Geri döndü?!

asla cevap vermeyin yaşadığınız ayrılık sürecini baştan çekim tekrar yaşamayın...istediği zaman geri dönüp hayatınıza girebileceğini düşünmesin hadsiz

geri dönmesin bi zahmet ..
sende önüne bak derimmm..

asla cevap vermeyin yaşadığınız ayrılık sürecini baştan çekim tekrar yaşamayın...istediği zaman geri dönüp hayatınıza girebileceğini düşünmesin hadsiz

İki aydır arıyordu cevap vermiyordum zaten. Asla kabul etmem dönse bile. Ama dün yazınca oturtucak bir şey yazmak istedim sadece

İki aydır arıyordu cevap vermiyordum zaten. Asla kabul etmem dönse bile. Ama dün yazınca oturtucak bir şey yazmak istedim sadece

bence msjı gördüğünüz halde ona cevap vermemek karşınızdakini en güzel oturtma şeklidir ama size hak veriyorum insan içindekileri karşı tarafın canını yakacak şekilde söylemek istiyor ama sonu gelmez yazışmanın salla gitsin

aman boşver hiç yazmaya bile değmez, senle ilişkisi varken başka birinin dikkatini çekmeye çalışsın, sana bunu açık açık söylesin, ne gerizekalı insanlar var ya bu dünyada. ben de çoğunluğun dediği gibi cevap vermemenden yanayım. kudursun :)

A iki aydır cevap yazmıyorum şimdi yazmazsam tamamen unutur gider. Biraz heveslensin sonra biraz daha sürünsün istiyorum. Bişey değil benimde içim içimi yiyor

Yillar once ayni hataya ben dustum. Cevap verme aptalliginda bulundum. Affettim defalarca. 3 senedr konusmuyordm.gordugumde gormezden geliyordum. Bi abla var mahalleden arkadasimizin annesi.bizi cocuklariyla bir tutar.dukkanina yardima gderdik o da hepimzin resmini duvara asmisti. Bigun bi baktim kendi resmini bnm resmn yanina koymus. Mesaj atms degismissin diye.simdi herseyi duzeltmis ama bir cok kez onun yuzunden rezil olmstm arkadaslarima. Suan geri donsem gururumu da hepten kaybedicem. En basta kesmelisin bnce iliskini.ayni duruma gelicksn cnku yazarsan. Ve inan hic degmez

Ben geri dönme peşinde değilim zaten dönmem. İstiyorum ki öyle bir şey söyliyim ki canı acısın.

Ben geri dönme peşinde değilim zaten dönmem. İstiyorum ki öyle bir şey söyliyim ki canı acısın.

Cadi gibi bi kiz degilim normalde ama bende aci cekmesi icin mesaj atmasina izin veriyorum.her lafinda az cektrmedin hakertn falan gbi laflar ediyrm. Aradiktan snra telefnu bn kapatmadan kapatamiyor. Hergun goruntulu konusalm diyo. Bi laf soyluyo kizmasam bile saatlerce ozur diliyo. Kendi bile suan aci cektiriyosn ya cok mutlusun diyo :) sadece biraz sabret. Ben bekledigime degmis diyorum suan

O kızın meselesi çok eskide kaldı bir yıl önceydi. Sildi zaten. Ondan sonta böyle bir olay yaşamadık. Cevap vermicem diye kendime acı çektiriyorum bu sefer moralim altüst oldu

Kendin niye aci cekiyorsun sekerim bunu anlayamadim, hala seviyor musun?

Diyelim ki baristiniz. Adam baska bir gun, baska birinden hoslanip ona gidecek. Yani bu herif seni yedekte tutma derdinde, bence bu kadar.

Kesinlikle cevap verme, sokakta gorursen kafani diger tarafa cevir. Birak pisman olan taraf o olsun.

nefret etmiyorum cevap vermeme sebebim erkek arkadaşıma haksızlık etmek istemediğimdendir.. bizim için sadakat önemli yazardım.. :)

Hiçbişey yazma şuna sakın dengeni alt üst edecek, yine depreşmiş anlaşılan bulaşmak için yer arıyo nolursun bişey yazma, kudursun dursunn...

Malesef seviyorum ama asla barışmak konuşmak gibi bir niyetim yok. İki aydır sabrediyorum zaten en azından buna cevap verseydim. Bir sözle bile olsa canı yansın istiyorum

kendini bukadar önemseme, Benim gözümde nefret besleyecek kadar onemli değilsin demelisin benceeeee huhhh surat ifadesini düşünemiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…