Arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim vardı. Sorumlar oluyordu ama genel olarak mutluyduk. Çok dürüst ve çok iyi biriydş en azından bana değer veriyor görünüyordu. Zamanla yalanlarını öğrendim. Hoşlandığı bir komşusu vardı ara sıra laf altından ima edip soruyordum onu konuşmadığını söylemişti. İki ay sonra konuştuğunu ama hafif tavırları yüzünden soğuyup konuşmadığını söyledi. Bir taneside yıllar önce 5 6 kere gördüğü bir kızı eklemiş faceden sürekli beğeniyor. Kim bu kız neden beğeniyorsun her fotosunu tek tek dediğimde dikkatini çekmeye çalışıyorum dedi. Kavga falan edince sildi tabi o kızı. Bunlar bile ayrılmak şçin yeterli sebepken ayrılamadım duygularıma yenik düşüp düzelir diye bekledim.
Benimde bir hatam oldu her kızdığımda ayrılıp bu işi laçkalaştırsım en büyük pişmanlığım bu. Asıl soruna geliyim.
Hergün mutlaka konuşurduk iki üç saat. Zamanla konuşmamaya canı ne zaman isterse o zaman mesaj atmaya başladı. Atıyorum akşam 5te mesaj attıysam etresi gün akşam 10da cevap veriyordu. Bu umursamazlığından dolayı aklım başına geldi. Oturup konuştum bir iki gün düzeldi sonra aynı tas aynı hamam. Bir süre hiç yazmadı. O yazarsa cevap verdim. Bakartım hiç umursamıyor bunu bile hiç cevap vermedim hiçbir şey söylemeden görüşmeyi kestim tamamen. Bana ulaşabiliceği bir çok yer varken sadece iki üç günde bir tlfnla arıyordu. Aradan bir ay geçti faceden mesaj atmış "konuşmamanı anladım da bir selam veremicek kadar nefret etmesseydin bari" diye. Ne diyim nasıl bir tutum sergiliyim hiç bilmiyorum. Keainlikle affeatmem ve yumuşamam onu biliyorum. Ne diyebilirim ne cevap veriyim lütfen herkes yardımcı olsun çok kötü durumdayım:18:
asla cevap vermeyin yaşadığınız ayrılık sürecini baştan çekim tekrar yaşamayın...istediği zaman geri dönüp hayatınıza girebileceğini düşünmesin hadsiz
İki aydır arıyordu cevap vermiyordum zaten. Asla kabul etmem dönse bile. Ama dün yazınca oturtucak bir şey yazmak istedim sadece
aman boşver hiç yazmaya bile değmez, senle ilişkisi varken başka birinin dikkatini çekmeye çalışsın, sana bunu açık açık söylesin, ne gerizekalı insanlar var ya bu dünyada. ben de çoğunluğun dediği gibi cevap vermemenden yanayım. kudursun :)
Yillar once ayni hataya ben dustum. Cevap verme aptalliginda bulundum. Affettim defalarca. 3 senedr konusmuyordm.gordugumde gormezden geliyordum. Bi abla var mahalleden arkadasimizin annesi.bizi cocuklariyla bir tutar.dukkanina yardima gderdik o da hepimzin resmini duvara asmisti. Bigun bi baktim kendi resmini bnm resmn yanina koymus. Mesaj atms degismissin diye.simdi herseyi duzeltmis ama bir cok kez onun yuzunden rezil olmstm arkadaslarima. Suan geri donsem gururumu da hepten kaybedicem. En basta kesmelisin bnce iliskini.ayni duruma gelicksn cnku yazarsan. Ve inan hic degmez
A iki aydır cevap yazmıyorum şimdi yazmazsam tamamen unutur gider. Biraz heveslensin sonra biraz daha sürünsün istiyorum. Bişey değil benimde içim içimi yiyor
Ben geri dönme peşinde değilim zaten dönmem. İstiyorum ki öyle bir şey söyliyim ki canı acısın.
O kızın meselesi çok eskide kaldı bir yıl önceydi. Sildi zaten. Ondan sonta böyle bir olay yaşamadık. Cevap vermicem diye kendime acı çektiriyorum bu sefer moralim altüst olduKizdan yuz bulamamistir.
O kızın meselesi çok eskide kaldı bir yıl önceydi. Sildi zaten. Ondan sonta böyle bir olay yaşamadık. Cevap vermicem diye kendime acı çektiriyorum bu sefer moralim altüst oldu
Arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim vardı. Sorumlar oluyordu ama genel olarak mutluyduk. Çok dürüst ve çok iyi biriydş en azından bana değer veriyor görünüyordu. Zamanla yalanlarını öğrendim. Hoşlandığı bir komşusu vardı ara sıra laf altından ima edip soruyordum onu konuşmadığını söylemişti. İki ay sonra konuştuğunu ama hafif tavırları yüzünden soğuyup konuşmadığını söyledi. Bir taneside yıllar önce 5 6 kere gördüğü bir kızı eklemiş faceden sürekli beğeniyor. Kim bu kız neden beğeniyorsun her fotosunu tek tek dediğimde dikkatini çekmeye çalışıyorum dedi. Kavga falan edince sildi tabi o kızı. Bunlar bile ayrılmak şçin yeterli sebepken ayrılamadım duygularıma yenik düşüp düzelir diye bekledim.
Benimde bir hatam oldu her kızdığımda ayrılıp bu işi laçkalaştırsım en büyük pişmanlığım bu. Asıl soruna geliyim.
Hergün mutlaka konuşurduk iki üç saat. Zamanla konuşmamaya canı ne zaman isterse o zaman mesaj atmaya başladı. Atıyorum akşam 5te mesaj attıysam etresi gün akşam 10da cevap veriyordu. Bu umursamazlığından dolayı aklım başına geldi. Oturup konuştum bir iki gün düzeldi sonra aynı tas aynı hamam. Bir süre hiç yazmadı. O yazarsa cevap verdim. Bakartım hiç umursamıyor bunu bile hiç cevap vermedim hiçbir şey söylemeden görüşmeyi kestim tamamen. Bana ulaşabiliceği bir çok yer varken sadece iki üç günde bir tlfnla arıyordu. Aradan bir ay geçti faceden mesaj atmış "konuşmamanı anladım da bir selam veremicek kadar nefret etmesseydin bari" diye. Ne diyim nasıl bir tutum sergiliyim hiç bilmiyorum. Keainlikle affeatmem ve yumuşamam onu biliyorum. Ne diyebilirim ne cevap veriyim lütfen herkes yardımcı olsun çok kötü durumdayım:18:
Kendin niye aci cekiyorsun sekerim bunu anlayamadim, hala seviyor musun?
Diyelim ki baristiniz. Adam baska bir gun, baska birinden hoslanip ona gidecek. Yani bu herif seni yedekte tutma derdinde, bence bu kadar.
Kesinlikle cevap verme, sokakta gorursen kafani diger tarafa cevir. Birak pisman olan taraf o olsun.
Hiçbişey yazma şuna sakın dengeni alt üst edecek, yine depreşmiş anlaşılan bulaşmak için yer arıyo nolursun bişey yazma, kudursun dursunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?