Geri dönen eski sevgili

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhabalar,
Yıllar sonra geri döndü. Tam 4 sene sonra.. En zor zamanlarımda yanımda yokken bir mesajla halâ sevdiğini, tekrar başlamak istediğini söyledi. Bununla da kalmadi beni ailesiyle tanıştırmak istiyormuş. Çok ciddiymiş.

Ayrılırken çok ciddi sorunlarımız yoktu. Bir anda kendi benden uzaklaştı. Söylediğine göre benden sonra sevgilisi olamamış. Gerçi olsa ne olur ki... Şimdi ne değişti diye sordum. Benim hakkımda düşürdükleri anıymış kafasında netleştirmiş sadece... Gercekten sami mi değil mi bilemuyorum.

Bunları yüz yüze konuşmak istiyormuş. Bu durumu daha önce yaşayan birileri var mı? Siz olsaydınız şans verir miydiniz? Yoksa direkt önünüze mi bakardınız?

Bir tur da ben döndürürdüm. O kadar zamandan sonra gelmesin artık neye yarar. Tabi siz bilirsiniz. Ama bana hiç inandırıcı gelmedi.

Size çektirdiğini başkası ona çektirmiş olabilir sizi de yarabandı olarak gördü belki de. Bir sene geçse anlarım da dört sene sonra neden döner ki bir insan başka türlü?
Erkeklerin bu özgüvenine şaşıyorum..

Vay dengesiz vay.. 4 gun 4 ay degil de tam 4 sene sonra geliyor oyle mi?
Bu kadar mi caresiz kaldin be tatliiim sirada kac kiz var diye mesaj at.
Gozunu seveyim hataya dusme..

Yani bence diyorki; 4 sene önce seninle konusurken birden daha iyisini buldum,seni dehledim. Ama 4 yıl da daha da iyi birini bulamadım bari dedim bu kız saftır bir iki yalana güzel söze kanar affeder. Sonrası da allah kerim.”

Ve sende inşallah buna kanmazsın, ama buraya yazdığına göre :/ bilmiyorum artık.

Düzenleme yapmışsınız. O kısmı çok beğendim.

Duygularını dört yılda netleştirmiş. Bu adamla yola çıkılmaz. Dört yılda belki ben öldüm, neyi seviyorsun sen? Boş zamanınız yoksa boş verin bence.

Böyle erkekler kizlari ikiye ayirir: evlenebilecek kizlar ve eglenebilecek kizlar (bu kesinlikle benim fikrim degil,ama bir kac kez üniveristedeki erkeklerin böyle konusduklarina sahit oldum). Sizin bu eski arkadasinizda zamaninda eglenmeyw gitmis,her halti yemis,simdi ailesine "temiz kiz" bulma derdinde. Aman ha diyim. Uzak durun böyle cahillerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…