezdiği, etkilemek istediği kadınlarla ilgili kurduğu fantezilere küçük bir mola bile verdirmeyecek bunu siz de biliyorsunuz... En iyi ihtimalle siz giderli mesajlar yazdınız diye önce alttan alır sonra siz yelkenleri suya indirince "gider öyle yapılmaz böyle yapılır" umursamazlığında kaldığı yerden devam eder diğer kızlarla... En iyi ihtimalin ne kadar kötü olduğunun, popüler deyişle, tehlikenin farkında mısınız?

Yav bunlarin hepsi ayni aklinca seni yokluyo. Neden cevap veresin ki

Illa cevap vereceksen de ki: sevgilim hicbir erkekle konusmami istemiyo:) artik benim icin de sevgilimden baska dunyanin butun erkekleri gereksiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…