Geri döndü?!

yok yahu ne intikamı, seninki resmen tekrar döndü coşkusu.. baksana daha dönmeden yeniden kaybetmekten korkuyorsun.. adam kendini kaybetmiş, sana nasıl sahip çıksın Zehra?

İki aydır sürekli arıyor zaten. Dönmesini isteseydim bekleseydim çokran fdöndü diye düşünüp konuşurdum. Kaybetme korkusu değil benimkisi bulunmaz hint kumaşı olmadığını görsün ve g*tü biraz yere insin diye

İtiraz edilicek tek bir kelime bile bulamıyorum. 1 yılda çok şey yaşadık psylaştık bir iki hatadan bunu yaptığını çıkaramazsınız dicektim ama. Ondan etkilendiğimi belli edene kadar olan konuşmalarına ve sonraki konuşmalarına bakınca her şey apaçık nasıl belli oluyor. Tokat gibi çarptınız yüzüme gerçekleri yoksa bir anlık kozgınlıkla gidip yazıcak sonra yelkenleri suya insirebilicek potansiyele sahiptim. Okadar güzel şeyler söyledi öyle yakın oldu ötle güven verdi ki hem bir dost baba sevgili her şey gibiydi. Bundan sonra yolda görsem yüzüne bile tükürmem. Uöarım kötü bir senaryodur değilsede allahından bulsun. Çünkü basit bir ümit verip geri çekilme meselesi değil.

Twitterdan 700 kızı takip ediyordu. Bir tanesine aşk acı biber gibidir canın yanar ama daha çok istersin yazmış. Başka kişilere yavşak yavşak şeyler yazmıştı. Bir kere inandım mı tamamdır benim aptal kafam. Allaha havale ediyorum ne diyim.

Size den çok tşk ederim gözümü açtığınız için yoksa bundan sonrası çok kötü olabilirdi. Hiç bilmediğiniz bir konuda gerçekleri bu kadar gördünüz. Herkes tecrübe ediniyor ama siz baya zekisiniz. Kendimi şu an ölü gibi hissediyorum inanın.

Benimle olmasının amacı boş vakitlerini değerlendirmek ve egosunu tatmin etmekmiş. İstediğinide çok güzel yapmışım. Şu saatten sonra kralı gelse güvenmem. Hepsi aynı. Kimi yapar yakalanır kimi belli etmez ama hepsi aynıdır. Bundan öncede çok çok daha acı bir tecrübem olmuştu. Güveni mutluluğu bunda bulmuştum. Sanırım bundan sonra azılı bir erkek düşmanıyım çünkü hepsinden nefret ediyor ve tiksiniyorum

benim de konum var.Problem yoktu tabiki ama icime suphe dusurdu.Ben zaten guvenmiyordum erkeklere ama bir ihtimaldi benim icin.Evet yaptigim sey yanlisti ama ogrenmis oldum.Sahte bir hesap actim faceden.ve basimdan kaynar sular dokuldu.Sahte hesapla konustuk canimli konustu hatta numarasini bile verdi .ben ogrenmis gibi yaptim ve bana verdigi cevap ben degildim kuzenimdi. .sonra bunun 3 tane facebooku ve fazla telefon hatti kullandigini.sanirim 4 lemistir telefon hattini.ustelik beni sevdigine inanirken.ve en kucuk birseyde bile yalan soyledigini de anladim.Allah bilir baska neler vardir.Ama bugun evli bir arkadasim bana.Sevdigin insani sakin deneme hayalkirikligi yasarsin dedi. Allah herseyin hayirlisini versin.Yasayarak ogreniyoruz hayati ne de olsa.

Son düzenleme:

Cevaba bak ya herkes aptal bir o akıllı. Tipik erkek davranışı. Bunlarda ne ahlak ne seref ne de namus yok. Kolay mı bir insanın duygularıyla oynamak. Bin katını bulup ciğerleri yanar inşallar. Allah yüzümüze bakmış ki çok geçmeden görmüşüz gerçek yüzleri. Arkadaşın doğru söylemiş ama bir yalana insnarak yaşamak yerine erkeklerden uzak durmayı tercih ederim. Bir halta yaradıkları yok zatrn ş....likten başka. Herşeyin hayırlısı

Gercekten oyle Allaha sukur.Evlenip ogrenseydik ne olurdu.Delirirdim heralde. Bana intihar edecegini soyledi Bir sans daha verelim bize dedi.Ben istemedim.Bile bile goz gore gore hataya dusmek istemedim.Unutmazdim da zaten kabul etseydim surekli yuzune vururdum ve icimde bir supheyle yasardim hep.Daha cok yipranirdim o da yipranirdi.ona ragmen ben yine onu dusunup arkadas kalalim dedim intihar fikrinden vazgecmesi icin.Okadar.ve kotu tarafi her an gorebilirim.cunku evlerimiz karsilikli hatta ayni bahce icinde.Cok kotu..Karsilastigimda geciyorum konusmadan bakmadan..Herseyde bir hayir vardir.

Son düzenleme:
Bence şöyle soyleyip engellemelisn cok koyar : ' Tanimiyorum sizi. Ben bi sevgilime yapmistim cildirmisti tabi o teldeydide yasasin kotuluk

Bence şöyle soyleyip engellemelisn cok koyar : ' Tanimiyorum sizi. Ben bi sevgilime yapmistim cildirmisti tabi o teldeydide yasasin kotuluk

Sıradan bir şekilde ıızıp ayrılsam yapabilirdim ama şimdi ona cevap vermek onu umursamak olucaktır :) en iyisi kendi haline bırakmak kendi dünyasında yaşasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…