- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.533
- 798
Bu şekilde tam tutmaz. Biberleri kavururken bir eliyle topaç çevirmesi gerekiyor. Domatesleri ekleyince de topacın dibini şekere batırıp suya yatırmalı. Ne kadar kıskançsınız yaa eksik anlatıyorsunuz yapamasın diye.Önce biberleri ince ince doğruyosun. İyice kavurunca üzerine rendelenmiş domates döküyorsun. Bunlar iyice kaynıyo. Kaynayınca çırpılmış yumurtayı da ekleyip yine biraz kaynatıyorsun.
Ayhh canım menemen çekti
Duanın kabulünün hızlanma yöntemide mi varmış? Tövbe Estağfirullah ya insanlar neler çıkarıyorMerhaba lütfen yardım eder misiniz. Ben uzun zamandır birini seviyorum. Aslında o benden hoşlanıyordu ama ben onu reddetmek zorunda kaldım o sıralar. Uzun süre sonra ona mesaj attım ama her şey olumlu giderken sevgilisi olduğunu söyledi. Sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum şu an. O zamanlarda da sadece canımı yakmak istedi diye düşünüyorum. Uzun süredir konuşmuyoruz. Hayatıma birini almak istesem de olmuyor deniyorum ama aklım onda kaldı. Reddettiğim için çok pişmanım gerçekten. Her gün Allaha bir şans daha vermesi için dua ediyorum. Garip bir şekilde hep içimden döneceği geçiyor hatta onun da beni düşündüğünü hissediyorum. Birine şans vermek istediğimde eğer o bana geri dönecekse şans vermek istediğim kişiyle olmasın diye dua ediyorum. Bir iki gün geçmeden bozuluyor aramız. Ben gerçekten duamın kabul edildiğini hissediyorum. Duamın kabulünün hızlanması için veya hayırlısıyla en kısa sürede kabul olması için nasıl dua edebilirim. Lütfen yardım edin çok istiyorum.
Önce biberleri ince ince doğruyosun. İyice kavurunca üzerine rendelenmiş domates döküyorsun. Bunlar iyice kaynıyo. Kaynayınca çırpılmış yumurtayı da ekleyip yine biraz kaynatıyorsun.
Ayhh canım menemen çekti
2x, 4x... diye gidiyor. Bilmiyorsanız sizin cahilliginiz o da.Duanın kabulünün hızlanma yöntemide mi varmış? Tövbe Estağfirullah ya insanlar neler çıkarıyorHayırlısını dileseniz peki?
Yine farklı ama kesin odaklı paylaşımlarınla üyeleri aydınlatıyorsun ve ben yine bayılıyorum beybiBu şekilde tam tutmaz. Biberleri kavururken bir eliyle topaç çevirmesi gerekiyor. Domatesleri ekleyince de topacın dibini şekere batırıp suya yatırmalı. Ne kadar kıskançsınız yaa eksik anlatıyorsunuz yapamasın diye.
Tövbe bismillah.Saat tam 00.00 olduğunda yedi dakika boyunca sol ayağının üzerinde sola doğru zıplayarak dönecek ve bu esnada döndür döndür diye 7000 kez söyleyeceksin. Kesin geri döndürme ritüeli bu.
Delisin dut kahkaha attım annem yüzüme baktı baktı Allah hayra getirsin dediBurdaki tariflerle aman şey ritüellerle izmir den dönen kaynanamı geri izmir e döndürmem mümkün mü hocam
Paylaşılmayan bilginin varlığı neye yarar. Birkaç kişiyi aydınlatsam yeter bana.Yine farklı ama kesin odaklı paylaşımlarınla üyeleri aydınlatıyorsun ve ben yine bayılıyorum beybi
Bende zamanı geri döndürme duası istiyorum bilen aydınlatırsa sevinirim2x, 4x... diye gidiyor. Bilmiyorsanız sizin cahilliginiz o da.
Kısmetini açtırıp Avustralya ya bile gelin ederler .Burdaki tariflerle aman şey ritüellerle izmir den dönen kaynanamı geri izmir e döndürmem mümkün mü hocam
Hala evli amaKısmetini açtırıp Avustralya ya bile gelin ederler .
Cennet anaların ayağının altında olduğu için onlara etki etmiyor maalesef.Burdaki tariflerle aman şey ritüellerle izmir den dönen kaynanamı geri izmir e döndürmem mümkün mü hocam
Delisin dut kahkaha attım annem yüzüme baktı baktı Allah hayra getirsin dedi
Kötü bişey istemiyom ki gitsin gezsin kadıncağız. Bunca zaman kaplıcadan başka yer görmemişCennet anaların ayağının altında olduğu için onlara etki etmiyor maalesef.
Kaç gün kalacak? Belki gün kısaltma ritueli işinize yarar.ne var çok bişey mi.istiyom
Kuluvallahu ahad gaynanasız hayat çok rahet
Tövbe yarabbine var çok bişey mi.istiyom
Kuluvallahu ahad gaynanasız hayat çok rahet
Ayın 28 günü.gitsin gezsin istiyomKaç gün kalacak? Belki gün kısaltma ritueli işinize yarar.
Len kötü bişey mi istiyomTövbe yarabbi
Kız tarif verelim derken çarpılmayın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?